Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ide sie wieszac.......

Jestem zdolowany.........bo jestem.....

Polecane posty

Witam wszystkich kafeciarzy i z góry gorąco pozdrawiam......hmmm pisze swoja historyjke chyba z rozpaczy.....może z przytłaczającego kompleksu.nie wiem.....ale jest mi strasznie xle to cos napisze a wiem bo juz sporo siedze na kafeterii ze może ktoś z doswiadczonych i uprzejmych ludzi sie wypowie....... Hmmm....zaczne od tego że mam 19 lat......jakies 175 wzrostu..jak zwykle kompleks małego penisa (zaledwie 13 cm ;[) i mam nadwage...przy moim wzroscie mam 90kg.....nie jestem az tak bardzo otyły ale taki misiek chodzi....wierze w miłośc bo znalazłem dziewczyne która kocham i z odwzajemnieniem......tylko że.....jak to powiedzieć wstydze sie strasznie swej budowy ciała.......wiem ze jak kocha to nie bierze pod to uwagi ale wiem tez że wolałaby poprzytulac sie z wmiare wygladajacym mężczyzna...straszny mam kompleks na ten temat .....gdy z nia leze.gdy chce mie "pomacać" brzydko sie wyraże to aż mi wstyd mego ciała........próbowałem diety itd ale nie mam naprawde silnej woli i za bardzo czasu...... Kurde co wiecej napisać.......myśle o tym cały czas...jestem tak strasznie zakompleksionym facetem;[a moja dziewczyna jest nizsza ma moze z 170 ale za to piekna figura.ciało........czasami tez sie boje ze mnie zostawi........ludzie wiem popier**** mnie juz ale desperacja skłaniła mnie do założenia tematu.....może sa osoby z podobnymi problemami? Proszę was wypowiedzcie sie......

Gość ............................o.
miarą mężczyzny jestjego kobieta.. skoro ona nie widzi w twoim ciele nic odpychajacego to jej zaufaj czasem kompleksy sa wyolbrzymione :/ byc moze problem jest tylko w twojej glowie skoro ona lubi cie dotykac to jej na to pozwol :) ona wyleczy cie z komleksow nikt nic dobrego ci nie poradzi...teraz jest najlepszy moment by sie tych kompleksow wyzbyc..

Gość ja mam penisa
11 cm :O Nigdy nie mialem kobiety, kradne dziewczynom noszone majtki i sie masturbuje :O przegralem zycie

Gość gość
Masz 19 latn i nie masz czasu?To co robisz takiego? Dieta Ci nie pomoże. Chłopie, zapisz sie na basen, albo na siłownie! Czekasz na cud? Cudów nie ma:o Albo sie za sibie wezmiesz, albo będziesz prawiczkiem do konca zycia z takim podejściem. Mało tego - za pare lat nabawisz sie nerwicy natręctw i depresji. Przy odrobinie szczescia dostaniesz bulimii i wylądujesz w psychiatryku. Pozdrawiam;)

Moje zdanie? Nie masz poważniejsze problemy? Kopa w d..pie potrzebujesz!

Rada: zapisz sięna kurs surwiwalu, 2 tyg. Nie będziesz miał czas na zastanawienia się na jakiś bzdury.. I dobrze Ci zrobi fizycznie.

Gość Radek Bytom
Probowales moze masturbacji analnej? Mi to pomoglo

Gość gość
Aha, wszystko co opisałam cie ominie, jeśli wcześniej sie powiesisz. Fajnie prawda? Rozważ za i przeciw i daj nam znać co postanowiles;)PS: Nie ma czegos takiego jak silna wola. To taki frazes wymyślony na potrzeby usprawiedliwienia sie przed nic-nierobieniem.

Wiecie dlaczego nie mam czasu??? Przedstawie jak wyglada moje zycie.......od poniedziałku do piatku..szkoła tak od 6 rano i o 16.30 w domu.......sobota>cały dzien praca pracuje zeby miec za co zatankowac samochod zebu dojechac do dziewczyny...coś sobie kupić bo nie mam rodzicow tylko mieszkam z babcia której tez pomagam.....niedziela coś sie poucze bo zalezy mi zeby coś mieć z rzycia za ta szkołe a wieczorem do dziewczyny..........i tak wkółko.dzień swira........a nie jest dla mnie wazne czy bede prawiczkiem czy nie bo przyznam sie ze juz jakims cuudem nie jestem ale nie to jest wazne;[8

Jak to nie ma czegoś takiego jak silna wola. Ja na przykład mam słabą silną wolę, o. :) A Ty Drogi Kolego nie przejmuj się. Większość tych jurnych byczków, którzy chwalą się podbojami na skalę europejską, nosi w majtach rozmiar podobny do Twojego, myśląc rzecz jasna, że to 17 cm. Z wagą jednak coś zrób, masz raptem 19 lat, a już zafundowałeś sobie nadwagę.

