Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Facebook - korzystacie?

Polecane posty

Kolega mi raz przysłał zaproszenie. Raz sie zalogowałam , ale tgo nie kumam. Po co mi ci znajomi, jakies grupy, fora, piwa czy cos tam. Jak wogle tam sie ludzi wyszukuje i na jakiej zasadzie dodaje to nie kumam. Głupie to jest troche.

Przyjaciół chyba trzeba najpierw zaprosić, ale nie jestem pewna, bo też za długo w tym nie siedzę, ale ogólnie bardzo mi się podoba :)

Gość ja mam konto i korzystam
ale razem z moim znajomymi i z nikim poza tym :)

podnosze. jestescie zadowoleni z tego serwisu bo zastanawiam sie czy warto miec na nim konto. co wlasciwie mozna robic na facebook poza poszukiwaniem znajomych?

Gość arszimaniaczka
mam, to to samo co nasza klasa tyle że berdziej rozbudowane i na miedzynarodową skale

Gość mam konto ale nie bawie
sie w to wszystko, sluzy mi wlasciwie do ogladania zdjc znajomych z calego swiata i skladania im zyczen urodzinowych, bo sa tam pryzpomnienia.

Gość mam konto ale nie bawie
ja nie szukam tam nowych znajomych, tylko ewentualnie "kontaktuje sie" z poznanymi juz, przewaznie zagranicą

Gość w odroznieniu od nklasy
to jest miedzynarodowe, a zdecydowana wiekszosc stanowia młodzi, tak do 30.

Gość yyiyt
Ja mam konto na facebooku :P Bardzo lubię.

Gość yyiyt
Facebook to takie międzynarodowe grono.net :P O niebo lepsze.

Gość dawidawa
tez mam, duzo lepsze niz ta nieszczesna nk :/

Gość karolinacejmer
nie ma, ale wtedy twoi ewentualni zagraniczni znajomi nie beda rozumiec ;)

aha czyli lepiej od razu anglojezyczna wersja. wlasciwie szkoda, ze dla nich widoczna tez jest wersja polska.

Gość karolinacejmer
nie wiem czy dla nich widoczna jest polska, ale tam do wypelniania są jakies pytania, zainteresowania itp. Lepiej od razu po angielsku

Gość zimne dziady listopady
mam i korzystam i czerpie z tego przyjemnosc :D a powaznie to mam ale tylko do kontaktu ze znajomymi ze stanow i reszty swiata

ja siedze na facebook\'u,ale wole nasza klase.jestem na uniwerku za granica i myslalam,ze tam znajde jakis znajomych...dziwi mnie,ze jest on taki wymagajacy i wiarygodny.gdy chcialam dolaczyc sie do grupy mojego uniwerku,to musialam podac moje haslo,ktorego uzywam na moim koncie science..czyli nikt spoza uniwerku do tej grupy sie nie dopisze...dla mnie to przesada

ale z drugiej strony latwiej moze przez to kogos znalezc? na nk jest wiele kont fikcyjnych i kazdy moze sie nazwac jak mu sie podoba, dzieki temu ciezko kogos znalezc. nie wiem jak to jest na facebook, ale moze taka weryfikacja jest potrzebna.. sa tam jakies uslugi platne?

mam pytanie jesli ktos wiem. nawet jak wpisuje adres www.facebook.com to przekierowuje mnie na polska strone, chyba nie ma innego wyjscia?

Gość upupupupupupupuppupuppupupupuu

Ja korzystam, bo mieszkam w Wielkiej Brytanii, a tam prawie wszyscy sa tam zalogowani jak w Polsce na naszej-klasie.

Też dość często skorzystam z FB. Ostatnio znajomy zaprosił mnie na ciekawą aplikację : People projects. Fajna sprawa, może uda mi się znaleźć chętnych do budowy toru dirtowego w okolicy :>

Gość chyba wernisaż
nie i nie zamierzam

Gość ludzie sa super!!!
Ja korzystam. Jest the best. 1000 razy lepszy niz NK. Nie ma w ogole porownania. Zwlaszcza, ze moge tam rozmawiac z ludzmi nie tylko z Polski. Polecam :) Jest to jeden z najpopularniejszych portalow spol. na swiecie.