Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkk.

o czym rozmawiac z kims kogo sie nie zna???

Polecane posty

"I problem tez sie pojawia ze kiedy faktycznie nie mam ochoty rozmawiac to ludzie ( Ci ktorzy mnie nie znaja oczywiscie) mysla ze jestem niemila, zimna, boja sie do mnie zagadac, mysla ze jestem niedostepna...jak mam poznawac nowych ludzi skoro takie bedzie ich pierwsze wrazenie?" Chyba problem polega jednak na tym, że się za bardzo przejmujesz. Jak nie masz nastroju, to nie możesz po prostu powiedzieć, ze jesteś wkurwiona i nie chce Ci się gadać?:) Po co od razu myślisz, co inni sobie pomyślą?

Gość autrkoooo
mnie tylko wkurwia, jak "gadam" z kims kogo slbo znam i ja sie produuje, wypytuje, staram jakos pociagnac rozmowe aten ktos opdowie i nara i wiem, ze nie jest to jakas niesmiala dziewczyna.o jak mnie to wkurza i nie wiem skad takie przekonanie, ale czuje, ze to ja musze sie starac by to wszystko mialo rece i nogia ona tylo bedzie czekala co ja jeszcze wymysle i ona tez dobrze o tym wie, ze to mi zalezy..nasteonym rzem przy takiej akcji wyciagne telefon i po prostu zadzwonie do przyjaciolki sobie z nia pogadac.nie wiem z jakiej racji zachodzi taka zaleznosc, ze to ja mam sie starac a drugaiej osobie to wisi i powoewa?mze dlatego, ze czuje sie pewnie, lepsza itp.

Gość monikkk.
tez tak czasem mam ze czuje ze to ja mam zaczac rozmowe, czy ja utrzymywac, wlasciwie to bardzo czesto... deska- moj problem wlasnie polega na tym ze za bardzo sie przejmuje co sobie o mnie inni pomysla. Czasem sie nie chce odezwac tylko dlatego bo nie chce zeby sie wszysycy na mnie patrzeli...to jakas choroba chyba... Nie chce sie tym przejmowac, ale nie wiem jak przestac...naprawde chcialabym miec to glepoko w dupie!

Gość rogówka
a to coś złego powiedzieli ? powiedzieli, że jesteś cicha to jest coś neutralnego, ani dobrego, ani złego nie powiedzieli, że jesteś nudna, że jesteś drętwa - tylko że cicha, a to chyba prawda , nie? jak rozmowa jest na temat wspólny takich osób, to nie ma szans - oni sobie będą gadać, a ty możesz sie tylko przysłuchiwać; wtedy proponuję po prostu słuchać uważnie, co ludzie mówią, wciągnąć się w ich historie, nie koncentruj sięna sobie, tylko na tym, co oni mówią i wtedy reakcje ci same wpadną

niektórzy to nawet nie mają o czym gadać ludźmi których teoretycznie znają czy coś tam o nich wiedzą na jakiejś wspólnej płaszczyźnie :O więc z tobą nie jest źle... pewnie trochę luzu :classic_cool: łatwo mówić :P