Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhueeee

Cy faceci wolą kobiety z długimi włosami

Polecane posty

ostatnio jak byłam u fryzjera to rozmawiałam z fryzjerką o włosach i ona mi się spytała czy kiedyś miałam długie włosy?..ja mówię że miałam...a ona na to że pewnie nie wyglądałam za dobrze...a ja mówię skąd pani wie bo rzeczywiście brzydko wyglądałam...a ona mi powiedziała że mam kształt głowy typowy do krótkich fryzurek i tylko w takich będę fajnie wyglądać

Gość huhuhahaaaaa
moim zdaneim niektóre dziewczyny przesadzają z długościąi wygladają jak Maryśki

Gość nacikkwiacik
ja mam srednie, kocham u siebie krotkie, za to moj facet ma dluuugie, za lopaty :D ale chce sciac...zastanawiam sie, bo chce miec albo jak Morticia albo jakas fajna fryzurke acos w stylu z przodu dluugie a z tylu takie ktore ledwo da sie postawic :P lubie hardcore

i powiedziała jeszcze że nawet pejsiki rosną mi typowo do krótkich włosów...tak samo jak grzywka...

No ale \'do lopatek\' to ciagle dlugie wlosy. Zreszta prostota jest naistotniejsza. Czasami panny maja takie fryzury, ze wygladaja jak stowrzenie z baru w \'Gwiezdnych Wojnach\'. Nawet R2D2 takich nie lubil...

Gość na cipie

niektóre dziewczyny myślą że jak mają długie włosy to są piękne...tylko już nie patrzą na to że mają dwa włosy na krzyż a ich kitka wygląda jak mysi ogon :O...ale ważne że mają długie włosy :O:O:O

Gość huhuhahaaaaa
ja mam za lopatki i gęste i ładnie wycieniowane

Gość napalonyyyyy
a jakie macie wloski na cipie? golicie ?

Gość anitkasuka
ja mam do kolan

Gość napalonyyyy
krecone? kobietki powiedzcie jakie macie wlosy? na cipce ? zapinacie je w kok?

Gość w du.pie mam
czy babka ma długi, średnie czy długie włosy. Jak jest głupia i pusta i ma sztuczne paznokcie to nie ma u mnie szans

Gość wanka wstanka
Jak kobieta ma gęste, grube włosy, to pewnie lepiej wygląda w długich (choc to tez nie zawsze). Ale na przykład ja mam cienkie włosy, dość geste, ale też cienkie i jak je zapuszczę dłużej niż lekko za ramiona, to wyglądam jak topielica. Beznadzieja. A jakby były do pasa, to juz w ogóle - nędza. Więc sobie noszętakie do ramion i jest dobrze. Po co mi długie, jak nic by w tym ładnego nie było ? Każdemu to, co mu pasuje. Np. Halle Berry moim zdaniem xle wygląda z długimi włosami a w Bondzie, z króciutkimi włosami - wspaniale

Gość gość
Oczywiście że długie włosy są atrybutem kobiecości.

Gość gość
Tylko długie są najlepsze. Czasem jak widzę jak kobity po ślubie ścinają, bo mówią, że im się trudno myje takie długie to mi się szkoda ich facetów robi.

Faceci lubią długie włosy.Lubią atrybuty,których sami nie mogą lub nie chcą posiadać.Atrybutem kobiet są właśnie długie włosy,biust,talia,wszystko co kobiece,czego nie można przypisać 100 procentowemu mężczyźnie.

Gość księżna Anna
Długie włosy to kobieca długość, bo są niepraktyczne ale ładne, tak jak buty na obcasach. :)

Faceci u kobiet lubią wszystko,co nie praktyczne.

Gość nie byłomnie
jednak nie zetnę :P

Xen - długich zdrowych włosów nie można przypisać prawdziwemu mężczyźnie? Widziałeś nowego "Conana"?

Moor..,to tylko film.Zwróć uwagę na real,facet z długimi włosami to 1 na tysiąc.Powiedzmy,że przez włosy może być też dyskryminowany,takie rzeczy dla ludzi z mocnym charakterem.Inna sprawa,nie wszystkie kobiety przepadają za tego rodzaju"ekstrawagancją".

Najważniejszy argument,faceci są praktyczni.Nie lubią się przemęczać,a o włosy trzeba dbać.

Ja akurat widuję sporo długowłosych facetów. Poza tym długie, mocne włosy mają zdrowe osoby. Postawny, przystojny facet z długimi włosami wygląda po prostu seksownie.

Kwestia gustu,jednak przez innego faceta może być postrzegany dwuznacznie.

z tego co zauważyłam faceci generalnie są tacy sami jak kobiety pod tym kątem - chętnie krytykują innych facetów i czepiają się jak styliści z programów popołudniowych. :P Nie, wysoki, postawny facet w skórze, na motocyklu i z długą grzywą jest męski. Może nie pasować do gustu, ale jest męski :P

Masz rację,oryginalny facet budzi zainteresowanie wśród kobiet.Reszta bezbarwnej masy po prostu im zazdrości,to prowadzi do konfliktów.Dla tego pisałam o silnym charakterze.

Gość gość
Jeżeli facet łysieje i jest chuderlawym metalem to nie będzie wyglądał dobrze, ani z krótkimi, ani z długimi, a przystojny mięśniak z filmu, który ma gęste włosy i nie łysieje będzie dobrze wyglądał. Każda sobie innego wyobrazi i będzie mówiła co innego, a w rzeczywistości wszystko zależy właśnie od tego kto je nosi i jak włosy wyglądają. Ktoś kto w rzeczywistości by polował na mamuty cały dzień i mył włosy w stawie nie będzie wyglądał jak koleś z filmu.

prawda - widuję takich "panów" trzy włosy na krzyż (ale kitka jest!) i rozmiar S na nich wisi. Tylko takim to nic nie pomoże :P

Kostrzewski,łysiejący nie chuderlawy metalowiec,człowiek inteligentny,wybitny.Wszystko zależy,co,kto woli.

Gość Cienki wlos
A ja mam cienkie wlosy, caly czas zapuszczam, bo rok temu mi odbilo, zeby zciac na krociutko I do tej pory zaluje. Zapuszczam I zapuszczam I dopiero urosly prawie do ramion. Czy ja sie kiedys doczekAm? Zreszta nawet jak mam dlugie, to zwiazuje na rozne sposobu, bo w rozpuszczonych wygladam niezbyt. Marza mi sie takie do lopatek, ale nie wiem czy dadza rady urosnac az takie bez zniszczenia sie. Stosuje same ekologiczne kosmetyki do wlosow, zadnych lakierow, pianek, a I tak sa cienkie :) I co? Mam sie zabic z tego powodu? Zycie jest niesprawiedliwe! Niektore maja piekne, geste, grube wlosy a ja takie cienkie piorka :(