Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rt

Mezczyna chce czasu

Polecane posty

Hejka. Mezczyna na ktorym mi zalezy i on o tym wie poprosil mnei o danie mu czasu. Twierdzi ze teraz nie jest najlepszy okres na milosc, ze pierw musi zrealizowac swoje cele, ze wszystko w swojej kolejnosci. Czy jesli prosi mnie o czas to oznacza ze zalezy mu ale czegos sie obawia, boi? Powiedzial, że jak tylko stanie na rowne nogi to zacznie o mnie zabiegac, podal przyblizony okres ktory wg niego jest najlepszym czasem na zakochanie. Co sadzicie o tym jak mezczyzna chce aby kobieta dala mu czas i ze wierzy ze kiedys bedziemy razem ale teraz nie jest ten odpowiedni okres, myslicie ze darzy taka kobiete jakims uczuciem? Tylko ze jesli prosi o czas i jesli mialoby mu zalezec to dlaczego zrywa kontakt? nie mamy kontaktu nie teskni ? nie moge tego zrozumiec i w czym ja mialabym mu przeszkadzac w dazeniu do jego celu? a moze tak mowiac nie chcial mi zrobic przykrosci ze to koniec? ale z drugiej strony powiedziec ze to koniec a nie kazac czekac i uzbroic sie w cierpliwosc? Co o tym sadzicie?

to oznacza, ze koles ma Cie w dupie ale nie ma odwagi wprost Ci tego powiedziec

Gość przepraszam że zapytam
otóż to, daj sobie z nim spokój, kręci

A ja myślałem że to kobiety są w takim kręceniu mistrzyniami :) No ale pewnie chodzi o to samo, czyli chce się Ciebie po prostu pozbyć. Facet choćby do kobiety nic nie czuł, to uwierz mi, że dążyłby przynajmniej do seksu.

Gość modryfacet
nie uwazam ze on ma Cie w dupie ....daj mu troche czasu nic tym nie stracisz ...mozesz tylko zyskac... ile macie lat?

Gość modryfacet
kiebzań bardzo sie mylisz :) uwierz mi nie każdy facet dążyłby do sesku :) wyobraź sobie ze niektórzy faceci maja swoje zasady i szacunek do kobiety i nie wtykają swojego fiuta w każdą dziurę

ale to jest taki bardzo wrazliwy mezczyzna, byly przeciez chwile gdzie i z jego strony iskrzylo, byly spotkania, przytulanie, pocalunki? bylismy u siebie w domach. On kiedys zostal zraniony w poprzednim zwiazku i moze nie jest gotowy na nowy zwiazek? moze faktycznie potrzebuje tego czasu na przemyslenia? wielokrotnie mi mowil ze jestem atrakcyjna kobieta, ze porzadna, ze o takiej dziewczynie mozna marzyc...raz mi powiedzial ze mimo danego mu czasu nie zrezygnuje ze mnie ..takze ja mam straszny dylemat czy czekac ale moge czekac i sie nie doczekac prawda? roznie moze byc.

Gość tttaa daj mu trochę czasu
ja k mu nie wyjdzie z tą co ją teraz bzyka to może się namyśli i wróci a może nie :o

Nie nie tlumacze go, ale staram sie stanac w jego sytuacji mimo ze to dla mnie trudne do zrozumienia. Mial motyle w brzuchu tak jak ja..mial bo mi mowil mowil o swoich emocjach o tym ze wiecznie mysli o mnie ze trudno mu sie skupic na pracy itp. ale w pewnym momencie nagle powiedzial ze chce czasu a wydawalo mi sie ze wszystko idzie w jak najlepszym kierunku. Poznal moje uczucia do niego i od tamtej pory poprosil o czas, w ktorym jest zero kontaktu miedzy nami.

Pewnie ze jestem zakochana. Gdybym nic do niego nei czula nie pisalabym na tym forum i nie zwracalabym sobie tym glowy:) to logiczne :) Prosze o powazne wyrazenie swojej opinii. Bardzo mi na tym zalezy.

Gość Mężczyzna chyba
:O

Gość ajt
breeeednie na kółkach. albo mu na tobie zalezy i zabiega, albo nie zalezy i nie chce spalic mostow dlatego mowi ze to nie ten czas.. a jak mu sie zachce to bedzie ten czas. BZDURA! ja bym olala.

