Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytkaat

On nie chce seksu -

Polecane posty

Gość tytkaat

Nasz związek jest normalny skoro nie ma w nim seksu , dlaczego on nie chce ? A on odp. ze mu sie nie chce ruszyć tyłkiem, sie pocić . Smutno mi :-( juz nie wiem co mam mysleć juz nawet myslec mi sie o tym nie chce wiem ze nikogo nie ma bo to sprawdzone czasem juz podejrzewam ze moze zmienił orientacje. Inni faceci zwracają na mnie uwage chcieliby ze mna a on tego nie chce a ma mnie codziennie ... Już tego rok nie robiłam, wysycham ,mam czasami myśle ze znajdę sobie kogoś do seksu tylko gdzie kogos normalnego znalezć, nie wiem co robić. Gdybym miała gdzie sie podziac to rozstałabym sie z nim bo działa mi to na nerwy czuje sie jak jakis wstrętny brzydal który go nie podnieca :-( Dodam ze kiedys go zdradziłam moze sie dowiedziałi przez to tak sie zachowuje. Doprowadził do takeij sytuacji ze nawet jakby teraz on chciał to mi byłoby dziwnei wstydziłabym sie . Wiem ze nas juz nie ma ognisko sie wypaliło :-(

Gość dlugo juz...
jestescie razem? moze najlepiej sie rozstac?

Gość ojjjjj jak ja cie rozumiem...
wyslij go do lekarza po testosteron. moj juz miesiac bierze, seksu wciaz nie ma ale widze, ze nabral energii. jeszcze jedno opakowanie - miesiac kuracji i mam nadzieje, ze sie doczekam :))))

Gość tytkaat
on do lekarza?? nie pójdzie a jeszcze jakbym mu to powiedziała to postukałby palcem po czole. Nawet sie nie całujemy :-( mówie daj buzi a on odwraca głowe albo na siłe tylko takie cmoknięcie tak źle sie z tym czuje eh ide zapalić

Gość Ju...
To niech on leży jak to panisko, a Ty się zajmij resztą.;) Też sposób.:D

Gość tytkaat
on chyba ma adisa bo sie boi mnie jak zapalniczki jeblam mu raz w czlonka ale wtedy bardziej sie bal seksu boze co ja mam zrobic chyba go zabije

Gość tytkaat
chce sie bzykac a nie mam skim

Gość tytkaat
jak mam go ttknąc jak on nie pozwala sie dotknąć ostatnio jak lezelismy chciałam dotknac jego członka a on tak sie oburzył ręke mi odrzucił i powiedział zostaw!!! Moze on go nie ma :-( albo co ?? juz zapomniałam jak jego penis wygląda :-(

Gość tytkaat
11.02.2008] 11:07 tytkaat chce sie bzykac a nie mam skim ktoś mi sie podszył eee ale to prawda tak mam ochote dorwe jakiegoś i juz ale czy tj. rozwiązanie ?

Gość dlugo juz...
i jak chcecie to tak ciagnac? jak on sobie to wyobraza?

Gość tytkaat
on tam ma to gdzieś mówi tylko :a trzeba to robić ??

Gość kisssska_17
nie rozumiem go jakis palant moze mu sie nie podobasz bo na to wyglada

mojego na lekarza namawialam prawie rok. tez nie chcial sie calowac a na moj dotyk reagowal jak panienka skaczac do gory. powiedzialam mu, ze jesli sie za siebie nie wezmie i nie zmieni to ja sobie kogos znajde i go lojalnie uprzedzam. jestesmy zareczneni, wkrotce slub, nie jest gejem i nie zdradza mnie to wiem na pewno. jest cudownym facetem dlatego sie nie poddalam. poszedl go urologa w grudniu, ponad miesiac czekalismy na wyniki, okazalo sie, ze byl bardzo niski pozniom testosteromu. porozmawiaj z nim. ja sie zawzielam, i poszlo...

Gość łeeeeee
daj sobie spokój z facetem, który jest za leniwy na seks. Jest zaleniwy, bo \"mu się tyłkiem nie chce ruszać i pocić\". Facet do niczego.

Gość tytkaat
jak on juz ma tak przed slubem to ;lepiej daj sobie z nim spokój hmm jescze mu sie nawróci

i pozwole sobie jeszcze cos dodac. gwaltownie reaguje bo sie boi, ze gdy cos zaczniesz on nie sprosta sytuacji - brak erekcji. moim zdaniem ma typowe objawy niskiego testosteronu. poczytaj o tym i zobaczysz, ze mam racje, faceci reaguja w ten sposob. nie czuja potrzeby by sie kochac, zero pocalunkow, czulosci i agresja gdy probujesz dotknac. ja to przerobilam. jestem atrakcyjna kobieta a przez niego czulam sie jak paszteciara. i perwersyjnie bo wcaiz nalegalam na seks. w koncu sie wkurv.. i postawilam sprawe na ostrzu noza. ale warto pogadac o tym z nim na spokojnie. znajdz artykuly w necie, poczytaj mu, niech wie, ze go wspirasz. ja nad moim pracowalam w ten sposob przez rok, warto bylo.

