Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny dzieciak w bloku

Sąsiadka urodziła dziecko

Polecane posty

Gość ja uważam że przychodzenie
"na plotki" z dzieckiem to brak kultury :o do moich rodziców też jedna przychodzi, bo ma wtedy darmową niańkę :o po prostu nie zwraca na swoje dziecko uwagi i ja "muszę" się nim zająć, bo np. spadnie ze schodów albo nażre sie trutki na szczury- bo mamusia tak zajęta plotkami że nic nie widzi- absolutnie nic. Dziecko mogłoby sobie wyskoczyć oknem a ona nawet by nie zauważyła :o

Tyna- ajak jego rodzice mają sie czuć?? Nie mogą zaprosić gości bo rozpieszczony synek strzela dąsy....no sory. Powinien byc wdzięczny że nie musi szukać własnego lokum bo skoro jak napisał nie jest dzieckiem a mężczyzną powinien zadbać o swoj kawałek mieszkania

aj nie doczytałąm bo trudno cokolwiek zrozumieć z wcześniejszych wypowiedzi! nie no to zmienia postać sprawy, ale szczerze kobiety jestescie inteligentnymi osobami i czy chce wam sie rozstrzasać tą sprawe? nie ma swoich dzieci nie ma zony ni ma mieszkania wiec czego sie spodziewacie, a do autora-czego ty sie spodziewasz po wypowiedziach? poparcia czy sprowadzenia na ziemie? i czy ty całymi dniami siedzisz w domu?

tyna1984 - nie on calymi dniami siedzi na kafe dla ciezarnych i matek tylko nicki zmienia;)

Z reguły siedzę na ogólnej, ale stamtąd wywalili mój topik, więc założyłem na ciężowym :-)

Nie mam znajomych, więc pozostaje siedzenie w pokoju. Rodzice wiedzą, że nie toleruję dzieci sąsiadów, a sąsiad to jest w ogóle tak bezczelny, że prawie codziennie przychodzi do mojego ojca pić z nim piwo. Mi to już prawie podpada pod alkoholizm.

ty ale dlaczego ty nie masz znajomych? to troche dziwne! może czas sie wziąść za siebie i postawić na nogi! ile ty masz lat?

no nudzi mu sie o chlopak nie ma znajomych i chce kontaktu z ludźmi!

Mam 25 lat, a nie mam znajomych bo jestem typem samotnika.