Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

pewnie jest to banalne do zrobienia jednak ja ma z tym problem

Polecane posty

czasami jak wchodze na stronki np teraz weszlam na stronke zywca. www.zywiec.com i nie otwiera mi sie cala strona.tzn jest ale ucieta z bokow.widze po urwanym tekscie i nie ma \"paskow\" do przesuwania moze w jakis opcjach mam pogrzebac? jak to zrobic zeby widziec na monitorze cala strone?

wejdzcie na stronke www.zywiec.com.pl otwiera sie glowna stronka i po prawej pisze CZY UKONCZYLES 18 LAT ? nizej TAK NIE z tymze wyraz NIE jest uciety i widac tylko litere N.nie umiem przesunac na prawo stronki zeby miec ja cala.a nie ma tam takich paskow do przesuwania

Gość eastender znany też jako WELON
jak masz przegladarke

Gość a po diabła ci nie
? masz kliknąć TAK :)

mam MOZILLE FIREROX i INTERNET EXPLORER.jak mam zmienic rozdzielczosc? nie wiem nawet jak sie sprawdza rozdzielczosc monitora

juz z tym problemem zetknelam sie na innych stronkach.nie moge nigdy doczytac calego tekstu bo jest uciety z bokow

ona...82 -a ktorej uzywasz do netu? rozdzielczosc: prawym przyciskie myszy klikasz na pulpicie -> właściwości -> ustawienia i na dole masz pasek, gdzie wyswietlana jest rozdzielczosc

sprawdzilam rozdzielczosc mam ustawione na 800 pikseli na ile mam ustawic? jak Wy macie?

Gość 1024 to minimum
:o

Gość ona....82
ale ja mam 14 calowy monitor sprzed 15 lat kupiony na bazarze za 10 zł i takiej rozdzielczości nie da się ustawić