Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koktail

drogie panie....

Polecane posty

poszperałam troche w forum i znalazłam wiele ciekawych domowych sposobów na zdrowy wyglad włosow, paznokci i ogolnie ciała Mysle ze mozna to w jednym temacie podsumowac i dopracowac : PAZNOKCIE ---> moczenie w oliwie z oliwek nadaje im bardziej biały odcień, a także wzmacnia je. (Pozostaje pytanie co ile taką \"maseczke\" stosować?) WŁOSY --> tabletki ze skrzypu polnego wzmancniaja włosy, dodająć im blasku. (pytanie - ile skrzypu brać dziennie) CIAŁO --> doskonały jest peeling z kawy (2 łyzeczki kawy [nie rozpuszczalnej] zmieszac z mydłem w płynie tudzież żelem pod prysznic) nadaje skórze gładkości i zwalcza celulit (pytanie - co ile taki peeling robic i jak mozna go udoskonalić [co dają poszczególne składniki?]) mam nadzieje że jeszcze cos dodacie ;) podro!!

dotychczas peeling robilam raz w tygodniu ale teraz zamierzam czesciej

jeszcze mi sięprzypomniało o olejku jakimś tam (?) na rzęsy

mnie kosmetyczka polecila na rozdwajajace sie paznokcie moczenie w mocno cieplym oleju rycynowym-moczę codziennie od trzech tygodni,spilowalam wszystkie paznokcie-rozdwajaly mi sie tylko na kciukach-teraz jak odrosly-juz sie nie rozdwajają wczesniej tylko spilowalam,myslalam,ze to jakis przypadek,ale jak odrosly-znowu sie rozwarstwialy są też bardziej gładkie-pod odpowiednim kątem widać bylo na niektorych takie pionowe kreski (?),teraz jest ich mniej zdziwilam sie ,ze w oleju rycynowym,a nie oliwie,ale skoro zauwazam efekty bede nadal moczyc,po miesiacu juz niecodziennie,a tak ze trzy razy w tygodniu a na rzęsy to olej rycynowy wlasnie