Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po 40stce

KIELCE, walentynki - jaka knajpa lub restauracja najlepsza dla pary po 40?

Polecane posty

Gość facet po 40stce

poleccie:) chce zabrac gdzieś zonke wraz z corka wymyslilismy taki pomysl, tylko doradzcie gdzie mogę ją zabrać?

Gość koootas
najlepiej do oblesnego fast foodu na pkp, tam se siedza oblesne kieleckie pijaczki, bedzieta miec wyborowe towarzycho!

Ja polecam Royal, bardzo smacznie i nastrojowo- stylizacja- stare Kielce z lat 20-tych, 30-tych, ale w sposób nowoczesny, dobre winka, obiadki i desery,polecam( i przede wszystkim nie tak drogo, jak np. w "Si senior-na Placu Wolności, jesli masz gest, to możesz do tej drugiej knajpki, ale zostawisz tam- ze 2 stówki minimum!

Gość Anki
Kielce to obciach

Gość maryś0811
Słuchaj my idziemy z mężem na kolacje do cafe sołtyko na rynku, ma byc słodka niesodzianka gratis... ale decyzja należy do Ciebie. Tam jest prznajmniej stylko, odobno ma być wtedy muzyka na żywo... Pozdrawiam

Gość walentynki
W tym roku w naszym mieście dzieje się coś wiecej . My idziemy na walentynki do stangreta na PECTUSA. POLECAM www.stangret-kielce.pl

Gość IMO13246
Po 40?! Do restauracji? Wy już do trumny powinniście się szykować a nie miejsce w restauracjach mlodym ludziom zajmowac!

Gość księżbniczka
Słyszałam, ze czwartki przy pianinie w Łysogórach są super!! Znajomy mi mówił, że podobno na walentynki też mają grać, a tak jest fajne jedzenie więc chyba się z męźem wybierzemy.

Gość facet po 40stce
hej, już jestm po wybrałem tam na pkp :o i nigdy więcej już sie was nie spytam :o

Gość księżbniczka
faktycznie to PKP dla mało wymagających i gówniarzy, bo my ludzie po 40-ce szukamy czegoś więcej

Gość antresola
antresola nowa fajna restauracja na czarnowie!pyszne jedzenie jest i nawet niedrogo:)polecam

Gość SiedemPokus
Zapraszam serdecznie 14-ego lutego na Lodowisko CAW-STADION w Kielcach. Dyskotekę walentynkową rozpoczynamy o 19:30. Super zabawa, nagrody, możliwosć zamówienia piosenki dla ukochanej/ukochanego a wszystko pod bacznym okiem DJa Wejście 15zł w przedsprzedaży. Szczegóły oferty na stronie www.caw-stadion.pl Zapraszamy

Gość AF_Lukasz
w tym roku restauracja Mazel Tov najbardziej romantycznym miejscem w Kielcach :)

Gość gość
Hejo :) Polecam wszystki Bistro & Bar www.nieGotujwDomu.pl Smacznie, rozsądne ceny i w ogóle wszystko super! :)

Gość gość
Hejo :) Polecam wszystki Bistro & Bar www.nieGotujwDomu.pl Smacznie, rozsądne ceny i w ogóle wszystko super! :) Nareszcie jakieś dobre domowe jedzenie w Kielach! :D

W Kielcach polecam fajny lokal ZazSmaczek, który organizuje catering na imprezy okolicznościowe, firmowe, komunie, rocznice itp. Wszystkie szczegóły omawiane są indywidualnie z klientem. Kontakt pod numerem 41-27-87-238, 533-030-207 lub mailowo zaz.smaczek@wp.pl Strona internetowa: http://zazsmaczek.wixsite.com/zazkielce/page3

Gość gość
Podchodzi mi jeśli chodzi o smak pizza w Maxipizza. Dobre ciasto, świeże składniki i też trzeba im przyznać, że nie żałują szynki, serca, pieczarek czy innych dodatków. Menu jest na www.maxipizza.pl/kielce produkty. Tutaj też można sobie online zamówić, w wyznaczonej strefie w Kielcach dowóz jest gratis.

Gość gość
Może przedzwoń, albo przejdź się do Maxipizza- www.maxipizza.pl/kielce ,produkty. Raz u nich jadłem i na pewno jeszcze wrócę. Mam też w planie zamówić w tym tygodniu pizzę z dowozem, bo ponoć robią wyjątkowo szybko i co ważniejsze, nie doliczają sobie ekstra za transport. Mają dużo promocji, rabat 10 procent na kolejne zamówienie i inne.

Gość gość
Na Słonecznej jest dobry lokal – Maxipizza. Polecam to miejsce. Mają dobre ceny, smaczne jedzenie, szybko podają, także jak ktoś chce w ciągu dnia wyskoczyć na obiad to warto. Miła obsługa, w lokalu jest czysto, sympatycznie, wygodnie. Ostatnio to tylko u nich się stołuję.

Gość gość
W CK dobrze można zjeść w Maxipizza – www.maxipizza.pl/kielce,produkty . Wiem, że mają lokal na ul. Słonecznej, ale może gdzieś jeszcze bo to sieć. Jest też opcja, żeby u nich zamówić z dowozem ale z tej opcji jeszcze nie korzystałem. Ludzie ogólnie chwalą, że ponoć szybko dowożą. Może za jakiś czas sam się przekonam.

Gość anna

Dobre jedzenie podają w Maxipizza przy Słonecznej. Oczywiście najbardziej słyną z pizzy, ale też jak ktoś lubi zjeść smacznego burgera z prawdziwym mięsem a nie jakimś podrabianym to też będę ich polecał. Świeże warzywa, świeże ciasto i pieczywo, nie mam uwag.

Gość njn
Dnia 15.05.2019 o 10:18, Gość anna napisał:

Dobre jedzenie podają w Maxipizza przy Słonecznej. Oczywiście najbardziej słyną z pizzy, ale też jak ktoś lubi zjeść smacznego burgera z prawdziwym mięsem a nie jakimś podrabianym to też będę ich polecał. Świeże warzywa, świeże ciasto i pieczywo, nie mam uwag.

Tez polecam