Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia856942

Namawia mnie na sex!

Polecane posty

Gość Spoko ************************
Ja też uważam, żebyś się zgodziła i nie słuchaj tych kurw które same dają po kątach, ty przynajmiej chcesz to zrobić z facetem, którego kochasz, jak jesteś do tego dojrzała fizycznie nic nie szkodzi na przeszkodzie, żebys tego nie zrobia!!!!!A reszta niech zamknie pizdy i się nie udziela, bo niektórych wpisy są wręcz żałosne i ja też mam wrażenie, że to piszą albo dzieci z podtawówki albo stare panny, rzecz jasna dziewice!!!!!!!!!!!!!!1

Gość czas leci a my jak male dzieci
dokładnie te stare kurwy zazdroszcza ci ze jestes młodziutka i swierzutka a one maja waginy do kolan i od huja zmarszczek.

Gość julcia856942
macie rację, chyba faktycznie kupię sobie słownik :O przepraszam :(

Gość obwarzanka
Haha bardzo ciekawe wywody :D Aż się uśmiałam :D Jednak w moim przypadku się mylicie i to bardzo :P

Gość 098765
taaa moze jakies dowody, czy tylko pierdolenie ??

Wcale nie jestem przeiciwny seksu z kochanym przez ciebie facetem.Tylko obawiam się jednego a mianowicie że miłość w wieku 15 lat jest przemijajaca a szczególnie u młodego chłopaka.Wiec prawdopodobnie po tych wszyskich uniesieniach zostaniesz bez niego w wieku około 16 lat.Będziesz rozbudzona seksualnie do odbywania stosunków plciowych z facetem i będziesz szukała następnego a że jak się szuka na siłe to zazwyczaj dostaje się przypadkowo jakiegos ktory nie jest ciebie godnym ,wiec najprawdopodobnie po kilku razach rozpadnie się to i zaczniesz poszukiwać od początku .W środowisku chłopaków dostaniesz opinię "pogotowia seksualnego" mówiąc delikatnie.Wiec chyba lepiej daj sobie spokój z seksem a jak nie możesz wytrzymać zabawiaj się sama.Napewmo masturbacja ci się przyda w lepszym poznawaniu swoich reakcji seksualnych

Gość jak koledzy to i ja
się wypowiem, mam też 19 lat i jak by była jakaś apetyczna 15(prawie 16) też bym ją namawiał, kto by nie chciał przelecieć tak młoedo,ciasnego ciałka. Jeszcze jak cię kocha to wszystko będzie wporządku!!!!Wystarczy się zabezpieczyć, żeby nie wpaść! Jak chcesz to ja też mogę wziąść od ciebie skarbie namiary!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bbzasdy
julicia nie zartuj jak ja bym spala z kadym, ktory na mnie leci to cale zycie nic innego bym nie robila masz 15 lat to jeszcze mozesz nie wiedziec ale w zyciu NIGDY nie warto niczego robic wberw sobie szczegolnie w seksie, ktory ma byc przyjemnoscia i nie mow facetowi, ze chcesz troche poczekac bo za miesiac czy pol roku zacznie sie to samo ty masz jeszcze dobrych pare lat, zeby w ogole na tyle dojrzec, by ogarnac istote relacji i seksu teraz masz jeszcze okres dziecinstwa i ono juz nie wroci a seks...moze poczekac

Gość 098765
heheh a co to prójka jakas to i ja sie ustawie w kolejce

Gość 098765
dziewczyny jak jej odpowiadacie dopiswzcie ile macie lat.

Gość julcia856942
ZNOWU jakaś KURWA się za mnie wypowida! Idotko nawet nicku włsanego nie umiesz wymyślić???Żal mi poprostu ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziecko się zdenerwowało
że aż stronę rozciągnęło i zaczęło przeklinać :D

Gość a co julcia tak cię
zaciekawiła scenka z twoim ojcem i ciocią, że sama chcesz spróbować? :D

Gość chugo z pała długa
moze to ojciec ja namawia na ruchanko

Gość julcia856942
NIKOMU nie dam swoich namiarów. Czytając to wszystko stwierdziłam,że nie zrobię tego, NAPEWNO NIE TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!Jutro mu o tym powiem, zrobi co będzie chciał... Muszę przyzanć, MACIĘ RACJĘ. 15 lat to raczej a nawet napewno za mało na uprawianie sexu. Dziękuję wszytkim, dzięki którym to zrozumiałam, za te wulgarne wypowiedzi też, bo one też mi coś uświadomiły. Chciałabym,żeby nikt już się pode mnie nie podszywam, bo dla mnie ten temat jest w zupełności zakończony, i już tu nie napisze nic. NAwet jednego wpisu mojego już nie będzie!!!!! DZiękuję jeszcze raz i pozdrawiam!

wiosenna piszesz ze lubisz ostre jazdy (rozumiem ze peeting i takie tam kto wie czy nie oral) wiec na jakiego chuja trzymasz ta blone? czy dziewictwo to nie przede wszystkim psychika? po co Ci ta blona jak kto wie czy przed swoim chlopakiem nie lezysz jak przed ginekologiem :D

Gość ja też pozdrawiam ...
"wulgarna kurwa" ;)

Gość Wiosenna Sasanka
Eh, ostre rozrywki, niekoniecznie związane ze sferą intymną życia. A błone trzymam, jak to określiłeś, bo czekam na jedyny i wyjątkowy moment. I jestem pewna, że facet nie zdradza mnie na boku. Kochamy się i szanujemy, a ze mną spędza każdą wolna chwilę, więc jestem spokojna. Cóż, współczuję ludziom, którzy muszę wyrywać 17 aby uzykać substytut szczęścia. Fajnie Julcia, że zdecydowałaś się poczekać. Na pewno za kilka lat nie będziesz żałować.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)