Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz przerazonyy

moja kobieta po porodzie zbrzydla

Polecane posty

Gość
A wiecie co to są pigułki? :o W razie czego zawsze możesz uciec do Ameryki Płd.

Gość mąż mamuśki swoich dziatek
facet, jesteś kompletnym cwelem i śmieciem. Śmiesz w ogóle coś takiego pisać. Ode mnie byś tylko po ry.ju dostał.

Gość swiezo upieczona mamusia
hmmm jak dla mnie jestes nie wart tego co masz!!!! zamiast pomoc zonie,sprobowac ja troche odciazyc od tych wszystkich obowiazkow, wspierac ja to ty wypisujesz o niej takie straszne rzeczy:/ zal mi ciebie czlowieku, szkoda ze istniejesz, to wlasnie tacy jak ty wyrabiaja stereotyp mezczyzna hmmm ale czy wogole ciebie mozna nazwac mezczyzna???hmm Wątpliwe, psujesz im opinie z calego serca wspolczuje twojej zonie i dziecku

gdybys w zonie cenił coś więcej oprócz opakowania nie miałbyś teraz z soba problemów, no, ale co ty sobą reprezentujesz, zeby czynic tutaj jakieś jeszcze wywody?:/

Gość 404 not found...
ależ jaka prowokacja, autor stwierdził tylko że żona mu zbrzydła po porodzie i tylko tyle. Widocznie nie ma podobnych doświadczeń z przeszłości... Proste stwierdzenie faktu i od razu lawina głupkowatych odpowiedzi o nieodpowiedzialności, etc...

Gość swiezo upiczona mamusia
do "404 not found..." ten pan nie stwierdzil TYLKO ze jego zona zbrzydla po porodzie, napisal ze go obrzydza!!! i jeśli to nawet prowokacja to naprawde na bardzo niskim poziomie jakim wlasnie moze pochwalic sie "maz przezrazony"

Gość zapylacz
Ja zaplodnilem swoja zone i po urodzeniu dziecka nie chciala mi dac.........wiec jak jej mlodsza siostra opiekowala sie nasza dzidzia {zona chodzila do pracy},to ja w tym czasie zaliczylem jej siostre i tez ja zaplodnilem.Jestem z siebie dumny ze zaplodnilem dwie siosstry,zona oczywiscie nic nie wie.Mam jeszcze chrapke zaliczyc tesciowa,bo tesciowa ma 39 lat i tez chce jej zrobic dziecko-chyba mi sie uda,jestem coraz blizej mego dziela.Jest swietnie przelecialem /przelece w najblizszym czasie cala damska plec mojej zony i pozapladniam jako jeden samiec,hurrrrra.

Gość też kobieta
Dlaczego tak obwiniacie tego pana skoro żona nie dba o siebie to jej wina.Mam już 4 letniego synka i właśnie czekam na drugie dziecko- na koniec grudnia mam termin.Dbam o siebie i o męża jak mogę.Nie wyobrażam sobieżeby nie zadbać o siebie po porodzie.Po pierwszym porodzie wyglądałam świetnie a to była zasługa moja a nie męża to ja muszę się ograniczać w jedzeniu i uczęszczać na basen czy aerobik a nie mój facet.No halo i niech twoja kobieta lepiej weźmie się w garść!!!Po pierwsze bzdurą jest że kobieta dochodzi do siebie rok.Kobiety nie wkręcajcie sobie takich ściem ani naszym facetom po prostu dbajcie o siebie!!!

Gość hxcadgsclekbvhibvuiqecvhwrkcjo
booooszeeee jakie kobiety sa zjeb....e, tylko oczekiwania bo ona moze miec zly dzien bo okres, zly nastroj bo ciaza, miec fochy bo opiekuje sie dzieckiem a Ty chlopie to zapier... do roboty wroc ugotuj obiad bo przeciez ona zajmuje sie dzieckiem bron bosze wyjdz na piwo z kolegami bo przeciez ona zajmuje sie dzieckiem wiec siedz tez na du... a w nocy wstawaj razem z nia bo tez masz zajmowac sie dzieckiem i znowu zapier.... do robopty wroc posprzataj bo ona zajmuje sie dzieckiem...czego auto nie umyte, trawnik nie skoszony, smieci nie wyniesione, a w urzedzie byles, a fryzjera tez mogles zachaczyc, spodnie lepsze bys zalozyl-NIe kur... nic z tego nie zrobilem bo pracuje po 14 h glupia babo- i sie zaczyna ty kut... nie szanujesz mnie, nic nie robisz ja ciagle sama.... Tak kobiety po porodzie brzydna zewnetrznie i wewnetrznie sa nie do zniesienia wiec facet tylko mysli o nowych sliczniutkich dupeczkach ktore sa zreszta tak samo zjeb... jak juz dobrze wytarta swoja baba. Czy to tak duzo dac d... swojemu facetowi raz na jakis czas i zamknac gebe jak on chce spokojnie zjesc YOU STUPID WOMAN!!

