widelec. 0 Napisano Luty 10, 2008 ejo:) nie wiecie gdzie mogę kupić taki króciutki płaszczyk/ kurteczkę jak ta w linku? i podoba się Wam?? (kolor czarny) http://www.allegro.pl/item309260264_hit_orginalny_plaszczyk_kurteczka_bcm.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sok z gumijagód Napisano Luty 10, 2008 pewnie na allegro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
widelec. 0 Napisano Luty 10, 2008 no tak ale ja wolałabym przymierzyć dlatego chciałam zapytać o sklepy.. widziałyście gdzieś coś w tym stylu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 10, 2008 W RESERVED. Mam ich katalog wlasnie i jest tam podobna czerwona za 199 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajrzyj do zary Napisano Luty 10, 2008 tam moga miec cos podobnego, ewentualnie w h&m. Szczerze mowiac, to identyczne plaszczyki bywaja tez na bazarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
... ... ... ... ... ... 0 Napisano Luty 10, 2008 robisz reklame swoim szmatom na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 10, 2008 W Zarze moja siostra też faktycznie sobie kupiła podobną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
widelec. 0 Napisano Luty 10, 2008 yyy nie.. nie robie reklamy:\ wogole nie rozumiem dlaczego ktoś tak myśli... Poprostu szukam czegoś podobnego, a że nie lubie kupować na allegro i ogolnie w internecie to zapytałam tutaj i dałam przykład.. To wszystko, a jest jakiś problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach