Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOJEZDANIE.PRAWDA.

MAM STRASZNY ŁUPIEZ! CO ROBIC?! HEAD

Polecane posty

Gość MOJEZDANIE.PRAWDA.

Gość MOJEZDANIE.PRAWDA.
ZAUWAZYŁAM ZE MAM STRASZNY ŁUPIEŻ, I CZESTO DRAPIE SIĘ W GŁOIWE I WŁASNIE LECI ŁUPIEZ? KUPIC HEAD&SHOLDERS? CO POLEACACIE? PROSZE!

Gość masaznakrazenie
nizoral

Gość MOJEZDANIE.PRAWDA.
ale nizoral strasznie drogi jest, NIE MA CZEGOS TANSZEGO A SKUTECZNEGO? NP. mrs.potter? ktos uzywał?

najpierw kup sobie Nizoral...jak już ci zejdzie ten łupież to używaj Head & Shoulders...nie ma nic lepszego...

Gość masaznakrazenie
nizoral maja tez w saszetkach, jedna kosztuje okolo 5 zl a starczy na 2 mycia spokojnie

Gość niebieskooookaa22
są tańsze odpowiedniki nizoralu, np. nizoxin i jeszcze jakie sinne

Gość triki tiki
Jesli nie chcesz uzywac nafaszerowanych chemia szamponow proponuje cos naturalnego(Z ksiazki Tombaka-specjalisty od naturalnych metod leczenia): przez 2 tyg pic co 2 dzien przed snem 2,5 lyzki oleju kukurydz,do ktorego dodac 100ml swiezo wycisnietego soku z grejpfruta Oprocz tego przyjmowac po 1 lyzce stolowej tego oleju w trakcie sniadania i kolacji Tez to dziala na wypadanie wlosow i brak blasku:)

Gość chyba niedoczynność/
a mi na łupież pomogly kosmetyki z apteki firmy dora splendor jakos tak,uzywalam tego przez poltora miesiaca, olejek myjacy i loton oprocz tego nic,po lupiezu ani sladu,orzez czas trwanie kuracji nie mozna stosowac nic innego do wlosow!! koszt w sumie ok 70zl a chemiczne nizorale iprzereklamowane head&shoulders to sposob na krotko a tu lupiez nie wraca sam z siebie,te specyfiki apteczne likwiduja przyczyna,czyli grzyba(lupiez powoduja te grzyby wlasnie) a nie objaw.