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
a ty autorze wyładniełeś?

Gość ona_1985
"prowokacja czy nie dla wielu kobiet ciąża to doskonała wymówka by nic nie robić wokół siebie......i jeść można ile się chce" Tak, napewno każda kobieta marzy o tym żeby mieć usprawiedliwienie na przytycie... Kobieta w ciąży nie je tyle bo myśli że może sobie pozwolić i ma usprawiedliwienie, tylko je bo domaga się tego jej orgaznim... Szkoda nawet słów żeby ci to tłumaczyć, jesteś takim samym idiotą jak autor tego wpisu...

Gość dmwtj
hmm tzn ze etap wkładania i wyjnowania nie osiagniety ehehe ale wirtualnie mozesz przytulic syna ehehe

Co z ciebie za mąż ? Nadajesz się co najwyżej do pchania karuzeli , nawet nie mozna nazwac cie facetem.

Gość bula i spokaaaa
Ja jestem wlasnie w pologu i zupelnie sie zgadzam z autorem,ja wygladam i czuje sie koszmarnie,moje krocze to masakra,do zrzucenia 10 kg,a przytylam 27 z czego te 17 to byla poza dzieckiem,lozyskiem itp woda ktora zbierala mi sie w organizmie,teraz mam obwisla skore.Macierzynstwo to tez jakis koszmar,nie mam w ogole czasu dla siebie,sory ale poswiecanie sie mi nie odpowiada,dobrze ze maz mi duzo pomaga,dziecko bardzo chcialam miec,niestety nikt mnie nie uswiadomil jak to naprawde wyglada,kocham mocno mojego synka,ale nigdy wiecej dzieci!!!!

Gość SweetIT
Ale kobietki co się tak denerwujecie, takich baranów jak autor jest CAŁA MASA! Piękna żonka, "prawie" modelka, którą można pochwalić się przed kolegami i połechtać ego patrząc jak nago obrabia jego f*utka. Ja się spotykałam z takim gnomem. Miałam być piękna zadbana i na każde zawołanie. Ch*jkowi nawet okres by nie przeszkadzał, tak bardzo chciał się pukać. "Zepsuło" się kiedy zaczełam mu wypominać rosnący brzuszek i że zaczynają mu się pojawiać pierwsze zamrszczki. Ubaw z jego tłumaczeń kobietki miałam przedni, że zmęczony, że spac nie może, że bolą go plecy, że ma napewno wrzody i dlatego tak kiepsko wygląda. Więc powiedziałam albo siłownia albo spier.... no i jaśnie hrabia znowu zaczął o zmęczeniu, o kipskim sypianiu i ... papa kolego :) Naprawdę takich baranów jest na pęczki, tylko baby są na tyle głupie, ze za wszelką cenę chcą sprostac oczekiwaniom tych gogusiów do tego stopnia, że z własnej woli idą na stół i pozwalają się ciąć, żeby osiągnąć "ideał" kobiecości. Dla mnie taki facet to tylko zabaweczka, nic nie znacząca męska dz*wka. Pobawić sie i odstawić. Kobieta powinna dbac o siebie DLA SIEBIE, a nie dla złamasa, który chce połechtać swoje ego ładną kobietą, jak paris hilton swoim paskudnym pieskiem.

Gość Masz żone, dziecko
Niektórzy chcieliby stworzyć rodzinę i mieć choćby jedną szansę by stać się ojcem a bardzo często nie mają szans nawet by mieć przy boku dziewczyny/kobiety.:(

Gość hgjhghgfhgf
Ciekawe, że na takie barany kobiety lecą a normalny facet do związku jest sam.