Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotka cnotliwa

Mam 25 lat jestem wciaz dziewica i strasznie mi smutno.........

Polecane posty

Gość katieeeee
hehe mozliwe:] ale to nie tak ze mam zla opinie wszyscy mnie lubia tylko mam paru wrogow no i nie daja mi zyc niestety

Gość katieeeee
no male doswiadczenie ale jednak mam noze nie warto ufac facetom bo to swinie czyli nie wierze w milosc

Gość dorka18
ja w milosc tez nie wierze...fakt fececi to swinie!dlatego wykorzystuje ich jak moge,seks z kims musze uprawiac wkoncu mam jakies potrzeby.mam zla opinie i mam wrogow ale mam to wszystko gdzies :)

Gość katieeee
ja sie juz poprostu do zlej opini przyzwyczailam no ale z tym da sie zyc wierze w przyjemnosc jaka daje seks ale go raczej nie uprawiam z kim popadnie tylko z osoba ktora mi sie podoba

Gość dorka18
no ja tez bez sensu dawac pierwszemu lepszemu wkoncu seks ma byc dla przyjemnosci.osobiscie lubie facetow w wieku 30-35 tacy sa najfajniejsi:)

Gość katieeee
ja tez uwazam ze facet powinien byc dojrzaly bo ten ktorego mialam choc mial 28 lat to mu do doroslego brakowalo mozgu

Gość dorka18
ja kiedys 30 latka spotkalam z zachowaniem typowego szczeniaka.ale ogolnie starszy facet pociaga mnie rowniez z wygladu...

Gość dorka18
a ilu mialas facetow do seksu w zyciu jednego czy wiecej???

Gość katieeee
facetow mialam kilku ale do seksu tylko jednego

Gość katieeee
a ty??? ilu mialas facetow do seksu u nas na osiedlu jest strasznie spotykalas sie z facetem a juz chodza plotki ze cie ukul bez sensu

Gość dorka18
u mnie jest to samo w miasteczku.ja mialam 8 facetow do seksu

Gość katieeee
ja bym tez miala mniej wiecej tyle ale tak jakos nie moge patrzec na tych pijakow

Gość dorka18
ja sie z osmionazdecydowalam.bez przesady nie bede tego z kazdym poznanym robic:)

Gość katieeee
a zalujesz albo dobrze to wspominasz?

Gość katieeee
ja nie zaluje tego seksu tylko tego ze akurat z takim palantem

Gość dorka18
nie przynajmiej mam co wspominac mimo ze niektorzy strasznie mnie wkurzyli.ale jak mowi powiedzenie co cie nie zabije to cie wzmocni:)

Gość katieeee
wlasnie co cie nie zabije to cie wzmocni zebym nie trafila juz na takiego frajera jakim byl ten z ktorym bylam:] teraz to sie smieje z siebie ze bylam taka naiwna hehe jak moglam nie wiedziec ze ma dzieci i zone ale nic juz o nim nie mysle to taka przygoda przynajmiej sie nie nudzilam

Gość dorka18
mij jeden mial zona i dziecko i o tym wiedzialam...na poczatku super zabawa jak sie przywiazesz to juz gorzej....:( a ty w dodatku nie wiedzialas.to gnojek!!!

Gość katieeee
facetom nie mozna ufac dla tego lepiej sie nimi zabawic tak jak oni nami

Gość katieeee
jest ktos dzisiaj?

Gość twój
ZAJME SIE TYM DOKŁADNIEJ

Do zalozycielki topiku Nie przejmuj sie bo nie masz czym, nie daj sobie wmowic glupot w stylu ze cos jest z toba nie tak... Bo wszystko jest z toba w porzadku. Jedni traca dziewictwo wczesniej a drudzy pozniej. Ja stracilam kilka dni temu a mam 30 lat. I wiesz...kocham i ktos mnie kocha i dopiero teraz poczulam ze tego chce, wczesniej tego nie chcialam bo nei pojawila sie ta osoba. tez spotkasz swoja milosc przedzej czy pozniej, jestem tego pewna, glowa do gory :)

Do osoby ktora napisala "ze 25 lat to data graniczna i juz sie pozniej milosci nie spotka". A co mowi na to twoj psychiatra?

Gość SZUKAMDZIEWICY
SZUKAM DZIEWICY KTÓRA NIE CHCE BYC DZIEWICĄ

Gość Chiccita22
Wierzę w miłość, ale do seksu jest mi niepotrzebna, po prostu to lubię, rozdziewiczyć się chciałam bo bałam się, że jak będę chciała zrobić to z kimś kogo kocham nie będę umiała. Warto czasami poćwiczyć, mój pierwszy raz też był z kimś o 10 lat starszym i bardzo było miło... zwłaszcza, że wiedział o mojej cnocie i o tym czego chcę od faceta, nie bolało mnie w ogóle, nie wiem czy krwawiłam, ale raczej nie bardzo. Seks traktuję jak coś co po prostu pomaga mi przestać myśleć i jest przyjemnie, nie można się zmuszać, bo będzie się miało w głowie coś okropnego. Jestem niedziewicą od niedawna, ale naprawdę nie żałuję. ale jak czujesz, że nie możesz po prostu się tym nie przejmuj, zostaw, kiedyś ktoś się znajdzie... Pozdrawiam.