Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OsiemnastoIetnia

Wybieram się jutro na basen. . .

Polecane posty

Gość OsiemnastoIetnia

. . .ale już tydzień spóźnia mi się okres - fakt, że nigdy nie miałam regularnych cyklów, czasami okres pojawiał się dwa tygodnie po spodziewanym terminie. Boję się, że złapie mnie podczas pływania. Czy któraś z Was była już w takiej sytuacji? Czy można ją jakoś opanować?

wsadź tampona przed kapaniem i zaraz potem (po basenie) wyjmij...

Gość kaszanna
lepiej nie idź....ja biorę tabletki antyK. dostaje zazwyczaj okresu w piatek,wiec w czwartek poszłam na basen. I na dodatek długo siedziałam w saunie.... a potem? UMIERAŁAM. Bolał mnie brzuch i dostałam okresu w czw. na wieczór.

Gość Miraaaanda
Sęk w tym, że tamponów pod żadnym pozorem nie powinno się używać pomiędzy okresami, bo grozi to otarciem błony śluzowej.

\'pod zadnym pozorem\'- ale chyba nie umrze od tego, jesli zalozy go ten jeden raz na hm godzine? jesli ma jej to zaoszczedzic duzego stresu, to chyba jednak warto. nie przesadzajcie z tym \'absolutnie\' \'i pod zadnym pozorem\' bo to niepotrzebne straszenie w sytuacji kiedy nic strasznego stac sie nie stanie.

lill masz racje - czasme trzeba się poświęcić... lepiej to aniżeli wstydzić się jak dostanie...