Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratkaq3424

Boze jak ja nienawidze ludzi

Polecane posty

Gość Licentias
Ja nienawidzę wszystkich ludzi, jest tylko jeden wyjątek. Znam dziewczynę i jestem w niej zakochany na zabój. Mógłbym dla niej oddać własne życie, duszę. I ta dziewczyna wiedząc o wszystkim co do niej czuję drugi raz znalazła sobie innego...nie potrafię jej nienawidzić. Jak patrzę na nią jak jest z innym to w pierwszej chwili mam ochotę ją zabić...rozpruć brzuch, rozwalić łeb. Ale potem patrzę w jej oczy i widzę, że jest szczęśliwa...nie potrafię tego uzasadnić, ale ona jest jedynym człowiekiem którego nie nienawidzę, chociaż tyle przez nią się wycierpiałem...cholera...

Gość gość
nienawidzę ludzi budzą we mnie odrazę swą obłudą większość pozbawiona jest charakteru zasad honoru kultury brzydzi mnie ich zachowanie

Gość gość
bo ludzie to dwulicowe k...wy zera a jeszcze w tych czasach aż się rzygać chce ! pustota aż razi po oczach zawiść zazdrość obłuda hipokryzja i totalny debilizm

Gość gość
Masakra.kolejne miasto ktore nie da sie polubic to wroclaw.ile jeszcze.kolejna noc na stacji.noclegow zero przynajmniej tych z rozsadnymi cenami .hotelowy szal cenowy mnie nie interesuje to nie wczasy . Pracownik budowlany 38 doba kobieta czyli ja 120 doba , porazka totalna!!! Jestescie okropni.jako ludzie jestesci do niczego.ten cholerny klimat blokuje mnie przed decyzja o pieszym wyruszeniu jak najdalej od Polski. Klimat taki sam jak ludzie do d**y.