Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz przerazonyy

moja kobieta po porodzie zbrzydla

Polecane posty

Gość maz przerazonyy

o seksie nie wspomne bo to dla mnie katorga doszlo do tego ze ogladam sie za innymi kobietami

Gość qqop
Naprawde staram sie nie obrazac,ale musisz wziac sie za sibie czlowieku.Kobieta moze byc zmeczona, daj jej troche czasu aby doszla do siebie zadbala.

Gość przepraszam że zapytam
ile minęło od porodu? byłeś z nią podczas porodu? może masz problem psychiczny? Polecam psychologa. Kobieta potrzebuje średnio roku by dojść do siebie.

Ale z ciebie GNOM mężusiu,kobieta rodzi ci dziecko a ty co?Zaczynasz za innymi się oglądać.WSTYD

to przeciez naturalne... porod i ciaza to dla kazdej kobiety trudny okres... Dojrzałość mężczyzny powinna przejawiać sie w wspieraniu żony w tym czasie... Myslisz ze Ona nie zdaje sobie z tego sprawy?! Napewno o tym dobrze wiem i pewnie sie bardzo martwi ! Ale jak ma to zmienic skoro ma teraz male dziecko na glowie :( Moze od czasu do czasu np w weekendy zaopiekuj się Dzidzią i zasugeruj jej (tylko delikatnie :)) jakies wyjscie do kosmetyczki, jakis manicure chociaz? Potrzebny jej relaks i motywacja. Musi odpocząć żeby wrócić do normy... I Ty tez masz na to duży wpływ. Wg mnie :) Pozdrawiam i powodzenia!

Gość LuiceCypher
idiota :classic_cool: i reproduktor jak 70 % mężczyzn. nie zaslugujesz ani na ta zone, ani na dziecko.

to trzeba było za nią rodzić.. wiesz że po ciaży i porodzie.. można mieć kolejne dziecko dopiero po 2 latach, tzn tak by było najlepiej dla organizmu kobiety.. z czego można wnioskować jaki to jest ogromny wysiłek dla kobiety?

Zastanawiam się dlaczego"mąż przerażony" tak nagle umilkł. Co głupio ci teraz?????????????

Gość maz przerazonyy
ale nikt nie chcial tego dziecka to bylo z wpadki przed porodem byla piekna kobieta nawet miala szanse na bycie modelka i chodzenie po wybiegach a teraz jak ja widze to mnie obrzydza :o jak sobie pomysle ja wygladala przed to zaluje ze ma dziecko :o

Gość kolo spod bloku
nie warto poswiecic ci cienia uwagi chlopie, jesli to prowokacja-to zalosna i w marnym stylu:)

Gość ile ona jest
po porodzie? wpadka nie wpadka, chyba znasz skutki uprawiania seksu???

To ile ty masz lat że nie wiedziałeś że z bzykania może być dzidzia. Cholerny egoista z ciebie,no tak przedtem chodziłeś napuszony jak indor i cieszyłeś się że masz piękną kobietę.

Gość ile ona jest
tak, wyglada na prowokacje

Gość przepraszam że zapytam
"żałuję, że ma dziecko" ?!?!?!?!! czyli to dziecko nie jest Twoje? sorki, ale jesteś śmieć.

Prowokacja,nie prowokacja-ale jak pomyślę że komuś takie teksty do głowy przychodzą to mną szarpie.

Gość z krzywym zgryzem ale bez zeza
taaa, sam fakt ze debil takie mysli we lbie hoduje, zajebalabym gnoja

Ona ma dziecko,czy macie dziecko? W ogole sie dziwie,ze ta kobieta ciagle chce z Toba byc.Najprawdopodobnie sama musi wszystko robic.Pewnie nawet czasu za bardzo nie ma zaby siku zrobic,a Ty pierdzielisz jakies glupoty,ze o siebie nie dba. Wlasnie takie przyglupy kreuja wizerunek mezczyzn w oczach kobiet. Ja tylko wspolczuje tej dziewczynie.

Jeszcze jedno pytanko do \"męża przerażonego\" Co robiła twoja żona w czasie gdy ty siedziałeś na forum? Pewnie dbała o WASZE dziecko,WASZ dom i na dodatek jeszcze ci obiad gotowała.

Gość Paparatttta
Jesteś kolejnym chujem! Najpierw zapłodniłeś swą żonę a teraz wymagasz od niej aby po męczącej ciąży wypiękniała. Widziały gały co brały. Musisz mieć cierpliwą żonę jak Ci jeszcze nie wpierdoliła za te obrażliwe słowa jakie piszesz pod jej adresem. Wiem, że mnie bedziesz obrażać ktoś Ci musiał napisać prawdę. Jednak Twoje słowa mam w dupie! Po co wogóle się żeniłeś i spłodziłeś dziecko? Kurwa nie wiedziałeś jakie mogą być skutki ciąży, że organizm kobiecy zmienia się?

Gość powiem tak
oby twoje dziecko szklanki wody ci na łożu śmierci nie podało, taki ojciec to przekleństwo

Gość katieeee
skoro umiales sie z nia kochac przed ciaza i masz dziecko to wez sie wgarsc

Gość Terna
kolejna prowokejszon

Gość pzreciez to prowokacja
prowokacja

Gość cavecam
prowokacja czy nie dla wielu kobiet ciąża to doskonała wymówka by nic nie robić wokół siebie......i jeść można ile się chce...

Gość to musi byc straszne
zadbaj o nią to ty możesz jej pomóc kto ma to zrobić