Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabio

Witam które ładne dziewczynki nie boją się wkleić swoje foty

Polecane posty

fabio-Fajnie że się rozumiemu po wklejeniu swojego zdjęcia by było że sie lansuje lub cos w tym stylu ehh a do tych zdjęć tu wysyłanych to mi daleko by było niemiała bym się co równać bo jakąs lasko z wybiegu to ja niejestem :)

Gość a mnie sie ta podoba
no to powklejajmy fotki fajnych dziewczyn, ktore znany i sie nam podobaja....grunt zeby byly normalne dizewczyny a nie jakies aktorki modelki, ja juz zaprezentowalem swoja sasiadke (oby sie o tym nie dowiedziala, hehe)

Luster--> fajnie że mi kwiatka przesłałaś ale chyba troche on jakiś taki przyklapnięty??/Nie podlewałaś go czy jak? Wklejaj jak masz ochote, tutaj raczej nie chodzi o to żeby się lansować, gdyby tak było już dawno wrzuciłbym wam swoją;):P

Gość a mnie sie ta podoba
dziewczyny, wy wszystkie jestescie ładne, tylko naogladascie sie bzdur w tv albo w kolorowych pisemkach i kazda potem gada ze gruba ze za niska ze za maly biust ze wlsoy nie takie. znam wiele fajnych dziewczyn, ktore mi sie osobisice pdoobaja (z pracy, sasiadki kolezanki ze studiow) a same uwazaja sie za brzydkie, wiecej odwagi! nikt normalny nie bedzie was krytykowal.

Innocent Bystander--- sława na kafe nie przemija.. i tak mnie bedziecie zawsze pamiętac.. nawet, gdy odejdę;):classic_cool:

Za co masz być zjechana Luster...znakomita większość ma profil na fotka peele.No daj linka to podwyższe ci note:)

Bejbe stąd nikt nie odchodzi, tu ludzie tylko zmieniają nicki i dalej siedzą udając kogo innego 🖐️

Uroda to jeszcze nie wszystko, mnie pociągają o wiele bardziej kobiety z intelektem i wysokim IQ.Oczywiście jeżeli do tego ma ładną buźke i wysportowane ciałko to jest duży plus.

Luster--> oczywiście szanuje twoje zdanie i chęc pozostania anonimową osóbką🌼

jak już pisałem wyżej wysportowana sylwetka absolutnie nie jest dla mnie wyznacznikiem i warunkiem do tego żeby pokochać moją kobietke. Póki co oddalam się na jakąś chwilke. Musze wrzucić coś na ruszt🖐️

Gość lustereczko ładne oko
daj więcej😘

Gość uppppppppppppppppppppp
up

Gość upppppppppppp

Gość 111111111111111
wyglĄdam