Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tusia_m

spotkania z bylymi? - po co?

Polecane posty

nie wiesz jakie sa fakty.czesto bylych laczy cos poza seksem ale niektorzy nie rozumieja niestety.ja kiedy spotykalam sie z moim bylym nie uprawialam z nim seksu?nie popsulam jego zwiazku on jej nie kochal tylko wciaz mnie wiec czemu jestesmy winni?

Gość Paparatttta
Ja 1234- to nie są chore myśli - sądzisz tak bo sama byłaś tą ex, która znów kolejny raz ,,weszła do tej smej rzeki" spotykała się z swoim byłym niby na kawkę:) Nikt nie jest głupi ponieważ każdy ma swój rozum oraz prawo do wyrażania opinii na dany temat.

ok ale to ze oboje zrozumielismy ze jednak chcemy byc razem to zle? lepiej chyba sie jej nie oszukuje tylko powiedzial wprost .ja niczego nie oczekiwalam szanowalam to ze on kogos ma ale skoro oboje chcelismy.a to ze weszlam do tej samej rzeki no coz nie zaluje.jestesmy bardzo szczesliwi widzocznie przerwa byla nam potrzebna zeby zrozumiec jacy jestesmy dla siebie wazni

Mi nie chodzi o sex... Niech on tylko nie oklamuje samego siebie i przy okazji mnie... Jezeli ten zwiazek jest tylko dlatego, ze on nie chce byc sam, niewazne z kim byle nie sam, to szkoda mi slow...

Gość nienienienie
tusia, ja myślę, że ten cały "facet" to po prostu kłamca. Jeżeli woli babrać się w przeszłości to rzeczywiście napisz "albo ona albo ja".

@ja1234 Widzisz, skoro jestescie razem to to sie z gory czulo. Tzn on wiedzial o tym, ze wciaz Cie kocha itp wiec po co wogole wchodzil w nowy zwiazek?

Gość ninirimifimi
sex sex sex i nic innego kochana nie miej złudzeń. on na kawę to na pewno do niej nie chodzi.

Gość jak wyżej
chodzi o bzykanko

ja z moim bylym kiedy nie bylismy razem nie uprawialam seksu .nie rozstalismy sie bo uwazalismy ze tak bedzie lepiej ale kiedy znowu zaczelismy sie widywac doszlismy do wniosku ze nadal sie kochamy potrzebowalismy poprostu trocche czasu zeby to zrozumiec.jesli chodzi o nia to spotykal sie z nia bo chcial ulozyc sobie zycie na nowo ale zrozumial ze bezemnie nie edzie szczesliwy ja doszlam do takiego samego wniosku wiec postanowilismy sprobowac raz jeszcze i nie zalujemy

Szkoda tylko, ze zeby jedni to zrozumieli inni musza cierpiec... Moim zdaniem takie rzeczy to z gory wiedomo i tylko ludzie nie chca tego zaakceptowac. Mozna klamac innych, ale po co samego siebie? Czlowiek przeciez wie co czuje...

mylisz sie nie zawze jest tak ze wie sie od razu .czasami trzeba czasu.ja rozumiem ze ci ciezko ale sama pomysl lepiej zeby zostal z nia i ja oklamywal,bylby z nia a myslal o mnie mnie kochal..to jest ok wedlug ciebie?

Mysle, ze skoro on sam nie poukladal swoich uczuc zwiazanych z Toba to nie powienien sie pakowac w nastepne. Ja rozumiem, ze go kochasz i w jakis sposob bronisz i ja nie mam zamiaru Was oceniac. Chodzi mi o ogol. Jezeli czlowiek nie jest pewny swoich uczuc wzgledem jednej osoby to po co zaczyna kolejny zwiazek? Chyba tylko po to, zeby zagluszyc te uczucia...

Gość zw
dobrze cie rozumiem, ja rowniez czulbym sie zle, gdyby moja dziewczyna spotykala sie ze swoim ex

Gość miłość jest wieczna
i nic na to nie poradzisz :o ja spotykam się z exem, kochamy sie fizycznie też... on jest z kimś ja nie i nigdy nie będę z nikim innym... może kiedys do siebie wrócimy nie wiem narazie to nie jest możliwe m.in. z powodu tej drugiej... ja sobie jeszcze z tym nie radze ale może kiedyś powiem sobie że lepiej zyć z żalem o to co było niż nie mieć go wcale :((

Zadzwonil do mnie i... powiedzial, ze zwiazek nasz bardzo sie zmienil w porownaniu z tym co bylo na poczatku, ze zrobil sie zimny... Powiedzial, ze jezeli tak to ma wygladac, to on nie bedzie sie spotykal ze swoja byla jezeli to tylko sprawi, ze bedzie znowu wspaniale. Bardzo sie ucieszylam. Znowu zachcialo mi sie zyc i starac dla niego... Dlugo to nie trwalo... Dzis przyjechal. Pojechalam go odebrac cala w skowronkach, ze juz jest, ze juz moge go przytulic... Coz... przytulil mnie i pocalowal tak jakby od niechcenia. Dosc szybko sie poklocilismy o cos tam... Mam wrazenie, ze on probuje skonczyc ten zwiazek tylko w taki sposob, zebym to ja z nim zerwala a nie on ze mna... Nie wiem co to za roznica w takiej sytuacji kto to zrobi. Czemu faceci sa tacy jacys... pusci? Moja milosc i zainteresowanie nim powoli umiera mam wrazenie. Bardzo chce z nim byc a jednoczesnie przestaja mnie interesowac jego potrzeby, opinie. Przestaje zastanawiac sie, co on czuje... Czemu wlasnie wtedy, kiedy jest cudownie miedzy dwoma osobami i kiedy mozna starac sie bardziej, zeby bylo jeszcze lepiej lub przynajmniej nie psuc tego, co dotychczas bylo, ta druga osoba przestaje sie interesowac? Bylam juz w wielu zwiazkach, do najmlodszych tez sie nie zaliczam, a jednak ciagle nie moge zrozumiec tak wielu spraw... Nie chce sie obudzic pewnego dnia w malzenstwie i stwierdzic, ze facet ktory jest obok jest mi obcy... Chce kochac i byc kochana, chce sie troszczyc o druga osobe, brac pod uwage jej uczucia, zdanie i decydowac, ktore wyjscie bedzie najlepsze dla nas obojga, a nie tylko dla mnie. Czemu to przychodzi z taka trudnoscia ludziom (o ile wogole przychodzi)?