Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszanna

Jak urozmaicić seks?

Polecane posty

Gość kaszanna
Juz wiem. Zliżę z niego krople żołądkowe:)

Gość kaszanna
Aha....no i zamierzam mieć jakąś nagrodę dla siebie. potem zażądam,żeby on mi zawiazał oczy.....

TEZ MI RADA SEKS WE TROJE JAK JEJ CHLOPAK JA KOCHA TO ONA MU WYSTARCZY GWARANTUJE!! UŻYJ TEGO ŻELU JEST NAPRAWDE OK I DO TEGO SEXI BIELIZNA BEDZIE SUPER!!!!!

Gość mąż paulinki
Jestreś taka głupia czy taka... głupia? Paulinko-matołku, wierz mi. Nie tylko ty nosisz takie imię. I w ogóle się nie dziwię, że nie masz męża:O

Gość bzy bzy
Paulinka a jaka jest twoja rada ? Albo komus tylko przytakujesz (żel, biellizna - to nie Twoje pomysły) albo ganisz. Słuchamy więc o Wielka Paulinko

Gość kaszanna
Paulinko 👄 🌻 dziękuję za MĄDRE rady, a żartownisiami sie nie przejmuj :) Rzeczywiscie - trójkat odpada. Mój facet mnie kocha, nie mam zamiaru sie "poświecac". Z reszta nie musze :)

NA SZCZĘŚCIE NIE PRZEJMUJE SIE TWOJA OPINIĄ BO MEZA NIE MAM TYLKO DLATEGO ZE MAM JESZCZE CZAS NA SZCZESCIE MAM CHLOPAKA OD LAT!!!!!!! A TY PEWNIE JEJ ZROBILES BEYBE I DLATEGO SIE Z TOBA ORZENILA!!!!!!!!!!

BZZY JA CO MIALAM NA MYSLI TO NAPISALAM NIE BEDE WYMYSLAC BEZNADZIEJNYCH PROPOZYCJI TYLKO DLATEGO ZEBY JAK TY BYC INNA NIZ WSZYSCY I WYJSC PRZY TYM NA IDIOTKE!!!!!!!!

Gość mąż paulinki
Śmiem twierdzić, iż wyszła za mnie z miłości... i może dlatego, że ja wiem, jak się pisze "ożenić".

Gość bzy bzy
Wcale sie nie poświęcasz a pokażesz jak mocno Ty kochasz swojego faceta, jak zaproponujesz mu zabawę w szerszym gronie

KASZANA MASZ RACJE NIE ROB CZEGOS CO TOBIE BY NIE ODPOWIADALO TOBIE TEZ MUSI SIE PODOBAC I MUSISZ CZUC SIE DOBRZE!!

MAZ PAULINKI NAPRAWDE NIE JESTES MADRY BRONISZ SIE GLUPIMI ARGUMENTAMI KAZDEMU MOZE SIE POMYLIC Z TEGO CO WIDAC TY TEZ NIE JESTES IDEALNY...

Gość mąż paulinki
Nie widzę błędów w moich wypowiedziach ani idiotycznych domniemywań na temat powodów zawarcia przez kogoś związku małżeńskiego. Ty, jak widać, celujesz w tego typu uwagach. Domniemywasz błędnie i złośliwie robiąc przy tym błędy ortograficzne. Krzycząc, co jak powszechnie wiadomo, jest naruszeniem netykiety. Ostojo głupoty i beznadziejnych wypowiedzie - odpieprz się ode mnie albowiem nie gustuję w rozmowach z ludźmi głupimi, zarozumiałymi i niedouczonymi

Gość Taka Normalna
Do Autorki tematu: Może ja cos poradzę? ;) Żelu nigdy nie używalismy, więc nie wiem jak to jest, ale może Walentynki to okazja żeby spróbować ;) Myślę, że pomysł z zawiązaniem oczu jest dobry, ale nie odrazu ;) Musi być romantyczny nastrój, kolacja, świece, muzyka... Może delikatnie bedziesz Go kusić aż nabierze wielkiej ochoty na Ciebie... Potem zawiążesz Mu oczka... Hmmm...dalej to scenariusz musisz sama wymysleć ;) Mój Facet lubi bardzo miłość francuską.... ;) No i moż eseks w innym miejscu niz łóżko? Może stół, automat, prysznic/wanna ? Pozdrawiam i zyczę powodzenia ;)) Swoją drogą, to niektóre wypowiedzi tutaj są żałosne.... ;)

