Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanski_cmok_cmok

analne przyjemnosci

Polecane posty

Gość poznanski_cmok_cmok

Pewnie zaraz pojawi się masę dziwnych wpisów, ale co mi tam... muszę się troszkę wygadać.. Bardzo lubie sex...wiem każdy lubi...:) sex w różnych postaciach..uwielbiam namiętne kobiety... wiem..każdy takich pragnie..:) Ale ja lubie takie wyuzdane ..perwersyjne..chcialbym poznać np taką co wypnie przedemną swoją dupke i powie wyliż mnie dokładnie...albo taką co sama mi kaze wypiać tylek - a potem przerucha mnie pożądnie swoim wibratorem... a może wcześniej założy gumowe rękawiczki i pobawi się w Panią Doktór... albo nie... ja założe takie chirurgiczne i sam ją dokładnie zbadam... wsune palce gleboko w cipke...i będę badał i badał..penetrował...hmmm chyba piszę nie na temat... a może po prostu przywiąze ją do krzesła i przed nią..na jej oczach będę się pieścił...tak do końca...aż trysnę spermą na jej ciało... ufff... aa i mam dopiero 35 lat :)

Gość poznanski_cmok_cmok
Do tej pory na tak wyuzadane zabawy seksualne. Poprawdzie to na jakiekolwiek zabawy seksualne, mogę sobie pozwolić tylko z moim przemiłym tatusiem, który uroczo i z niekwestionowanym wdziękiem steranego kolejarza bawi się moim odbytem niczym najnowszej generacji modelem kolejki wąskotorowej:)

Gość magiczny_magik
hee wiadomo podszywacze są dookoła.. ale czego się nie robi żeby podbić wątek

Gość podoba mi sie
chciałabym wiedzieć ze to prawda,a nie tylko fantazja,i gdybym zapukała do twych drzwi,naprawde zrobiłbyś to wszystko......miaaaałłłłłł

Gość magiczny_magik
tak... to prawda - zapukaj proszę na podany wyżej mail.. wymienimy sie nr gg... zapraszam

Gość magiczny_magik
Często w ten sposób fantazjuję wpychając swoje mizernych rozmiarów prącie w butelkę po oranżadzie:)

Gość magiczny_magik
oranżada - to ty nieźle wiekowy jesteś podszywaczu... jak juz to butelka od mleka... tylko że potem nie mogę wyjąć.. ohh zaklinował się ..pomocy.. butelke po oranżadzie to możesz mi włozyć..wiesz gdzie..

Gość magiczny_magik
Dodam, że butelkę od mleka (acz tylko ze złotym kapslem) wkładam sobie z upodobaniem i nieodmienną lubością w przepastne głębiny mojego odbytu słuchając z ukontentowaniem przemówień pierwszego sekretarza:)

Gość butelka_od_mleka_chudego
o tak...takkk dalej...glebiej..jeszcze..

Gość pan_trzypotrzy
i jak - duze powodzenie ? jakos nie chce mi sie wierzyc że są kobiety które chciałby zabawiać się meskim odbytem - one na pewno wolą penisa.

Gość pan_trzypotrzy
Przynajmniej ja wolę:)

Gość pan_trzypotrzy
ty wolisz...tfu..zbok :)