Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepski wybor

Dlaczego faceci mają taki kiepski wybór ?

Polecane posty

Gość dejot
Każdy ma to, na co zasługuje. Nic więcej nie trzeba dodawac Czyli bite, zdradzone kobiety też tak ???:>

Gość Ju...
A jak ktoś nic ma, to co to oznacza? Że nie zasługuje? Ja uważam, że nic dzieje się przypadkiem i wszystko, co ma być, będzie - w swoim czasie.;)

Gość dejot
odpowiadam tylko na pewne sugestie i upraszczanie sprawy :)

Każdy ma to, na co zasługuje. } Nie chodzi mi tu o kobiety. "Każdy ma to na co zasługuje." To jest bardzo krzywdzące stwierdzenie.. Czym se zasłużyła ofiara gwałtu np ?

Gość Ju...
Czasami jest push, a czasami pull. Ale prawa ekonimii zawsze działają - ceteris paribus tylko, niestety.:P

Gość Ju...
Ja autora rozumiem, sama założyłam pół roku temu topik na uczuciowym, że dzisiejsi wolni mężczyźni są żałośni. Bo takie wtedy były moje obserwacje. Autor widocznie tez podobne poczynił - ale to nie znaczy, że zdania nie zmieni.:)

Gość dejot
No facet ma tym lepiej, że teoretycznie jemu przybywa ofert , bo młodsze dojrzewają :D a kobiety muszą czekać a coś się zwolni ewentualnie obniży ć wymagania :D

Gość Ju...
Piwo i w kosmetycznym można znaleźć, jeśli je ktos inny tam pozostawi.;) Ale ciekawe porównanie, przyznam. Heh, ale przecież mówią, że można poznać drugą połówke wszędzie.

Gość Ju...
Pierwszą - oczywiście razem z drugą. Taki gift.;)

Gość Ju...
No wiesz, wolę nie interpretować - bo zaraz wyjdzie, że cukierki (słodcy faceci) i wędliny (fajne mięcho) są lepsze od puszki piwa ( piwosze z wylewającym się brzuszkiem).:p No a wszystkich tych panów można znaleźć w kosmetykach (metroseksualnym :czymś:) :P

Gość Ju...
A chciałbyś z dwiema, no tak, typowy facet.:P Moze jeszcze bić się o Ciebie mają?;) Pierwszą połówką jestes przecież Ty.:D

Boś mało rozumny dzisiaj. } Obawiam sie że ten dzień nie jest pod tym względem wyjątkowy. :o