Gość viqef
sorry ale ja tego nie rozumiem palant moze ma ochote ale nie ma faktycznie czlonka albo ma czlonka ale zarazil sie hivem albo ma mendy i nie chce cie na nie narazic

i nie sluchaj, ze facet niczego nie jest wart bo skoro z nim jestes to cos was laczy! kryzys latwy do pokonania tylko trzeba sie za to zabrac z glowa, twoja kobieca. faceci niestety sa wrazliwi na tym punkcie i jest jak opisujesz! on sie wstydzi, pewnie bedzie sie wstydzil nawet mowic o tym, ale ty nalegaj delikatnie ale stanowczo. ale najpierw sie przygotuj, poczyaj o tym, abys zadala mu knokretne pytania. i naciskaj na lekarza. powodzenia!!!

Gość tytkaat
wiecie co ? Ja to chyba mam lęk przed tym seksem czy to z nim czy z innym . Nie pamietam jak to sie robi :-( jak nawet o tym pomysle to zaczynam sie denerwować eh zapomniałam jka tj. :-(

Gość tytkaat
znam go on nie pójdze !!! a ja juz nie wiem czy hce zeby mnie dotykał głupio juz jakoś stydziłabym sie rok mnie nie oglądał nago

Gość myssssia
musisz zareagowac bo sie nigdy nie bedziecie juz kochac wez z nim pogadaj odblokuj go albo nie wiem zrob cos

Sory, ja wiem ze dla kobiet misja poświęcania sie dla faceta to bardzo atrakcyjny sposob na życie, ale jesli w miare młody facet nie ma ochoty na dymanko i pomimo próśb na dodatek nic z tym nie chce zrobic, to nalezy mu sie kopal w dupe i po sprawie

Gość kluusiaaaaa
takiemu to trzeba wbic do glowy ze seks to chleb powszedni

ja mam to samo, wstydze sie, nie kochamy sie juz od sierpnia. ten problem dotyczy tez mnie. moj tez nie chcial slyszec o lekarzu totez namawianie zajelo mi rok. jesli uwazasz,ze warto zawalczyc - probuj. Wejdz w google i poczytaj na temat niskiego poziomu testosteronu. im bardziej sie bedzie bronil tym bardziej badz stanowcza. wydrukuj artykuly, zostaw na stole, sam poczyta jak ciebie nie bedzie. dla mnie objamwy ma ksiazkowe a ty jestes na tym samym etapie co ja.

rok to krótko... cienizna... :( przez rok to kazdy potrafi fajniej byłoby gdybys poswieciła na te namowy całe życie :P

Gość wez gop w obertaka
musi poczuc co to napalona kobieta musi byc bardzo przystojny ze nie chce albo bardzo brzydki bo sie boi nie wiadomo co z nim jest nie tak jesli ja bym miala go w domu chodzilabym naga specjalnie zeby mu siezachcialo sprobuj to moj sposob

komiczne - mowisz ogolnikami i wrzucasz wszystkie kobiety pod jedna kreche. A Twoja laska tez sie poswieca? Bo sadzac po Twoich wypowiedziach jej zycie to jedno pasmo katuszy. Moze i dla was atrakcyjny sposob na zycie, ale wierz mi nie dla wszyskich kobiet! badz uprzejmy nie uogolniac, ok?

Gość tytkaaat
mówisz ze to przez testosteron? Brakuje mi przytulania , całowania a do przytulenia chyba testosteronu nie potrzeba on mnie w ogóle nie chce dotykać powiedziałam sobie ze ja go wiecej juz nie tkne ale czasem jak go widze to samo to wychodzi i sie do niego przyczepaia a on od razu sie nie rusza nic nie odwzajemnia .Potem tak mi przykro jakbym w gebe dostała i znów mówie sobie to samo ze go nie dotknę . MAM dosc głowa ,serce boli :-(

komiczne - rozumiem Twoj sarkazm, ale jest on zbyteczny. Przeczytaj jeszcze raz co napisalam i postaraj sie czytac ze zrozumieniem, dobrze slonko? No, a teraz zmykaj do pracy, bo jeszcze daleko do 17! :)

Gość tytkaaat
hm nago po domu ? czasem jak chodze w staniku tak spojrzy a potem udaje z enie widzi