Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak bez prawa jazdy

Czy chłopak bez prawa jazdy ma szansę u dziewczyny, zwłaszcza tej co ma prawko?

Polecane posty

Gość ...a ja...
niedługo idę robić prawko na motor;) ... zbieram się z tym od kilku lat ale w tym roku nie odpuszczę;)

Gość ...a ja...
u mnie z czasem też krucho... ale postanowiłem teraz zrobić coś dla siebie, dla przyjemności aby zrealizować swoje marzenie bo fascynowało mnie to od najmłodszych lat, tym bardziej że już za niewielkie pieniądze możemy kupić całkiem fajny, oczywiście używany, motor;)

Gość nowy rok
juz wczoraj mialem o to spytac, kiedy byl podobny temat, i wypowiadala sie myszka, m.in. na temat zaradnosci, dojrzalosci ( czyli m.in. chyba rowniez braku kompleksow, prawda ), a mianowicie, .... co ma na celu, umieszczanie na publicznym forum, wsrod setek obcych osob, zdjec swojego, swojego meza i swojego zdjecia? ja rozumiem ze wiele potrafi sie chwalic swoim mezem i dzieckiem na naszej klasie, ale zeby taka "reklame" robic na publicznym forum?

Gość upupupupupupupupupuppup

Gość Mój chłopak też nie ma prawka
A ja mam. I co z tego? nie narzekam.

Gość wiem co czujesz
no i dobrze...bo jak chcemy na zakupy to facet musi z nami hehehe

Gość Mój chłopak też nie ma prawka
nio:) dokładnie:)

Gość czyli bez prawka ma szanse
? nawet jesli jest po 20-stce?

Gość O matko NO JASNE
My mamy po 25 lat, oboje pt studiach. Kocham go. Ani przez ułamek sekundy nie zastanawiałam sie nad brakiem prawa jazdy u niego. Nie było potrzeby. PS. Teraz chyba zrobi, bo skończyła mu się ulga studencka;)

Gość 2343243232
myszka zostala styrana i sobie poszla to co robi to wiesniactwo jest za glupia zeby byc matka

nie mam oczym dyskutowac bo dla mnie prawko to podstwa dla niektórych niepotrzebne cos to oczym gadać

Gość 2343243232
dziewczyno wracaj do garow komporomitujesz sie :o

Gość czy ona tu cały czas
czatuje, że sie odzywa jak tylko ktoś o niej wspomni? :D:D:D

kompa mam właczonego caly dzien ale żałosne sa niektóre wypowiedzi to tylko swiadczy o wszej zerowej kulturze :D:D ale co tam i z takim człowiek musi miec kontakt

Gość 2343243232
w domu nic nie robisz lenisz sie caly dzien przed kompem :o

Gość czy ona tu cały czas
żałosne to jest branie ślubu w 7-m miesiącu ciąży :o

Gość Chłopak bez prawa jazdy
wybacz ale dziewczyna ktora wpadla i tak jak mowia inni wziela slub w 7 miesiacu ciazy nie jest dla mnie wykładnia

Gość 2343243232
wrzucanie swojej fotki jak nie jest sie ladna tez jest zalosne :/

Gość ależ mysza jest autorytetem
w każdej dziedzinie :D:D:D może wam np. opowiedzieć jak będąc w ciąży codziennie piła przynajmniej jedno piwo bo "nie mogła wytrzymać " :o

Gość Xanti
rzeczywiście żałosny okaz płci żeńskiej ;/ Kurwiszonek jak nie patrzeć :P Mam 23 lata.. nie mam prawka.. nawet nie zamierzam miec w najbliższym czasie ,(( mimo ze piękna TT'ka w garażu stoi)), nie mam najmniejszego problemu z kobietami. To czy masz prawko czy nie .. nie ma najmniejszego znaczenia pomino tego że kobieta to gatunek nastawiony na konsumpcję (pasożytowanie). Jesli moje powodzenie z kobietami związane jest tym co stoi w garażu.. nigdy z żadną się nie chce wiązać. Do czego mi właściwie stała kobieta? Ciezko jest kochać coś co kocha bardziej pieniądze niz cokolwiek innego. :P Porucham każda po trochu.. zmienie na lepszy model.. i tak w kółko... Ogólnie autor tego posta musi miec bardzo malo do zaoferowania kobiecie (nie mowie tu o materialnych rzeczach) skoro trapi go nie posiadanie prawka ;) PS. a tak wogole to jestem BI, i jestem szczerze zainteresowany zwiazkiem z facetem :-)

był już podobny temat... Czy chłopak bez samochodu i bez prawka to oferma i przegraniec??? czy coś takiego... tam rozwiano moje wątpliwości co do tego czy chłopak bez tych walorów ma jakiekolwiek szanse w temacie dziewczyn....

Sam fakt posiadania prawa jazdy jeszcze o niczym nie świadczy. Ja przez 7 lat po zrobieniu prawka nie jeździłam i żadna siła nie zmusiłaby mnie żebym siadła za kierownicą, tak się bałam. Można mieć prawko i być nieudacznikiem, jak widać:-D Nie chodzi o blacharstwo tylko o zwykłą wygodę. Laskę trzeba gdzieś zabrać, gdzieś pojechać, coś załatwić, a bez auta cieżko:-O Nie da się polegać ciągle na autobusach, zwłaszcza w weekend;)