niewiadoma11 0 Napisano Luty 11, 2008 czy moge go zrobic 10 przed okresem i 15 dni po stosunku?? wyszlo ze nie jestem w ciazy ale czy to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yja0406 0 Napisano Luty 11, 2008 jeżeli to 10 dni prze i piętnaście po jest z jednego miesiąca to masz masakrycznie długie cykle. Powinno się robić w dniu miesiaczki , ze względu, że połowa zapłodnionych jajeczek wychodzi z okresem, także może być tak, że wyjdzie zapłodnienie a przyjdzie okres i nie ma ciąży. Jeżeli wyszło, że nie jesteś to nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no własnie co ty masz za dziwn Napisano Luty 11, 2008 e cykle????????? ja zrobiłam test 15 dni po zapłodnieniu, bo wiedziałam kiedy mam owulację i już wyszedł pozytywny (Bobo test robiłam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewiadoma11 0 Napisano Luty 11, 2008 przepraszam ....27.01 stosunek to juz jest 16 dni po liczac z 27 no nie??? a okres dostalam 22 czyli powinnam miec 18 lutego a to czyli za 7 dni ... ..pomylka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach