Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marikkka

Jak mam się zachować? Z szrej myszki,w odważną osobę...

Polecane posty

Gość Marikkka

witam! No właśnie niewiem co mam zrobić z moimi problemami...:( sprawa polega na tym, że mam niedługo przyjęcie na którym spotkam kilku kolegów z dawnej klasy gimnazjum, no ale na tym polega problem, że od tego czasu minęły 2 lata, i się nieco zmieniłam, tzn. schudłam 30kg, z szarej myszki wogóle nie odzywającej się kujonki stałam się odważną dziewczyną ze sporym powodzeniem z paczką znajomych, nieboję się już świata! No ale oni zapamiętali mnie tak jak kiedyś... jak byłam jeszcze w gimnazjum mało co z nimi rozmawiałam(z tymi moimi znajomymi z klasy)przez co byłam mało lubiana, no i niewiem czy mnie zaakceptują i zechcą ze mną porozmawiać, a chciałabym odbudować moje błędy z przeszłości! Niewiem czy mam do nich podejść, czy pogadać, teraz nie mam problemów z kontaktami z ludźmi ale no właśnie, oni pamiętają mnie jako tą przymuloną kujonkę! :(:(:(:( Jeszcze w gimnazjum do klasy trzeciej byłam otyła, a później wzięłam się w garść i schudłam 30 kg do maja, czyli mogę powiedzieć, że mnie widzieli już taką szczupłą, ale nigdy nie gadatliwą, odmienioną! Było mi łatwiej otworzyć się do ludzi ponieważ skończyłam z TAMTYM światem, wyjechałam, mało co kiedy spotykałam tamtych znajomych z lat gimnazjum, no ale teraz wypada mi pokazać się w lepszym świetle! Na przyjęciu będę z moim chłopakiem, ❤️ ale proszę WY mi powiedzcie jak postąpilibyście w mojej sytuacji?🌼

Gość Marikkka
proszęęęęęęęęęę🌼

Gość Marikkka
up up up podnoszę

Gość Marikkka
nikt nie poradzi?:(

Gość Jezzuuuuuuuu ale o co
ci tak właściwie chodzi ? :O:O:O

Gość Marikkka
pierwszy post o wszystkim powie

ale masz problem... pewnie ze do nich podejdź, zagadaj, niech zobaczą z jaką laską nie chcieli gadać w gimnazjum i niech żałują!!! POWODZENIA!!

Gość Marikkka
Śpiąca_Królewna, może i racja, ale jak nie będą chcieli gadać tak jak kiedyś....:(:o

Gość srefb r yt eytryt
powiesilibysmy sie z tej radosci ze schudlas i jestes pewna siebie...................

Gość Marikkka
no ale tu nie chodzi o to ze sie przechwalam, tylko chce w koncu sie otworzyc do ludzi, TAMTYCh ludzi

Gość Marikkka
nikt wiecej niema do powiedzenia?

Gość Jezzuuuuuuuu ale o co
no właśnie o to chodzi że nikt nie rozumie tego bełkotu :O no bo co, niby schudłaś, jesteś pewna siebie, a gęby nie umiesz do kumpli otworzyć? :O

Gość ale po co ci tamci ludzie
było mineło zapomnij o nich , po co ci jakieś spotkanie po latach skoro nie miałaś tam kumpli i nie masz sentumentu do tamtych czasów.......nic cię z nimi nie łaczy więc czym się przejmujesz

no skoro uwazasz ze jestes odwazna i potrafisz nawiazac kontakt to nie powinnaś miec z tym najmniejszego problemu. Sama mowisz ze mialas z nimi minimalny kontakt to tak jakbys nie znala w ogole, idz tam i pokaz jaka jestes:) z reszta napewno nie bedziesz sama dolacz sie do jakiejs kolezanki a potem to juz wkrecisz sie w towarzystwo. smialo smialo masz szanse, powodzenia:)

Gość Marikkka
Ojej, Wy nie rozumiecie, to są dwa światy, kiedyś nienormalna, przymulona kujonka, dziś inna już jestem, tu chodzi o to, że niewiem jak mnie odbiorą....