Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałowo...

Komis sukien ślubnych! Chciałabym sprzedać suknię ślubną! Podajcie jakieś adresy

Polecane posty

Gość migdałowo...

Gość uuppppssssssssssssss

Gość kasia2020
wpisz sobie w gooogle : komis ślubnych i będziesz miała tego 10 stron

Gość upssssssssssssssssss
wpisałam już wcześniej, duża część nieaktualna, a te co obdzwoniłam, to sukienkę za 3000 tyś zł mogą wziąść ode mnie w komis za 500-700 zł, szukam jakiegoś konkretnego adresu

Gość migdałowo
............

Komis vestido w Lublinie na ul Konopnicka 3/1a -boczna Narutowicza Przyjmują suknie ślubne i wieczorowe

Gość MAGDAKARCZ
Mam do sprzedania suknię ślubną, koloru kości słoniowej, kupioną w salonie Abiu w Warszawie. Suknia jest w stanie idealnym, nie nosi żadnych śladów użytkowania, została uprana chemicznie. Tren jest podwiązywany z tyłu na 3 tasiemki. Suknia jest bardzo wygodna. Suknia jest w rozmiarze 42/44 i jest wiązana z tyłu dzięki czemu można ją dopasować idealnie do sylwetki. Cena sukni: 1000 PLN. Zapraszam do zakupu. Odbiór osobisty w Piasecznie k/Warszawy. W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt: 664-789-082

Gość aw13
Jakby ktoś był zainteresowany mam do sprzedania suknię ślubną w bardzo dobrym stanie miałam ją tylko raz na sobie. Welon gratis W razie zainteresowania piszcie na mojego emaila: bebe-anita@o2.pl .

Gość mika1985
a ja wystawialam swoja suknie wszędzie i nic :( może jest zbyt zjawiskowa, demetrios 2804. a znacie taki serwis darmowy inforynek.pl? może tam by warto spróbować? podobno go odnowili i może będzie więcej zainteresowanych?

http://allegro.pl/skromna-slubna-kolnierzyk-3-opcje-38-ivory-ecru-i2044849836.html zapraszam - sprzedaję suknię ślubną według mojego projektu z bardzo modnym kołnierzykiem bardzo oryginalna, a przy tym skromna i z klasą - nie przyćmi urody Panny Młodej!!! Suknia została zaprojektowana tak, by móc zmieniac stylizacje w czasie ślubu i wesela materiał: ''inteligentny jedwab'', czyli mniej się gniecie potwierdzam!!! więcej info pod linkiem http://allegro.pl/skromna-slubna-kolnierzyk-3-opcje-38-ivory-ecru-i2044849836.html

Gość hahaha :) :) :)
ta skromna jest po prostu okropna - może jakby ją modelka na siebie nałożyła to by trochę to lepiej wyglądało, ale tak to się moja babcia ubiera :D

Gość skywar_467_poly
matko ta skromna suknia, to nie suknia to koszula nocna. i jeszcze ta cena, jak na koszule nocna to stanowczo za duzo!!

Gość Ogloszenie
Jak sprzedawać to tylko na www.ogloszenieslubne.pl

Gość malinka233
Ja próbuje na kilku portalach, między innymi na sprzedajsuknie.pl http://www.sprzedajsuknie.pl/ogloszenie,oryginalna-delikatna-suknia-slubna-%2B-gratisy,0zBqgy522N6q3tJQ2ur13.html

Gość Gosia Wa-wa
Hej dziewczyny, nie poddawajcie się, z czasem każda sprzeda. Trzeba tylko odrobiny cierpliwości i szczęścia. Przede wszystkim dobry opis i jeszcze lepsze zdjęcia. Potem znaleźć dobry portal internetowy, lub lepiej kilka. Wystawić i czekać, allegro odpada, bo trzeba za wszystko płacić. Sprzedałam swoją suknię szybko i sprawnie http://tenwielkidzien.pl/komis_suknie_slubne za dobrą cenę. Ogłoszenia są bezterminowe i bezpłatne.

Gość gość
Mam do sprzedania suknię ślubną rozmiar 48/50/52, kolor delikatny ecru.Osoby zainteresowane proszę o kontakt.

Gość agusia133
Jakby ktoś z Wrocławia i okolic był zainteresowany kupnem sukni w rozm.36(S) wraz z bolerkiem to chętnie się spotkam cena 600zł, fotki wyslę na meila aga700@poczta.fm dodam też bolerko z futerkiem gratis:) warto,. suknia już po czyszczeniu. Komisów też szukam we Wrocławiu jest na ul.Szybowcowej 5 i Tęczowej 79-81

Gość ELA B
Mam do sprzedania suknię atłasową, śliczny projekt,styl księżniczka, rozmiar 38, wzrost 175 , kolor aivory ( lekkie ecri), bogato zdobiona kryształami szwarowskiego, z pięknym 2m trenem, ślicznie upinanym. Można ją zobaczyć w salonie na Kijowskiej, Szyli ją zagranicą. Marka VINGS Bridal, Sensual/ Vienna. Jest metka produceta. Sukienka śliczna. Goście oczarowani. Na zdjęciu producenta ( w internecie) wygląda średnio. Odbiór w oryginale jest super. Nabyłam ją w siepniu 2013r. w salonie w Warszawie na kijowskiej za 3100zł. Doszyłam do sukni Etolę z atłasu/ ten sam kolor. Nie ma śladów użytkowania, Cena do uzgodnienia Suknia do oglądania w Warszawie lub Ożarów maz. tel 514 26 16 46