Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samolocik

Chce kupic przez internet bilet na samolot i nie wiem, czy...

Polecane posty

Gość Samolocik

Czy za ten bilet mozna placic przelewem ze zwyklego konta, czy tylko majac karte jakas debetowa? Majac zwykle konto np w pko moge to oplacic? chodzi mi o znaczk, ktore sa po lewej stronie na dole tej stronki- nie wiem co one oznaczaja :/ Dziękuję za wszelką pomoc! https://booking.sterlingticket.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?

Gość Samolocik
Mialo tam byc po prawej stronie :) kurcze, link jest do wyszukiwarki :/ ale jak tam zaznaczycie jakikolwiek kraj i date to wyswietli sie ta stronka., o ktorej mowilam, na ktorej sa w orawym dolnym rogu zaznaczone formy platnosci

Gość Samolocik
Price includes taxes and fees if payment is made with Dankort or Visa Electron.i tutaj jest znaczek Dk i Visa If you use international credit cards a fee of 50,00 DKK per person per oneway will be applied a tutaj sa znaczki master cards, visa (ale inny troche niz wyzej) , i jeszcze 2 ktorych nie optrafie rozczytac :/

Gość Samolocik
bardzo prosze Was o pomoc...

Gość pilot leci tesh
to chyba jak w wizzair - tam przez neta można tylko kredytową , jak mam płatniczą (pomomo, że mogę mieć kilka tys debetu/kredytu) to nie mogłam opłacić, musiałam telefonicznie

Gość gjhjkhjhjh
Ja placilam normalnym przelewem zamawiajac bilet z wizzaira. tylko wtedy musialam zarezerwowac go telefonicznie u konsultanta (koszty te same co przez neta). a jak jest w innych liniach to nie wiem

Gość pilot leci tesh
ale jak telefonicznie zamowiłam bilet to dostajesz kod klienta i robisz przelew z inteligo np. w tytule musisz podać ten kod a na stronkę zaraz spojrze