Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie moge znalezc..

LEJDIS - jest gdzies do sciagniecia w necie ??

Polecane posty

Gość Posnaniak
idź do kina idaj zarobić Rodzimym producentom bo niedługo nic nie będą kręcić poza serialami...nie ma jeszcze i nie będzie bo niby skąd ?

wiecie co? wkurza mnie to :o kuźwa 16 zł ci żal?? jesteś złodziejem i tyle w tym temacie

Gość meaaa buehehe
tylko tyle, dziekuje

zadalam konkretne pytanie a te wasze opinie schowajcie sobie gleboko w ass !!

Gość no dostalas tepoto odpowiedz
jeszcze nie ma w necie :P

Gość idź do kina
odżałue te kilkanaście zlotych,zobaczysz film z dobrym jakościowo obrazem i dźwiękiemna dużym,fajnym ekranie a nie ściagniesz(prawdopodobnie po wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu dniach i nocach ściągania:P) jakąś chujową kopię z netu z milionem wirusów:o

Gość kijankowa
chyba jeszcze nie ma w necie. a fakt ludzie nie potrfafia odpowiadc na pytania. autorka pyta sie skad moze sciagnac film, a Wy sie wymadrzacie. Co Was to ku*wa obchodzi, zajmijcie sie swoja dupa. wali mnie to czy ktos idzie do kina czy sciaga z netu. jak sciagnie z wirusem to jego problem a nie moj. a Ty meaaa chyba nie maasz innych problemow, jak wku*wia Cie to, ze ktos sciaga z netu. czerpiesz zyski z biletow, czy co?

"wali mnie to czy ktos idzie do kina czy sciaga z netu. jak sciagnie z wirusem to jego problem a nie moj." Ciebie "wali" ale według nas nie jesteś przez to lepsza, tylko gorsza. Zapewne wielu z nas ma nielegalne kopie ale postawa w rodzaju "chcę mieć wszystko od razu za darmo" budzi obrzydzenie. Mnie "wali" Twoja opinia bo jest głupia. Wspólnota właśnie na tym polega, ze gdy ktoś robi źle, lub chce zrobić źle, to się mu zwraca uwagę. Na tym opiera się wychowanie.

Gość bo meaa nie ma zadnej mp3 na
dysku rotfl

nigdy w życiu nie ściągnełam filmu z netu. chcę obejrzeć film to idę do kina albo wypożyczalni DVD

Dajcie spokój tej meaaaaaa .. może ma full kasy i nie wie co z nią robić już. Albo lubi siedzieć w kinie jak kołek 2 godz. (ja nie lubie bo pale !). A może wierzy w jakieś tam swoje brednie o uczciwości, niech se wierzy :)

a wiecie co mnie bardziej wkurwia od złodziejstwa? to, że jest takie przyzwolenie na to :o jestem uczciwa ale to po mnie się jedzie :o bo jestem BE, bo nie kradnę jak wszyscy tak macie rację: sram pieniędzmi

Gość kijakowa
do frk-09 zachowajmy pewna logike skoro mnie "wali" to czy ktos sciaga fim z netu i jestem przez to gorsza, buhahaha, a Ciebie "wali" moja opinia to tez jestes gorsza/gorszy. a to, ze moja opinia nie jest zgodna z Twoja, nie znaczy ze jest glupia, tylko inna

Gość i co ooo
? czujesz sie lepsza bo nie kradniesz? a innych grzechow nie masz na sumieniu? jeden kradnie drugi robi inne zle rzeczy, wiec mzoe sie przyczep do siebie, bo mzoe zamsiat wydac kaase na bilet wole ja rzucuc biednemu pod kosciolem

Gość meaaa powiedz jeszcze
ze nigdy nie mialas na dysku zadnego nielegalu chce sie posmiac ^-^

Gość nie pomyślałyscie
ze moze autorka topiku jest z małej miejscowosci w której lejdis puszcze w kinie za pół roku ? :/

nie napisalam, że czuję się lepsza i odpowiedź brzmi: nie, nie mam żadnego pirackiego filmu ani na kompie ani na płycie - zadowoleni?

Gość Posnaniak
tylko nawet nie miej czelności się pluć gdy ktoś ci zwinie coś z samochodu albo torebkę ukradnie....a czym się różnisz od takiego złodzieja ?

Gość CBA...
jutro to sprawdzimy pobudka 7:15 :classic_cool:

Ej, bez przesady. meaaa ma prawo nie popierać złodziejstwa, a ściągać filmu z netu autor topicu NIE MA PRAWA. Za bardzo naskakujecie na Nią :P ja rozumiem ściąganie nieznanych, niedostępnych w Polsce filmów czy singli, bo ceny u Nas bywają dzikie...ALE..

Gość na jaki wy
ku*** swiecie zyjecie : "meaaa ma prawo nie popierać złodziejstwa, a ściągać filmu z netu autor topicu NIE MA PRAWA" i co z tego.Myslicie, ze jak sobie tak pogadacie to co, to ludzie przestana sciagac.

Gość Posnaniak
Rosalinda jak ci chate okradną rozumiem, że na Policję nie zadzwonisz ?

a dlaczego mam kurwa nie sciagac? panstwo mnie jebane okrada jebia nas jawnei w dupe zarobki sa o dupe potluc byle jaki aktorzyna w polsce czy dziennikarz zyje jak jakis jebany krol i mam placic za jakiegos kurwa jona rambo 25 pln jebnij sie w leb!~!