Gość gość
Palisz papierosy?

Palę niestetya czy to wazne??????? jeszcze jeden wydatek.....

16:44 Podszyw........raczej człowiek którego moja sytuacja bawi;[

Gość gość
Muszti--> jak silna wola istnieje, to Kopernik była kobietą.;)Nie chce mi sie pisac tu o moich odkryciach i przemyśleniach dotyczących ludzi, którym gdyby sie tak zwyczajnie chciało, jak im sie nie chce, to by nagle sie okazało, że mają silną - silna wole....po prostu taka natura człowieka, że jest leniwy jak skurrwysyn i musi mieć zawsze usprawiedliwienie dla swojej porażki, żeby nie dostać pieerdolca....ogólnie długo by tu gadać....

ja tez mam małego i w dodatku krzywego i jakos nigdy słowa skargi na niego nie usłyszałem. mam tez okragly brzuszek od piwa i mam to w dupie! wiem ze sa dziewczyn ktore nawet to lubia. :)

Gość gość
Aha...palisz....oczywiście że to ważne.niech zgadne - tracisz na palenie średnio godzine dziennie. Nie wierzysz? Wez kalkulator, policz i napisz, co Ci wyszło;)Ech....wyszła godzina z kawałkiem prawda? A jedna sesja na siłowni trwa 45 minut....i nie trzeba Ci chodzić codziennie, wystarczy 2 x w tygodniu.Nadal twierdzisz, że nie masz czasu?:classic_cool:

silna wola jest właśnie chęć przekraczanie tej negustwo! To nie cech rodzona, wykształca się.

Wiem.......ale od dziewczyny nie usłyszałem zadnego złego słowa na temat mojego ciała .tylko to te kompleksy......w porównaniu do niej co ona we mnie widzi? bo nie urode;\ ale...kocham....

Hmmmmm czy dalej sadze ze nie mam czasu????? Tak bo mieszkam na zasran...wsi gdzie zeby dojechać na jaka kolwiek siłke to musze miec okolo własnie na dojechanie i powrót.......

O matko:O:O:O A ja nie mam cyców i wyglądam jak Bazyliszek:O Nawet nie mam chłopaka, bo jakby mnie rano zobaczył, jak się wygrzebię spod kołdry, zamieniłby się w kamień:P 13cm to nie jest mało, tylko normalnie, na pewno wystarczy. A to, że jesteś okrągły tez może mieć swój urok. Mi się bardzo, bardzo podoba jedna osoba, która też jest okrągła i nie poczytuję tego za jakąkolwiek wadę.

Kolejny podszyw.......ah potrafi pocieszyć człowiek;[

Gość lyraaaa
chłopie ma 19 lat twoje ciało się jeszcze zmieni do 25 roku życia! możesz jeszcze urosnąć, po za tym to jakaś głupota żeby z powodu nadwagi się wieszać, ten problem da się rozwiązać, faceci łatwiej tracą na wadze ... niedoceniasz tego co masz i odrazu chcesz się wieszać??? zamiast tego rusz tyłek i pobiegaj 15 minut, rzuć słodycze, .. przecież masz jeszcze 19 lat i masz dziewczynę, pomyśl o tych prze grańcach z kafe którzy mają 25lat i jeszcze nigdy nie mieli dziewczyny:)

Gość gość
A szkole też masz na tej zasranej wsi? Czy może dojeżdza do Ciebie jakis zasrany nauczyciel?

Dziękuje wam(bez podszywa) za miłe slowa i jakas mobilizacje.....chciałem o tym pogadać.....

Gość lyraaaa
no i masz samochód, to spore osiągnięcie jak na 19latka;)

Szkołe własnie mam oddalona 0 35 km.......i dojeżdżam......

weź to olej! nie masz wiekszych problemow? skoro masz kobiete i ona nic nie mowi to po jakiego ch.. sie tym przejmujesz?! moze włąsnie akurat taki jej sie podobasz co? moze ona lubi takie "miski" jesliby Cie zostawila dla innego, ktory nie ma nadwagi itp to wtedy to bym to jeszcze zrozumiał...

Gość gość
Jak dla mnie jestes przypadek beznadziejny - usprawiedliwiasz tylko to, że nie chce Ci sie doopy ruszyć.Wiesz co to są priorytety? To taka jakby lista rzeczy ważnych i mniej ważnych w zyciu...widać, że dla Ciebie wszystko jest bardziej ważne od powodu, dla ktorego chcesz sie wieszać.Przeczytaj to 2 razy, może dotrze do Cie meritum sprawy....🖐️

Oszczędzam........oszczędzam......i jeszcze raz oszczedzam......ale nie martwi mnie moja sytuacja tylko stan ciala i moje komplesky bez nich byłbym szczęsliwy......