Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ide sie wieszac.......

Jestem zdolowany.........bo jestem.....

Polecane posty

Wojsko się kłania.. tam masz przegląd lepsi i gorsi.. i ktoś nad Toba który nie da Ci czas na użalanie się..

moim zdaniem to po prostu musisz sie przełamac i tyle. stopniowo... stopniowo a zobaczysz ze za jakis czas bedziesz przy niej na golasa biegac po domu. no i ja uwazam jeszcze ze jak sie kogos kocha to sie nie widzi jego wad... :)

A wiesz że chciałbym puśc do wojska??? Tam bym dostal tak po kosciach ze cos by może ze mnie było..ale znajac rzycie dostane kategorie "dupa" i po sprawie.....ale tez z drugiej strony rozłąka z dziewczyna....;/

Sorrki tez ale z ortografii jestem do bani.......hehe....

Ale gdzie tam! W wojsko szukają.. idż na to co dobrze zrobi, uwierz mi.

Gość lyraaaa
dlaczego miałbyś dostać kategorię dupa?? chba jesteś zdrowy a twój problem to tylko nadwaga.. po za tym dupami są ci którzy unikają woja za wszelką cenę bo zachowują się jak cioty.. jezu, naprawdę w wieku 25 lat bedziesz inny... nie zauważyłeś że jesteś zaradniejszy od swoich rówieśników, którzy żyja jak pasożyty na koszt starych???

Gość SleepingSun
może się zapisz na siłownie? dziewczyny lubią muskularnych facetów a przy okazji zrzucisz zbędne kilogramy:)

Gość lyraaaa
co z tego że mieszkasz na wsi? żeby schudnąć nie potrzebujesz siłowni...

Dzięki wszystkim "udezyliscie mi na ambicje" hyyy w domowym zaciszu potrafiłbym zrobić caly atlas do ćwiczeń.....jest wiele opcji tylko teraz postanowienie i do roboty jednym słowem....zastosowac jakas diete pożadna i do dzieła jak to mowia