Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotka cnotliwa

Mam 25 lat jestem wciaz dziewica i strasznie mi smutno.........

Polecane posty

Gość hmmm niedziewica 23
ale mam nadzieję że ten twój facet nie wypłaca ci też kieszonkowego :P

Gość już niedziewica 23
do już niedziewica - spokojna Twoja :). CO pomyśli mój przyszły facet ? Uważasz, że jeden facet do 23 roku życia, stawia mnie w złym świetle ?? Że ten przyszły który będzie ew. 2 będzie miał problem z moją "bogatą" :O :D przeszłością. Śmiech na sali. A w przyjmowaniu prezentów nie widzę niczego złego, to nie są brylant, a drobiazgi, zresztą ja też mu robie prezent :D, co prawda nieco innego, ale to zawsze coś. Nie jest stary, a dojrzały :).

Gość cnotka cnotliwa
czytam to iplakac mi sie chce ja tak nie potrafie..probowalam nie potrafie sie przespac bez milosci chyba jestm nienormalna i jak kogos znajde to i tak mnie wysmieje ze w tym wieku... zalamana!

Gość ja zazdroszcze niedziewicy
bardzo ma sie fajnie chcialabym ja poznac

Gość do juz niedziewica 23
co innego jeden facet z milosci, w stalym zwiazku. a nie jakis stary dziad, z krorym momentalnie poszlas do lozka

Gość już niedziewica 23
nie, mój post to prawda, a ma na celu ukazanie, że miłość to sranie w banie i szkoda czasu na jej wyczekiwanie 🖐️ miłego dnia 🖐️

nie jest to moze specjalnie bogata przeszlosc, ale tak czy inaczej przeszlosc nieporzadna

Gość już niedziewica 23
do już niedziewica - nie każdy ma to szczęście, znaleźć miłość, nie każdy w nią też wierzy. I co wtencza, ascetyzm po kres dni ? Bo ktoś innym ma z tym problem ? Nie dziękuję, to ja postaję. Mam swój rozum.

ja tez mam swoj rozum i poszukam dziewczyny, co seksu bez milosci nie uprawiala. i nie wiaz sie na stale z tym dziadem, bo stary dla ciebie na meza jest. znajdz sobie faceta mlodszego, ale z bujna przeszloscia, to zaakceptuje to, ze sie puszczalas z jakims dziadem

Gość już niedziewica 23
tja, poszukasz sobie :O, Ty potrafisz tylko zmieniać nicki na kafe i on ntu lat pisać wciąż te same dyrymały :D. Zresztą, nie martw się, mnie tak czy inaczej miałbyś z głowy 🖐️

chuuuuj was obchodzi niedziewica? odwalcie sie od niej wedlug mnie to fajne uczucie przezywa przygode i tyle tez bym tak chciala jest fajna ja ją bardzo polubilam

to jej sprawa czy z tym facetem bedzie czy nie poza tym nie jest stary

ja tez ja polubilem, moglaby byc moja kolezanka :)

Gość już niedziewica 23
nie nie będę z nim. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak wiele młodych dziewczyn przeżywa takie "romanse" a póżniej jak mile je wspomina. Zresztą tutaj obie stroby czerpią korzyści. Jeśli nikomu krzywda się nie dzieje, to nie ma w tym nic złego, wręcz przeciwnie :D.

do cnotka cnotliwa ----> jesli probowalas i nie mozesz tego zrobic z kim skogo nie kochasz to tego nie rob bo jak sie zmusisz to bedziesz zalowac..sa takie ktore to zrobia i nic sobie z tego nie robia... poza tymdziewictwo jest w cenie jak ci sie jakis spodoba i sie zakochasz gwarantuje ze pojdziesz na calosc i nie bedziesz zalowac ze czekalas:0 wtedy to sie bedzie dzialo dopiero..faceta ucieszy taka\"glodna\" lalunia:):):) ( zarcik)

Gość już niedziewica 23
ja zazdroszcze niedziewicy - a ile masz lat ?

