Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko6

pominięta 9 tabletka.... skuteczność zachowana

Polecane posty

Gość ciasteczko6

Moje drogie powiedzcie mi proszę - pominełąm 9 tabletke yasminelle - miałam wziąć wczoraj o 18.00, wzięłam dzisiaj o 13.30. Czytałam na necie ulotke yasminelle że w 2 tygodniu pominięcie nie obniża skuteczności, ale właśnie kochałam sie że swoim chłopakiem i zaczynam myśleć.... powiedzcie prosze co wiecie :) zanim zaczne schizować... dzięki!

Gość ciasteczko6
dziewczyny...helpppp!

teraz to już nie masz co schizować :) "najbezpieczniej" jest zapomnieć właśnie w 2 tygodniu. skutczność mogła ale nie musiała zostać zachwiana. niestety nikt ci nie powie jak było w twoim przypadku. na pocieszenie powiem, że ja piłam wyciąg z dziurawca, raz nawet brałam antybiotyk, który na 100% wpływa na skuteczność, kochałam się bez zabezpieczenia i nic z tego nie wynikło. naprawdę nie tak łatwo zajść w ciążę.

Gość ciasteczko6
dzieki wielkie - ja też kiedy brałam antybiotyk i kochałam bez zabezpieczenia, potem nie mówie co mi chodziło po głowie :). troche mnie właśnie uspokaja to że w 2 tygodniu "najbezpieczniej" zapomnieć :) ale gumki i tak każe kupić ;), bo nie wiadomo nigdy. ale z dziurawcem to chyba bym nie zaryzykowała .. hahaha :) pozdrawiam.