HEHE DŁUGO NAD TYM MYŚLAŁEŚ ZOBACZ KOGO TY Z SIEBIE ROBISZ UDAJĄC TAKIEGO MĄDRALE SZOK!!!!!!!! NIE MAM OCHOTY JUZ ODPISYWAC NA TWOJE WYPOWIEDZI,BO JESZCZE KTOS POMYSLI ZE JESTEM TAK SAMO NIE MĄDRA JAK TY.....A ZRESZTĄ TO NIE NA TEMAT!!A TY OD POCZATKU PISALES NIE NA TEMAT WIEC NIE WIEM CO TU ROBISZ WOGOLE.I DAJ JUZ SPOKOJ BO JESTES ŻAŁOSNY!!

Gość kaszanna
Albo rozgrzeję patelnię do czerwoności, zawiąże mu oczy i powiem, że mu odlotowo jajka popieszcze. Napewno odleci, co na to powiecie ? ;) :P

Gość kaszanna
:D te ostatnie nawet mnie trochę rozśmieszyło :) tak tak...nastrój bedzie....on ma wrocić wcześniej i coś fajnego ugotować.... mamy jeść siedząc na podłodze, przy niziutkim stoliczku :D (cóż u mnie takie warunki :) ) mają być świece....mam zamiar zadbać o fajna muzyczkę, bo zazwyczaj kochamy sie przy.... :o telewizorze

Powiazaj go, zrób streaptise, zmysłowo.. baw się przed niego, bądź suką.. efekt.. murowany!

Gość ja to ja żem
ale moze tak ktos napisze nie idiotyczna rade;] jak urozmaicic sex ??? co lubia faceci?:)

Gość mąż paulinki
niemądra w ogóle Tak sie to pisze. Paulinko-analfabetko. Jak już pisałem, odpieprz się ode mnie i idź sie bawić z istotami o zbliżonym IQ. Tu się ośmieszasz.

Gość kaszanna
przestańcie sie kłócić!!!!!!! doradzcie :)

Gość dugoletni mąż
po roku znajomości wieje nudą , co będzie po ew. ślubie za parę lat ???? a tak poważnie 99 procent facetów jest wzrokowcami sexy bielizna TO JEST TO

Gość najlepsza rada
zmień faceta 1/ nuda 2/ nie masz orgazmów 3/ facet cię bzyka oglądając tv ZMIEŃ FACETA

Gość mąż paulinki
Nie zgadzam się. Monotonia w łóżku nie jest winą jednej strony. Ponadto, nie pisze, że się nudzą, tylko że chce mu zrobić nieco wyuzdaną niespodziankę. Ja bym kolacji nie polecał. Z pełnym brzuchem człowiek robi się ospały, a nie skory do zabaw. Poleciłbym wspólną (jeśli macie warunki) kąpiel i masarz z użyciem olejków. Świece, kadzidełka... wskazane.

Gość O-L-A
A jednak i tobie, drogi Mężu zdarzają się wpadki masaż się pisze

Gość mąż paulinki
Przyznaję. Zrobiłem błąd. Przepraszam. Tłumaczył się głupio nie będę bo i nie ma to najmniejszego sensu. Zawiniłem - deprekuję, ale nadal będę twierdził, że moja żona ma na imie Paulinka niezależnie od tego, czy to się jakiejś głupiej babie na forum podoba, czy nie.

Gość Swingersparty
Zaprosić partnera na sexparty-

a może mały striptiz i "samotna" gra wstępna? :P wiesz ty zaczynasz robić sobie dobrze a on nie może cię dotknąć... sam zacznie kipieć pożądaniem po nie-dlugiej chwili :P

Gość new in town
jest dużo sposobów na to, żeby seks nie był nudny. Według mnie dobrym sposobem są różnego rodzaju zabawko i gadżety erotyczne. Trochę fantazji i kreatywnego myślenia i na pewno życie erotyczne nabierze kolorów :)