Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiercionosny gil

ale jazda

Polecane posty

Gość smiercionosny gil

Z takiej jednej stronki:kumajcie akcje autentyk.. moj kuzyn zajebisty ziom, kupil dla swojego dziadka na 80 urodziny zajebista laske do podpierania. Gdy dziadek ja dostal poprosil o grawerke na niej ze niby data i takie tam. Kuzaj chcial zaoszczedzic i postanowil zrobic to sam. W trakcie zezbienia zadzwonila jego laska i pyta sie co porabia on na to "a nic robie dziadkowi laske"...

Gość smiercionosny gil
jak praca w Macu? wlasnie! w maku zwala wczoraj byla na serwisie kumpela przyjmowala zamowienie kolesia (jakas kanapka i lody)- kanapek nie bylo to powiedziala ze doniesie je pozniej jak zrobia i spytala czy "loda panu zrobic zaraz czy pan poczeka?" lol

Gość smiercionosny gil
jaka czesc ciala cie najbardziej podnieca ? tak z ciekawosci hmm tylek? a Ciebie? kurde jakie pedalskie rozmowy brzuch... ale tylek tez przecierz gadamy o kobietach a mowiles o kobiecym ciele tak?

Gość smiercionosny gil
Poszedlem dzisiaj na zdjecie szwow, a oni kazali mi sie rejestrowac. no to polazlem do rejestracji i mowie, ze chce sie zarejestrowac, a ona tam w okienku mowi mi, ze tylko telefonicznie... LOL ja bym do niej zadzwonil stojac przed nia ;] zadzwonilem... i? powiedziala, ze rejestracja od 8 do 9

Gość smiercionosny gil
No ale to mnie rozwalilo!Naprawde hardcore:-/ misiu85> a moze zrobimy to u mnie? dobra zróbmy to w końcu, bo juz mi sie klikanie znudziło... tylko ubierz cos sexownego.... to gdzie mam przyjechac? na Rydygiera wiesz gdzie to? ...mieszkam na Rydygiera zaraz u Ciebie bede miśku tylko podaj mi dokładny adres czekaj powiem córce, zeby pojechala do babci...zostaniemy sami ok z/w stary cos chce ode mnie ej...sorry, ale ojciec powiedział mi przed chwilą, że babcia zrobiła konfitury i mam po nie jechac:/ yyyyy a jak masz na imię w ogóle? Agnieszka (NO SIGNAL)