Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yellowka

O co mu chodzi?

Polecane posty

Spotykam się z facetem od 2 miesięcy, ostatnio zbliżyliśmy się do siebie, tzn. był między nami petting, jeszcze nie seks. Nalegał na więcej ostatnio, ale nie pozwoliłam mu. Najpierw sprawiał wrażenie obrażonego, po czym zamilkł na kilka dni. Wyjechał w piątek na jakieś szkolenie w pracy i mieli tam imprezę integracyjną. Napisałam mu dzisiaj smsa, bo martwiłam się czy coś mu się stało i wiecie co mi odpisał. Cytuję. \"cześć. odsypiam właśnie po super imprezie, poznałem świetne osoby, zwłaszcza nową koleżankę, która jest bardzo sympatyczna i bardzo uległa. może być ciekawie. pozdrówka i buziaki. pa\" Co mam myśleć? O co mu chodzi? Naprawdę zależy mi na nim, ale takiego smsa to się nie spodziwałam. Jak mam zareagować?

Gość Thicord
hehehe, ale facet ma tupet. olej go.

są dwa wyjścia: albo rzeczywiście kogoś poznał i chce Ci dać to w tak piękny sposób do zrozumienia, albo chce Cię w ten sposób zmisić, żebyś się z nim przespała. Tak czy siak daj sobie z gościem spokój

Gość olej dziada
to zwykly sku***syn

Gość Iaromina
Znając facetów to pewnie próbuje wzbudzić w Tobie zazdrość. No ale robi to naprawdę po chamsku i przegina. Ja bym mu w ogóle nie odpisała.

Gość moniiia
odpisz mu: baw się dobrze i nie wracaj :) jakiś dziwny gościu, u mnie byłby przegrany

Gość Thicord
po tym smsie odrazu widac ze zalezy mu tylko na jednym. przeleci cie i zostawic. jejku, co za cham!!!

Gość Thicord
dobry pomysł z tym ssmsem: baw sie dobrze i nie wracaj!:D

Gość prowokejszonn
? ?

Gość napisz muuu
ja tez sie dobrze bawie moze bedzie jeszcze lepiej jak nie wrocisz

No właśnie to jest tak, że on nie jest z tych co im tylko na seksie zależy. Znam go od 2 miesięcy, spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu. Podoba mi się, jestem nim zauroczona, no ale nie mogę być też zbyt łatwa. I tak uważam, że jeśli doszło już do pieszczot to znaczy, że coś do niego czuję. Nie wiem dlaczego on teraz tak zareagował. Najpierw się obraził, no i teraz ten sms. Na razie nic mu nie odpiszę.