Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaoojkp

Czy Lejdis jest odpowiedni dla 15 latki ? Nie chce puścić córki

Polecane posty

Gość studejntka socjo
autorko, ja ci odpowiem bo film ogladalam, co to takiego zboczone sceny wg ciebie?

Jacys Oni pisza od ilu lat jest film kory beda ogladac nie Ich dzieci...sorry, to dla mnie zaden wyznacznik

Gość motylekewurijkdjcv
Droga mamo Uwazam ze powinnas puscic swoja corke na ten film . Sama ( mam 18lat) poszlam na niego i nie uwazam aby pozstawil mi on jakis zly obraz swiata 0- pelnego prpostytucji i przemocy. Owszem - sa przeklenstwa , ale kazdy juz je napewn oslsyzal i jesli uwaza ze nie powinno sie przeklinac to robic tego nie bedzie. Jesli chodzi o seks to jest kilka scen ale nie widac w nich \"nic zlego\" takze naprawde dla kogos w wieku 15lat nei bedzie tam nic zlego. Dodam jeszce ze caly sens filmu raczej jest pouczajacy (moim zdaniem) dlatego powinnas puscic swoja corke:) Mysle nawet ze wieksza szkoda bedzie nie puuszczenie jej, bo mzoe zepsuc Tobie i jej wasze relacje. Pozdrawiam

Gość kingaoojkp
zboczenie rz. n III ‘dewiacja, odchylenie od normy, nienormalność, zwłaszcza w sferze seksualnej’ w potocznym znaczeniu - sceny ostrego sexu, sprośne dialogi.

15 sa tak pobudzone seksualnie, ze podkrecanie ich scenami z seksem uwazam za nienajlepszy pomysl..tyle. I nie chodzi tu o zboczenia tylko o to, zeby umysl mial czas dogonic cialo.

Gość kingaoojkp
zreszta.. problem rozwiazany, bo jak juz pisałam, córk nie chce isć (zaraz sie dowiem ze ja do tego zmusiłam, że nia zmanipulowałam, albo wychowałam na dewotke - ale na szczescie nie bede tego czytac, bo ide stad)

Gość gdybym byla twoja matka
zboczenie to np zoofilia, nekrofila czy pedofilia. Tam tego nie ma. Uwierz mi mam siostre w wieku Twojej corki. Nasi rodzice to ani nie konserwatysci ani tez wyluzowani rodzice. Ale wiem, bo mam z siostra dobry kontakt, ze ona wie o wiele wiecej niz mi sie mogloby wydawac. Samam bylam zszokowana a jestem od niej starsza 9 lat, ale mlodziez szybko dojrzewa, swiat jest brutany i pewnie duzo gorsze rzeczy Twoja corka widziala/slyszala niz Ci sie wydaje. Naprawde.

Boze nie moge tego czytac to jakis urywek z filmu a co corka nagle nie chc isc wczesniej zadnych reklam nie widziala tylko sobie ubzdurala ze idzie na ten film czy co i nagle ja odepchnelo no kurwa

lubię ostry sex, jestem zboczona właśnie się tego dowiedziałam, a mój świat legł w gruzach straszne rzeczy

Gość hjgugliholk
czy w testosteronie też dużo seksu????

to inaczej- co jest w ogole zlego w seksie? wlasnie takie podejscie prowadzi do tego, ze raczej corka zwierzac Ci sie nie bedzie, bo przeciez seks to zuooo, wyuzdanie bleee

Gość visssssa
mam prawie 16 lat, moja siostra 14 i obie byłyśmy na tym filmie. nie wiem w sumie o co pani chodzi, film jak film. ale mam parę koleżanek, których mamy mają podobny pogląd na filmy w których jest parę dwuznacznych sytuacji i dialogów i w ogóle na sprawy seksu i szczerze im wszystkim współczuję. następnym razem córka nie powie pani że w ogóle idzie do kina.

jak nisko cenisz tą dziewczynę, skoro uważasz, że mogłaby przejąć wzorce moralne z filmu? równie dobrze, może próbować latać na miotle po przeczytaniu Pottera

co ci o niej mówi to, że chce sie wybrać do kina na jeden z najgłośniejszych filmów? jestem dziewczyną i też mnie on interesuje, może być zabawny, zwłaszcza, że reżyserują go twórcy "Testosteronu" mogliby jeszcze zrezygnować z Dereszowskiej i byłaby już pełnia szczęścia:D "mentalność gimnazjalistów" swoją drogą, ale nie róbmy z młodych ludzi półgłówków, na których tak wielkie piętno wywierają filmy

Gość wydaje mi się że faktycznie
lepiej nie puszczaj teraz te filmy sa przesycone gupotami

Gość igakruk
mam córke w wieku 15 ii wzielam ja na film. Były sceny erotyczne ale nic nie było odsłoniętego. Mało tegio było, Moim zdaniem rodzice powinni wprowadzać młodziez w świat dorosłych! a nie inaczej.pÓźniej sie twoja córka nie zabezpueczy i bedziesz babcia!

no ale wychodzę z założenia, że ten film jest skierowany do osób w wieku 20-35 lat mających już do czynienia z poważnymi związkami i seksem. 15-latka może nie skumać do końca sensu, bo nawet jeśli już uprawia seks, to jeszcze nie rozumie wszystkich złożoności relacji damsko-męskich zgadzam sie Kuraiko;)

Gość przesadzasz
ale przecież to gówno