Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to jakies

przestalam brac tabsy i co?

Polecane posty

Gość dziwne to jakies

przestalam brac tabsy w grudniu, potem mialam krwawienie, potem stres czy dostane okresu, ale po 33 dniach szczesliwie sie doczekalam. Przez 7 lat bralam diany z malymi przerwami. W tym okresie bylam szczupla, mialam fajne piersi i mialam niezaspokojony apetyt na seks. Nie wiem jak bylo przed tabsami bo zaczelam je brac jak zaczelam wspolzycie (najpierw tabsy potem seks). Zauwazylam, ze po odstawieniu nie przytylam, skora moze jest bardziej tlusta, piersi mam wieksze niz wczesniej a ochota na seks zerowa! co ze mna nie tak?

moim zdaniem wszystko z tobą ok :) po odstawieniu organizm musi sobie poradzić bez sztucznych hormonów. troszkę to trwa. co do libido, to myślę że duża w tym rola psychiki. piszesz "przestalam brac tabsy w grudniu, potem mialam krwawienie, potem stres czy dostane okresu, ale po 33 dniach szczesliwie sie doczekalam" czyli czekałaś na okres, nie chcialaś być w ciąży. psychika działa cuda. boisz się wpaść = nie masz ochoty na seks. sama to przeżywałam rok temu, dopiero jak poszłam do lekarza po tabletkę"po" tak na wszelki wypadek to się odblokowałam. (nigdy jej nie wykupiłam) teraz chcę dzidzi więc nie ma już takiego problemu. musisz się przyzwyczaić do gumek. całe twoje dotychczasowe życie seksualne upłynęło pod znakiem tabsów, to normalne że nie możesz zaufać gumką. daj sobie trochę czasu! pomalutku to wszystko wróci na normalne tory! tak samo z cerą czy włosami! mi wypadają garściami, ale biorę tabletki na wzmocnienie i jest odrobinkę lepiej. a piersi, no cóż też się unormują. twoje ciało i psychika potrzebuje czasu żeby się przyzwyczaić do nowej sytuacji! spokojnie daj jej ten czas!!! powodzenia :D

Gość dziwne to jakies
dziekuje agentko... dodalas mi otuchy twoim cieplym slowem :) rzeczywiscie panicznie boje sie wpadki bo w sierpniu wychodze za maz a wolalabym zalozyc piekna suknie a nie worek :) jedyny plus tej sytuacji jest taki, ze przestalam gubic garsciami wlosy. z ta psychika masz racje, chyba sie zablokowalam. musze nad soba popracowac. no i wciaz boje sie o okres. biorac tabsy wszystko bylo jak w zegarku a teraz... nie znam dnia ani godziny :) dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam goraco!!!! caluski