Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzludzen

cholerny problem a moze tragedia?

Polecane posty

Gość bezzludzen

Byłam w szoku facet mnie zostawił Oszalała z bólu poszłam się napić Piłam z jakimis nieznajomymi , wszystko było w porzadku ....a poźniej pamietam tylko to ,że ocknęłam sie bardzo daleko od domu i pytałam kogos gdzie ja jestem To niemożliwe , abym tam doszła o własnych siłach i zreszta w jakim celu? Jak to picie było 5 minut od mojego domu. Chyba byłam ubrana , to sobie przypominam , ale nie jestem pewna . Okres mi sie spoznia o tydzien . Nic nie moge sobie przypomniec Chyba oszaleję

to teraz wiesz jak działa pigułka gwałtu, czy nadajesz się na R40, nieznam się

Gość nic wielkiego
kup test ciążowy a potem na policję! prawdopodobnie zostałaś zgwałcona

Gość bezzludzen
ale chyba byłam ubrana - na 80 procent , czyzbym tak pobłdziła? przeciez nie zadwqałby sobie trudu ktos zeby mnie ubrac

ie ma to jak pustka w glowie...miejmy nadzieje ze chociaz dziecko bedzie rozsadniejsze w przyszlosci

a nic nie czułaś? tzn czy rano nie czułas jakichs otarć pochwy, czy nie czułas się jak po stosunku>?

Gość pomaranczowy nicki
udajesz głupią czy nia jestes? wszędzie sie trąbi o pigułce gwałtu a ta sie obudziła zdziwiona.

Gość bezzludzen
na policje ...a co ja im powiem? oszaleje chyba test kupię

Gość bezzludzen
czy ktos w bólu i rozpczy mysli ,że istnieje cos takiego jak pigułka gwałtu? to nie głupota , to pech

Gość Ju...
Mam nadzieje, że mimo wszystko będzie O.K. Ludzie oszaleli w dzisiejszych czasach - ja już nawet przestałam z domu wychodzić wieczorem, a i piwa w knajpie zostawić na chwile strach.:o:o:o

Gość ejbisi
Faktycznie nie było to mądre, ale ludzie nie znęcajcie się nad nią. Nie dość że zostawił ją facet to teraz jeszcze taki stres. Idź po ten test, pewnie wcale nie jesteś w ciąży i będziesz mieć święty spokój :)

Gość nic wielkiego
przecież kobieta czuje czy miała stosunek czy nie. Jeżeli jest ciąża to tym bardziej! Sperma "wylewa" się nawet kilka dni (w małych ilościach, ale charakterystyczny zapach jest). Policji możesz opowiedzieć co się stało (są do tego przeszkolone kobiety-policjantki). Spiszą protokół i nawet jeżeli sprawa będzie nie do rozwiązania to jej szczegóły mogą pomóc w złapaniu tych, którzy ewentualnie Cię skrzywdzili lub pomóc innej kobiecie itd.

Gość to bylo
dzisiaj? jezeli tak to mozesz sie isc zbadac! 🌼

Gość bez przesady2
koniecznie z rób badania na choroby weneryczne bo sama ciąża to pikuś

Gość to bylo
tak pojscie na policjie to bardzo dobry pomys, facet nie zrobi tego drugi raz i bedzie mial nauczke!!!

Gość bezzludzen
to było nie DZISIAJ .. cholernie sie wstydzę .... Boże chyba umrę

bezzludzen ---> a to, że tydzień Ci się spóźnia okres w sytuacji, że nie wiesz, czy ktoś cię nie zgwałcił, a Ty zamast zrobić test (spokojnie już ci wykaże) siedzisz na kafe i trujesz, to też pech a nie głupota??? Bzdura jakaś - kobieta w takim stresie juz dawno zrobiłaby wszystko, żeby się dowiedzieć czy nie jest w niechcianej ciąży. W takich sytuacjach czym prędzej tym lepiej (z wiadomych względów) prowokacja jak nic, a że mało ciekawa to nawet hipotetycznie nie chce mi się dyskutować :)

Gość nic wielkiego
a czego się wstydzisz?!?! Tego, że jakiś śmieć (bo gwałciciel to nie facet) wykorzystał nietrzeźwą kobietę? Myślisz, że jest w tym jakaś Twoja wina? ŻADNA KOBIETA nie jest winna gwału, który na niej dokonano nawet, gdy była nieprzytomna po alkoholu!!! Jeżeli tak podchodzić do tematu to dziecko 4 letnie, zgwałcone przez wujka ma się czuć winne, bo jest za małe na obronę przed gnojem? NICZEMU winna nie jesteś. Każdy ma prawo się załamać po porzuceniu i napić się nawet litra wódy!!! Jesteś CZŁOWIEKIEM a nie bezduszną maszyną. Masz prawo cierpieć i przeżywać na swój własny sposób.

Gość bezzludzen
nic wielkiego--jezu dzieki wielkie za te słowa jednak czuje sie smieciem , jak mogłam , jak to sie stało? idę na policję , w tej chwili , niewazne co pomyslą , niewazne juz wszystko czy ludzie są ludzmi? czy tylko tak im sie wydaje?

Gość zgadzam sie z nic wielkiego...
tak idz zglos tego smiecia na policje! ty nie jestes winna!!! 🌼