18

Gość każdy patrzy na to inaczej
ja mam 23 lata, nadal z nikim nie sypiam i po prostu nie mam ochoty, nie pociągają mnie mężczyźni, nie podniecają, w ogóle nie chce mi się na nich patrzeć, bo mnie nie interesują. Kocham takiego jednego. I tutaj przełom;) Jak on mnie dotyka, to po prostu cieknie mi po nogach:O Sad but true... Dla mnie seks dla seksu nie istnieje, po prostu, bo nie jestem w stanie się podniecić, po prostu nie interesują mnie obcy ludzie, nie mogę kogos takiego nawet pocałować, czuję obrzydzenie po pocałunku, czuję się źle, nawet jak jestem pijana:O Wiem, ze prawdziwa miłość nie istnieje, że ludzie sa podli, a nawet jak nie są, to i tak nigdy nic nie idzie po ich myśli. Wiem. Ale nic nie poradzę na to- nie pociągają mnie obcy ludzie. A teraz mnie dobijcie:O🖐️

hehe jak bym nie chcial zeby moja zona miala w przeszlosci taki romans i jeszcze go milo wspominala i nie zalowala :( nawet jakby nie byla dziewica to chcialbym, zeby zalowala, ze z pierwszym razem nie poczekala na mnie :(

ja uwazam tak jak niedziewica nie potrzeba z kims byc wystarczy ze sie bylo i to sie dobrze wspomina

Gość już niedziewica 23
ja zazdroszcze - eee to mam nadzieję, że za bardzo CIę nie zdeprawowałam swoimi wypowiedziami :D ! Zresztą, też zrobisz co uznasz za stosowane. Każdy jest egoistą, bardziej lub mniej i pamiętaj że to Tobie ma być dobrze. JA mniej więcej o 19 r.ż zaczęłam mieć fantazję o seksie z dojrzałym, gdybym jej nie zrealizowałam, to pewnie jeszcze długo bym żałowała. :) 🖐️

milosc istnieje..to ze wam sie jeszcze nie przytrafila nie znaczy ze jej nie ma..wszystko przychodzi w najmniej spodziewanym momencie

Gość już niedziewica 23
do już niedziewica - masz 22 lata więc jeszcze Ci się odmieni. No i jak przestaniesz byc prawiczkiem, to też Ci się odmieni. A jak nie - no to cóż, współczuję ;).

Gość DAM DOBRA RADE
mylisz sie, nie jestem prawiczkiem. ale nigdy nie uprawialem seksu bez milosci. wiec czemu mam sie wiazac z kobieta, co taki seks uprawiala?

to ja bylem

Gość już niedziewica 23
gosia sokalska - z takim podejściem, to do 60 bym dobiła jako dziewica :). a czy żeby jej w końcu uświadczyć, żeby w końcu raczyła przyjść, błonka jest konieczna :D ? Nie wydaję mi się :). Przypomina mi się moja ciocia. Miała 50 lat, czekała na miłość, a w listopadzie zgineła w wypadku samochodowym :( 🖐️

ale jak czytam co robia niektore dziewczyny, to chyba tez sproboje. poki co dalej uwazam, ze bede zly o kazdy seks, ktory moja zona miala przede mna

moze nie ale ja lubie przygody i mile wspomnienia i podziwiam cie z ato ze jestes z tym mezczyzna

Gość popieram 1 wpis gosia-sokalska
jak sie poczeka i zrobi to z milosci, to jest suuuuuuuper:-):-P

co innego jak dziewczyna nie jest dziewica, ale uprawiala seks bez milosci, a co innego jak nie jest dziewica, ale tego seksu nie uprawiala. juz niedziewica23 - a jak poznasz bardzo porzadnego chlopaka, ktory nigdy nie uprawial seksu bez milosci, albo jest prawiczkiem to co?