Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszanna

Jak urozmaicić seks?

Polecane posty

Gość kaszanna

Jesteśmy razem prawie rok. Seks jest ok...No,powiedzmy dla niego OK.... On jakoś nie potrzebuje nastroju, jest zadowolony z tego,co ma.... Ja mam problem z orgazmem,ale nie irytuje mnie to jakos strasznie, odczuwam dużą przyjemnosc z seksu, z bliskości.... często nasz seks wygląda podobnie.... trwa krótko, nastrój czasem "telewizyjny"...no jednym słowem nieciekawie.... Chciałabym - szczególnie z okzaji Walentynek zaskoczyc go czymś fajnym. W ogóle czasem strama sie podkrecać atmosferę,ale teraz chcialabym czegoś niezwykłego.... Nie mówię o żadnej perwersji i niczym ostrym. Myślałam nad zawiazaniem mu oczu i użyciu żelu Durex Play.... I...no własnie....co można zrobić? Nawet nie uzywałam nigdy żadnego żelu,nic z tych rzeczy...nie wiem który wybrać, jak pieszczotami wysłać go w kosmos ;) Pomóżcie, doradzcie coś :) Mam 22 lata i mało doświadczenia.

Gość kaszanna
Myślalam, żeby tym żelem Durexu zalepić mu oczy i nozdrza tylko nie wiem, czy on to uzna za podniecające. jak myślicie?

Gość kaszanna
nie podszywaj sie :P bez wygłupów proszę

Gość WTF
dzieki podszywaczom czasami jest smiesznie :-D

Gość kaszanna
Myślałam, zeby zrobić nastrojową kolację przy świecach, puścić jakąś romantyczną muzykę, zawiązać mu oczy, wypiąć gołą pupcię przed jego twarz i pierdnąć kapustą z grzybami. Co o tym myślicie? Czy to nie za ostro jak na pierwszy raz?

Gość kaszanna
mnie to jakos nie smieszy :O

Gość WTF
troche tak :-O

Gość WTF
Może, gdy wejdzie do mieszkania, rzuć mu się na szyję, wycałuj po twarzy, kopnij w jądra i zaśpiewaj Marsyliankę. ja uwielbiam, gdy moja dziewczyna mnie tak wita:)

Gość kaszanna
:D 6 wypowiedzi i żadnej rady...

Gość Czy to prawda że
Może zróbcie coś razem. poprzesadzajcie razem kwiatki albo umyjcie wspólnie podłogę. Ja z moim ukochanym najbardziej się podniecamy podczas przesadzania naszej pokaźnej kolekcji kaktusów. Później jest sex że hohohoho

Gość magdalenk-aa
moj uwiebia piekna bielizne,ponczochy,dziala na niego jak plachta na byka- po prostu szaleje ubierz gorset lub co tam masz seksownego ,do tego ponczochy szpilki,czerwona szminka i jest juz super a pozniej badz drapiezna niczym kocica,zobaczysz co sie bedzie dzialo :) powodzenia

Gość WTF
:-D niesmaczny żart

Gość magdalenk-aa
a niektorymi komentarzami to sie nie przejmuj, to idioci ;) aha-jakby co t o jest to moja ostatnia wypowiedz(w razie gdyby jakis idiota chcial sie podszyc) :)

Gość kaszanna
Jak kocica? nasza kotka większość czasu spędza w kuwecie bo ma notoryczne biegunki:O mam się wystroić i kucnąć w kuwecie naszego kota? Nie wiem, nigdy nie myślałam o takich zabawach. mam zwyczajnie kucnąć czy może wygiąć się w pałąk?

Gość kaszanna
przestan :P

Gość kaszanna
Już wiem. Zrobię na obiad grochóweczkę i razem sobie spontanicznie poprukamy tworząc intymną atmosferę bliskości i zawiesistą konsystencję powietrza:)

CZy tu sa jacys powzni ludzie????????jak dziewczyna zapytała to nie mozna jej po prostu doradzic??idioci

Gość mąż paulinki
My z Paulinką uwielbiamy prukanie po grochóweczce:)

Gość fiolecik123
może spróbuj zaskoczyć swojego partnera jakimiś nowymi pozycjami. u mnie seks też jest często nieciekawy zazwyczaj leżymy razem w łóżku przy jakims filmie i nawet nie rozbieramy się do końca. a tak możesz mu zawiązać oczy, wtedy będziesz sie czuła śmielej.. :-)

Najlepiej przed walentynkami jakos dyskretnie podpytaj go co tam jego wyobraznia kryje tylko zrob to dyskretnie!!! i wtedy jak juz bedziesz wiedziala zrob cos czego on by chcial..jesli jednak sie nie uda nic z niego wyciągnąc kup sobie jakąś seksowną bielizne to na 100% zadziała a potem badz po prostu najlepsza jak tylko potrafisz........i po wszystkim zpob mu pyszne jedzonko kiedy juz go wymęczysz.......

JA NIE MAM MĘŻA IDIOTO WIEC SIE NIE PODSZYWAJ!!!!!!!!!1 JESTES BEZNADZIEJNY CHYBA JESZCZE NIE DOROSŁES ABY UCZESTNICZYC W TAKICH DYSKUSJACH.........

Gość mąż paulinki
Ale ja mam żonę Paulinkę. Nie jesteś jedyną Paulinką na świecie. Może jesteś za głupia aby rozmawiać na takie tematy:O

Gość WTF
jjak sie robi te buźki?? :-O

Gość kaszanna
o! :) wreszcie jakieś rady dziękuję :* Zastanawiam sie właśnie nad zawiazaniem oczu i zlizaniem czegoś :) tylko czego? żeby mnie nie zemdliło,( jak np. po miodzie) żebym sie nie upiła (likierem)....hehehe....myśłałam jeszcze o tym durex play, bo słyszałam,że fajne dozania,ale to chyba tylko jakis masażyk co? Juz sama nie wiem.

Gość bzy bzy
zaproś do siebie koleżankę i zaproponuje swojemu seks w troje...bedzie zachwycony....gwarantuje

NAWET MI SIE NIE CHCE NA TE TWOJE GLUPIE TEKSTY ODPISYWAC TĘPAKU!!!!!!!!!!!!!!KTO JEST GLUPI TO CHYBA KAZDY WIDZI......JASNE ZE TY A TEJ TWOJEJ ZONIE TO PRZEKAZ WSPOLCZUCIE,BO DO ZONY TEZ NIE DOROSŁES JESTES JAKIMS GŁUPIM GNOJEM!!!!!!!!!KTOREMU MAMA INTERNET ZALOZYLA I DZIECKO NIE MA CO ROBIC TO PISZE SWOJE BEZNADZIEJNE TEKSTY ZAL MI CIEBIE!!!!!1111