Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teghe

czy w ciąży można mieć odczucia jak przy miesiączce?

Polecane posty

Gość teghe

Czy którejś z was zdarzyło się że była w ciąży a jednak np w pierwszym miesiącu czuła się tak jakby krwawienie comiesięczne zaraz miało się pojawić? Mam namyśli odczucia bolesnego powiększenia piersi, skurczów w obrębie jamy brzusznej itp. Jak się domyślacie... czekam na okres i już tracę cierpliwość, od kilku dni już, już prawie, i nic. Diabli mnie biorą i zastanawiam się czy ciążę brać pod uwagę czy jeszcze spokojnie czekać.

Gość jmoiehw
mozliwa ciaza

Gość apetua petissa
tak, jak najbardziej takie objawy mogą być też w ciąży

Gość teghe
Noooo... ja rozumiem że skoro sugeruję że mam powody do przypuszczeń że jest ciąża, to ktoś mi tu przytaknie, że możliwa jest. To logiczne :). Jednak bardzo proszę o rozwinięcie wypowiedzi. Czy któraś z was czuła się fizycznie jakby miała zaraz dostać okres, a jednak była w ciąży? Czy tak było u ciebie, jmoiehw?

Gość teghe
aha, apetua, dzięki no nie chciałam sama przed sobą robić znowu histeryczki i kupować test ale może jednak kupię...

Gość gość
ja mialam bardzo podobne objawy do nadchodzacego okresu, tylko piersi bolaly znacznie mocniej no i przemeczenie bylo straszne- moglam spac non-stop (a tego przed okresem zwykle nie mialam)

Hej Kup sobie test,ja czułam sie dokladnie jak na @,nawet dzien wczesniej byam na imprezie pracowniczej i duzo wypiłam,bo bylam w 100% pewna,ze nastepnego dnia bedzie @. No i sie zdziwiłam bo nie przyszla a odczucia jak na @ mam co miesiac w terminie ,w ktorym powinna sie pojawic. Dlatego latwo pomylic objawy ciazy z objawami @. Powodzenia i daj znac jaki wynik testu!!

Gość teghe
aha, dzięki gorące! no... przemęczenie to ja czuję cały czas, bo i pora roku taka, i mam takie skłonności z powodu naturalnie niskiego ciśnienia no zobaczę... jeśli się nie odezwę, to znaczy że dostałam okres jednak jeśli to ciąża, na mur beton że będę o tym pisała (to będą rozterki... hihi... byłoby ciekawie) dzięki, dziewczyny, jeszcze raz!

Gość ja mialam takie
objawy jak przed miesiączką. powiekszyly sie piersi, brzuch bolał identycznie jak przed miesiaczką, a to sie macica poszerzala

Gość teghe
mhm a u mnie okresu jeszcze nie ma

Gość gkrelm
No u mnie w 1. miesiącu były objawy jak w mordę strzelił okresowe, tylko okresu coś podejrzanie długo nie było ;)

No ja kazdego dnia bylam pewna, ze to wlasnie dzis dostane @. Objawy 100%-owo okresowe!!!