Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotka cnotliwa

Mam 25 lat jestem wciaz dziewica i strasznie mi smutno.........

Polecane posty

Gość już niedziewica 23
pokaż mi fragment w którym Ci każe wiązać się z taką kobietą. Podejrzewam że Ty nawet o tym wiedzieć nie będzie, czy uprawia go z miłości, czy z głębokiego pożądania i ciekawości. Masz swój rozum, jak pisałeś, to szukaj dalej dziewicy, są takie. Ja mam swój, i mam nadzieję, że na stałę także zwiąże się z wyuzdanym, bezpruderyjnym mężczyzną. Grunt to mieć podobne priorytety. Nie każdy musi życ tak samo i to jest piękne :D 🖐️

Gość do juz niedziewica 23
ja tez z moja byla dziewczyna robilem niezle wyuzdane i odlotowe rzeczy, ale sie kochalismy

Gość ja zazdroszcze niedziewicy
ja uprawialam seks bez milosci bylo mi dobrze

tylko teraz nie polujcie na porzadnych chlopakow, bo oni zasluguja na porzadne dziewczyny, a nie takie co uprawialy seks bez milosci

Gość już niedziewica 23
Dla mnie "porządny" to nie to samo co pruderyjny :). Mam nadzieję, że będzie porządny w sensie, ułożony, życiowy, z pracą, a nie wymagający dziewictwa czy zaświadczenia o przeżytej miłości. No! Chyba kobiec tematu. Ja będę szukać podobnego sobie, czy szukaj podobnej sobie, każdy niech robi co chce, i kobiec kropka. Adios amigos, i takie tam 🖐️

Gość ja zazdroszcze niedziewicy
odwal sie juz od tej niedziewicy zaluj bo ona na ciebie nie nalatuje i jest dla tego szczesliwa a ty jestes smutasem bo jej dowalasz

Nie wymagam dziewictwa

ale nic do ciebie nie mam, kolezanka moglabys byc, szanowac cie szanuje, bo w kontaktach przyjacielskich przeszlosc seksualna nie ma znaczenia

seks bez milosci moze byc udany ale radze dziewczynom sprobowac tego z milosci to dopiero jest zajebisty seks:):):) i dla takiego warto czekac----> do cnotka cnotliwa

i warto tez czekac zeby przyszly maz byl dumny, z jego zona nigdy nie uprawiala seksu bez milosci :)

Gość DO do już niedziewica 23
dobra spier.dalaj juz nudziarzu :O bleeeeeeeeeeeee

Gość popieram wpis gosia-sokalska
ZGADZA SIE - SEKS Z MILOSCI JEST SUUUUUUUPER:-):-P

i ja, jako facet powiem, ze seks z milosci jest super! innego bym nie chcial uprawiac

ja tez mam 25 latek i mam faceta 4 lata mlodszego...i z nim zrobilam to pierwszy raz ..kocham go bardzo i nie zaluje niczego warto bylo czekac bo taki seks jest wspanialy:)

ale chyba bede musial sprobowac seksu bez milosci, bo skoro wiekszosc kobiet zna juz jego smak,to czemu mam byc gorszy

Gość DO do już niedziewica 23
A niby skad mozesz wiedziec jak wyglada seks z niemilosci :O ? zeby moc porownac i wiedziec jak sie oba do siebie maja trza miec porownanie. Jesli seks jest dobry to jest taki z jak i bez milosci. Z - to tylko dodatrkowe emocje, ale orgazmy takie same, albo rownie zaj.ebiste albo rownie do du.py .

narazie nie chce probowac seksu bez milosci. moze i bym chcial, bo np. teraz jestem sam i mnie korci. ale wiem, ze wtedy strace pewne moralne prawa i przywileje wymagania od kobiet porzadnej przeszlosci seksualnej. inaczej pewnie bym uprawiala seks bez zobowiazan itp. ale narazie wole utrzymac swoje moralne prawo szukania porzadnej kobiety

mialo byc uprawial

prawda, ja nie wiem jak wyglada seks bez milosci i nie chce wiedziec dla mnie to tez jest wstetne jak dotyka cie obcy facet fuj, nie wyobrazam sobie tego mam cos wspanialego i nie zamienie tego na nic!:):):)

Gość hejka po przeczytaniu tego*
waszych opini uwazam ze kazdy ma prawo robic to co chce i sluchac siebie wezcie juz przestancie gadac niedziewicy ze popelnia blad to jej problem pewnie jest szczesliwa tak a nie inaczej slowo z milosci dawno nie istniejea bardziej boli utrata dziewictwa z milosci kiedy facet cie zostawil niz z przyjemnosci kiedy juz z nim nie jestes

Gość petrunia. com
Ja tez stracilam dziewictwo z facetem troszke starszym ode mnie, ale nie za duzo. Ja mialam lat 22 a on 31. Na poczatku zapowiadalo sie ze to bedzie tylko romans a okazalo sie ze wyszlo cos wiecej i dzis jestesmy malzenstwem. Dziewictwo stracilam zupelnie z dala od domu, w innym miescie gdzie rzeczywiscie bylam anonimowa i przede wszystkim odpowiadalam tylko sama za siebie. Gdyby to mialo sie zdarzyc w moim rodzinnym miescie to nigdy bym sie na to nie zdecydowala poprzez strach i fantazje o romantycznej milosci. dzis byc moze (28 lat) bylabym wciaz dziewica. Trzeba korzystac z zycia.

Gość rozmarzona kissska
sluchaj facet skoro taki jestes madry to pytaj po ludziach ej jestes dziewica ej bzykalas sie ej mialas juz to? przeciez jest mnostwo dziewczyn ktore nie sa dziewicami i to nie wazne czy sa czyste czy nie wez sie zastanow pa

Gość
Kurwa, desperacja brzydko pachnie. Zaczyna mnie już ten jojczący patafian denerwować.

Gość sammmm
ja tam mam wszystko w duuupie nie wazne cy jestes dziewica i sie tego wstydzisz czy nia nie jestes i masz nieczyste sumienie wiecie co? co jest lepsze bo juz sama nie wiem

Gość upierrrdliwa kura
lepsze jest bycie lezba wtedy nie wiadomo czy stracila cnote czy nie a i tak ma czyste sumienie

dla przeszlosc seksualna kobiety jest wazna i zdanie nie zmienie. wazne czy uprawiala seks bez milosci czy z milosci.

Gość moze napisz cos do cnotliwej a
od niedziewicy sie odwal juz bo jak dlugo to czytam uparles sie kurcze zrob strajk przeciw niedziewicom pewnie te kobiety ktore z toba stracily cnote juz ich nie pamietasz a wiesz jak one sie teraz czuja?

akurat zadna ze mna cnoty nie stracila. mialem jedna dziewczyne i dziewica to ona nie byla

a co do cnotliwej... jakby mial 25 lat i bylbym prawiczkiem to pewnie bym poszedl stracic cnote bez milosci, sam nie wiem

Gość a no widzisz niby nie szukasz
niedziewicy a jedna ci wpadla a takie to wazne dla ciebie znalesc dziewice hehe zaloz swoje forum i zacznij krytykowac wszystkie laski ktore stracily cnote z byle kim