Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry zarcik

Kobiecie mozna przypisac wszystko bo jest ...

Polecane posty

Gość dobry zarcik

zmienną - to taki dowcip informatykow hahahahah

Gość nadzieja matka debili
nienawidze inforamtykow i ich debilnych zartow. Grupa, ktora ma sie za niewiadomo jak uprzywilejowana, lepsza od innych ,niedobrze mi....za duzo informatykow znam, jeden byl moim mezem stad tez ich nienawidze. Sa nudni i przeiwdywalni ale szczyca sie swoja rzekoma wyjatkowoscia.

Gość dobry zarcik
tak masz racje - spolczuje Ci :)

nie ma czego wspolczuc-jestem bardzo zadowolona ze swojego zycia :) szczegolnie ze juz nie dziele go z zadnym popierdolonym megalomanem zwanym potocznie informatykiem

Gość naranyyyyyyyy
zazdrościsz informatykom?:P taa to frum jest swietne dla leczacych kompleksy. swoją drogą, to informatycy je napisali,żebyś tu m,ogła wpisywać swoje załosne wywody :P

Gość dobry zarcik
to teraz czas na hydraulika - niech twoje cialo piesci rekoma smierdzacymi szambem - zycze duzo zdrowia

Gość była narzeczona
byłam 4 lata z informatykiem. Normalnie wrogowi nie życzę. Takiego swira ze świecą szukać. Cały jego świat składał się z : prawo, lewo, góra, dół, fire. A miał się za niewiadomo kogo.

nie zazdroszcze, bo nie mam czego-sama skonczylam takie studia jakie mi sie marzyly, a nigdy nie mialam aspiracji do bycia informatykiem, to raz, a dwa to naprawde im wspolczuje-to przykre, ze ich mniemanie o sobie jest wprost proporcjonalnie odwrotne do opinii ludzi na ich temat. Ich zycie jest bardzo smutne i ograniczone, podobnie jak zycie z nimi. koniec i kropka.

Gość to musi byc straszne
o matko święta........załosne to co tu napisane:(

Gość jak wyżej
ano są nudni i tacy "zerojedynkowi" przewidywalni itd. kandydaci na samotnych zgredów