Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaiskra

ciaza? ? ? ?

Polecane posty

Gość zmartwionaiskra

czy jest mozliwe ze jestem w ciazy? czekam na miesiaczke juz 38 dni i nic... jest mozliwe przesuniecie okresu poprzez wyjazd w gory(mieszkam w gdansku) wiec niewiem czy to rpzez to mi sie spoznie az TYLE.. bo zazwyczaj dostaje po 33\\35dniach....prosze o odpoweidz!!

Gość Kaaroo
Hmm..ale nie napisalas najwazniejszego..czy wspolzylas w tym czasie...

Gość zmartwionaiskra
no to chyba oczywiste ze tak... jak bylam w gorach to tak a po tylko raz...

zamiast sie zamartwiac zrob sobie po prostu test!!

Gość Majka_Black
Normalnie juz szaleje. W dni plodne uprawialismy petting, jednak obawiam sie ze moglo cos dostac sie do mnie na palcach. Zrobilam 2 testy (tydzien po zblizeniu, i dwa tygodnie po - oba negatywne), wystepowaly u mnie krwawienia ale jakies skape, 4 dni, zwykle bylo okolo 6. Teraz bylby to poczatek 4 miesiaca. Dzis skonczylo mi sie krwawienie, zauwazylam w nim drobne skrzepy. Dwa tygodnie temu zrobilam znowu dwa testy. znowu negatywne. jednak nie pokoi mnie wbrzuszenie nad spojeniem lonowym i jakis duzy brzuch, jednak wogole nie przytyłam. moja waga utrzymuje sie ciagle ta sama. Mam tez wrazenie ze od samego poczatku moich obaw mam poczatki czarnej lini od pepka w dol. Nie mam mdlosci, nie mam zachcianek, temperatura zmienia mi sie zgodnie z cyklem. Jednak nadal sie boje. czy ja za bardzo panikuje?? Kiedy juz sie uspokoje, to nagle trafia sie jakis post na ktorym czytam ze test pomylil sie w 3 miesiacu itd. Prosze o jakas szczera odpowiedz.

Gość dla zabawy nie mam nicka
jakbyś była w 3 miesiącu to: 1. pewnie byś zauważyła 2. jakoś wątpię, żebyś miała owulację normalną, a piszesz, że tak właśnie jest. Dziewczyno uspokój się. Zrobiłaś chyba ze 4 testy. Owszem jeden może się pomylić, ale cztery?

Gość zmartwionaiskra
zrobilam dzisiaj rano wyszedl negatyny... wiec raczej nie mam sie czego obawiac...

Gość zośka...
mozliwe ze po prostu okres ci sie przesunął. A współzyłas ? Najlepiej zrób test bedziesz wiedziala wszystko jezeli to nie ciąza skontaktuj sie z lekarzem pozdrawiam)