Gość modryfacet
rt kobieto daj mu czasu !! przeciesz i tak nic innego nie mozesz zrobic?? co bedziesz mu sie narzucac i naciskac??? tym bardziej sie od ciebie odsunie....nie chcesz czekac to szukaj innego ...a tak poza tym to spieszy ci sie gdzies ?? chcesz go jak naszybciej usidlic ?? wyjsc za maz i urodzic mu 4 dzieciaczkow! faceci zyja dla zdobywania...to ich kreci .

Gość a moim zdaniem..........
koleś kręci bo nie umie powiedziec wprost ze nie bedzie żadnego zwiazku/to koniec waszego zwiazku.

chłop jest prosty jak budowa cepa, nie ma co tu teorii tworzyć. Potrzeba mu wolności by sobie pobzykać, a głupia dziewczyna będzie cierpliwie czekać, powiedz mu że jest cwany, ale ty jestes cwańsza od niego.

Gość dziunia25
ja mam podobny problem. Dałam czas jak na razie utrzymujemy kontakt telefoniczny. Już tak miesiąc trwa :-(

Gość kwass
Noo nie wiem, na zlitowanie faceta? Aż się zlituje i łaskawie odezwie? Jakie marzenia musi zrealizowac , których nie mógłby przy Tobie?

Gość dziunia25
Mój ma naukę. Ok ale co będzie po boję się tego

Gość czasem tak sobie myśle
czy to jeszcze naiwność czy juz głupota... wiem że miłość jest ślepa ale.... :o

Gość Ju...
Z tym czasem na miłość mi isę nie podoba, bo jest to jej niezła deprecjacja, ale jak Ci zależy, to daj mu czas. Jesli się facet zdecyduje i zacznie działać, to dobrze, jeśli zaś nie, to trudno. Ale Ty spróbuj dobrze wykorzystać m-dzyczas.:D

Gość dlaczego nie czekacie na
prawdziwe uczucie i zadowalacie sie byle czym....aby było????

Gość dffggfgg
no wlasnie dlaczego? dobre pytanie to ostatnie i bardzo madre. autorko watku kopnij w dupe tego barana. oszczedzisz sobie wielu cierpien w przyszlosci

Gość Annessss
nie zalezy mu... przykro mi ale tak jest.... na 100%

Gość ja miałam 50 lat
hehehehe miłośc mozna planować i zabieganie o kogoś też??????? on jest dziwny i chyba wszystko ma zapisane w kalendarzu takze to kiedy sie w Tobie zakocha(heheheh) a Ty bedziesz naiwna jak bedziesz na niego czekać....po prostu to zabawa przedszkolaków! albo Ci na kimś zalezy i walczysz albo dajesz sobie spokój!!!

Gość Artur28
Nie wiem co prawda co tak w rzeczywistości ten facet chce ale być może jest tak jak mówi,zależy mu itp ale nie chce narazie związku,chce dojrzeć? chce się wyszaleć? moze jest po nieudanym związku i chce dojść do siebie? dziewczyny czy wyscie oszalały? od razu pakować się w związek? możliwe ze dla tego facet związek to jest coś bardzo poważnego,na całe życie i jak się na niego zdecyduje to nie ma zmiłuj a wy : dwie randki i albo chce być ze mną albo nie i spadaj heh macie nienormlane zachowanie a potem jak coś wam nie spasuje to spadaj;ostudźcie trochę swoje zapały i poważnie podvchodźcie do sprawy.

Gość Artur28
...bo jak czytam od niektórych te wypowiedzi to ciśnienie mi skacze,albo-albo DOROŚNIJCIE.

Gość ka jo je
taa mi tez tak pociskał... dwa lata czekałam,az bedzie NAJLEPSZY CZAS, odpuscilam

bez przesady ; kalendarz, termin na miłość? przecież to absurd, jeżeli facetowi zależy, to ma w nosie to, że sytuacja akurat "nie sprzyja", poruszy niebo i ziemię, będzie dzwonić w trakcie przerwy śniadaniowej albo wracając z pracy, nocami będzie pisać maile itd. Czas na drugą osobe zawsze mozna znaleźć, trzeba tylko CHCIEĆ.