Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunlight

Jak dać prezent bez okazji?

Polecane posty

Moja najlepsza przyjaciółka urodziła niedawno dziecko i straciła trochę figurę. Wstydzi się tego i już prawie nie wychodzi z domu. Mówi, że we wszystkich ubraniach wygląda grubo itp. itd. A moim zdaniem to tylko kwestia doboru odpowiednich krojów i z odrobiną pomocy wyglądałaby super! Chciałam ją wyciągnąć na zakupy, żeby jej coś doradzić, ale mówi, że nie ma pieniędzy. Właściwie to prawda, teraz mają dużo innych wydatków. Ja za to jestem w nieco lepszej sytuacji finansowej i pomyślałam, że mogłabym jej coś kupić, upatrzyłam już nawet kilka ciuchów, w których na pewno wyglądałaby szałowo. Tylko jak to zrobić, żeby nie wyszło głupio i nie wyglądało jak jałmużna:/? Powie mi, że niepotrzebnie się wykosztowałam, będzie mi chciała oddać pieniądze albo wogóle nie przyjmie prezentu. A okazji typu jej urodziny czy imieniny w najbliższym czasie nie ma. Poradźcie coś:)

powiedz, ze bylas w sklepie i zobaczylas cos , w czym swietnei by wygladala w piatek na drinku z toba, i ze nie moglas sie powstrzymac ... albo , ze kupilas sobie i jednak nei za dobrze wygladasz w tym kroju , i zeby ona przymierzyla, albo , ze skoro juz ma malenstwo i nikt o niej niej nei pamieta, to ty postanowilas kupic cos dla niej :)