Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie moge znalezc..

LEJDIS - jest gdzies do sciagniecia w necie ??

Polecane posty

To jest forum ogólnodostępne :D:P Na tym polega jego urok-spotkać tu można i mohera, złodzieja i onanistę. :P Poza tym, ona nie bredzi, tylko mówi całkiem do rzeczy... Nie wiem, skąd moda na taką postawę obsrywania prawa. Prawo jakie jest, takie jest (dziurawe:P), ale jakby każdy miał w pupie prawo, to nie byłoby za fajnie. Najpierw daje się ciche przyzwolenie na ściąganie filmów, ale na tym się nie kończy... A to prowadzi do chorych sytuacji... :P Idę się modlić, klęcząc na grochu :D ;)

\" 13:10 wawa...... a dlaczego mam k**wa nie sciagac? panstwo mnie j**ane okrada j**ia nas jawnei w d**e zarobki sa o d**e potluc byle jaki aktorzyna w polsce czy dziennikarz zyje jak jakis j**any krol i mam placic za jakiegos k**wa jona rambo 25 pln j**nij sie w leb!~! \" gratuluję elokwencji

Gość Posnaniak
o to mi chodzi...:) bo często ludzie którzy lata kradną w necie , plują na policję gdy im np samochód zwiną :D

\"kijakowa do frk-09 zachowajmy pewna logike skoro mnie \"wali\" to czy ktos sciaga fim z netu i jestem przez to gorsza, buhahaha, a Ciebie \"wali\" moja opinia to tez jestes gorsza/gorszy. a to, ze moja opinia nie jest zgodna z Twoja, nie znaczy ze jest glupia, tylko inna\" I tu się mylisz nieszczęsna istoto wyzuta z etyki 😭 bo nie na samej logice opieram, moja opinię a głównie na WARTOŚCIACH, które Ty, masz za nic. Pominąwszy już nawet sam temat, IDIOTYZMEM JEST założenie, ze nikomu i nigdzie, nie wolno zwrócić uwagi :p

Gość nie-Posnaniak
A policja i tak gowno zrobi, jak komus chate okradna. Oczywiscie sadze, ze autorka nie chce wydawac kasy na kino. A pomysleliscie o osobach niepelnosprawnych, ktore nie moga isc do kina? To co maja czekac iles tam miesiecy, az filmie bedzie na DVD?

Gość Posnaniak
U mnie w poznaniu każde kino jest przystosowane dla niepełnosprawnych to raz....dwa niepełnosprawność daje zezwolenie na kradzież ?

haha tak jestem bandyta bo film sobie sciagne z netu i se obejrze i skasuje !! o tak potepionym powinienem byc co za zjeby!!

Gość kijakowa
do frk-09 wiesz co, idiotyzmem to jest wyrazac o kims opinie po kilku wpisach na forum

wawa... jesteś złodziejem, co tu dużo mówić

Gość nie-Posnaniak
bo kina w wiekszosci sa przystosowane, ale do kina trzeba jeszcze dotrzec.klatki schodowe w blokach, wysokie krawezniki, tramwaje raczej nie sa przystosowane.

Gość ide sie pochlastac
jestem zlodziejem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuu

jesteście żałośni w stadzie raźniej nie? wszyscy kradną to ja też a co wtedy najłatwiej obrzucić błotem uczciwego człowieka

a se nie sciagaj co mnie to interesuje, tutaj na forum to ludzie maja bardzo rozne problemy hehe zal.pl

"do frk-09 wiesz co, idiotyzmem to jest wyrazac o kims opinie po kilku wpisach na forum" Cóż za linia obrony :O nędzna jako stara kapibara dożywająca swych lat w Pheniańskim zoo. Zwracam uwagę, że Ty całkiem śmiało wyraziłaś opinię o innych : "a Wy sie wymadrzacie. Co Was to ku*wa obchodzi, zajmijcie sie swoja d**a. wali mnie to czy ktos idzie do kina czy sciaga z netu. jak sciagnie z wirusem to jego problem a nie moj. a Ty meaaa chyba nie maasz innych problemow, jak wku*wia Cie to, ze ktos sciaga z netu. czerpiesz zyski z biletow, czy co?" Zrekapituluję: wymądrzamy się czyli jesteśmy przemądrzali nie mamy innych problemów czyli nie znamy życia jesteśmy "zieloni" czerpiemy zyski z biletów czyli nie mamy w tym własny interes nie potrafimy się kierować wyższymi racjami. To nie jest opinia??? Tymczasem ja wyraziłem swoją opinię i nie chowając się za wulgaryzmami i niedopowiedzeniami. Wyraziłem ją w konkretnej sprawie i nie rozciągam jej na całość Twojej Osoby, żyjąc w przekonaniu, ze pomimo braków w kulturze i lekceważenia dla prawa, nie bijesz dzieci, nie trujesz własnej matki i tak dalej :)

Gość nie robie to bo wszyscy robia
:o robie to bo moge, moze nie lubie chodzic do kina albo nie mam mozliwosci.

Gość Posnaniak
Ludzie spójrzcie na to z boku ? Jak w tym kraju ma być dobrze jak tu każdy kradnie i daje przyzwolenie ? Boli was , że nazywamy to po imieniu ? To czym jest ściągnięcie filmu z internetu ? Formą darowizny ze strony producentów ? Wszędzie tylko nepotyzm, złodziejstwo....i narzekania dlaczego tu tak jest !!!!

Gość obiektywnie_______
Jak obywatele sa zlodziejami to jest zle. Natomiast jak nasze panstwo nas okrada to nie jest zle, prawda. Bo nie mamy na to wplywu i mozemy przyzwalac...

To sobie kup :p A jeśli Cię nie stać to nie oglądaj. Konstytucja nie gwarantuje darmowych pokazów LEJDIS :D Kto do ciężkiej cholery wymyślił tak żałosny tytuł :O

Ja sobie pójdę! Meeeeeeeeeeeeeeeeeee opluwacie a mnie, nie! :p

Gość a pomijajac te dyskusje
to udalo sie komus juz scuiagnac??? bo wiem ze krazy juz film w necie......

frk, widocznie łatwiej po mnie jechać :P może myślą, że mnie urażą hehe

A pomijając tę dyskusję to jaki trzeba mieć żałosny gust aby chcieć takie coś oglądać :D

Gość ciebie nie czytam nawet
jestescie zalosni, i tak swiata nie zmienicie swoja paplanina

Gość Posnaniak
ale nawet żałosny z ciebie złodziej bo nie wiesz skąd ukraść:D

Gość frf chyba wczesniej bronilas
rodzimych producentow, chcac aby mieli zysk z biletow, a tu teraz takie slowa fiu fiu nieladnie nieladnie