Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

Jak sprowokować wymioty?

Polecane posty

Gość jak jak jak
oj mi nie chodzi o to ze mi sie odlozy czy cos bo nie odlozy sie przez jeden weiczor chodzi mi ze zle bede spac z pelnym zoladkiem

Gość scorpionsssss
ha na srake to soda oczyszczona z woda , po kilku minutach albo rzyganko albo sraka murowana( zalezy od organizmu czy dolna czy gorna droga wydali ) powodzenia :D

Gość podszyw cośtam
daruj sobie to piwo. Zreszta po co kombinowac, skoro rozwiazanie jest banalne i wielokrotnie tu juz wymienione. Wloz palce do gardla i lekko nacisnij jego tylna sciane, nie ma wyjscia, ze to nie zadzzala. Odruch wymiotny jest tak samo bezwarunkowy jak zwezenie zrenic pod wplywem swiatla. Pamiętaj: tylna sciana gardla. Zadne naczynka w gałkach Ci nie popękają. Pozdrawiam Ciebie i stryjka :D

Gość jak jak jak
zastosuje sie do tej sody bo mam w domu, woalabym zwymiotowac niz miec biegunke bo to mniej krepujace a moj facet nawet nie wie co ja tu pisze i ze planuje zwroty :o

Gość to może posól
:) dla johna a nastepnym razem nie jedz tyle na noc albo pij mięte bo ona wspomaga trawienie a skoro mialaś takie przeboje to lepiej nie wkladaj palcow i zadbaj o witaminki by miec mocniejsze naczynia krwionośne,

Gość dobry stryjek john
serdeczne pozdrowienia dla solniczki :D

Gość jak jak jak
rozwazam tez inna opcje: odrzucic wstyd, pozbyc sie krępacji i zaproponowac mu troche wyrafinowania we wspolzyciu. Tylko tu pojawia sie kolejny dylemat: co to ma byc, scat czy moze womit?

Gość to może posól
o jak miło, że ktoś mnie pozdrawia ;) troche serdecznosci nawet przez internet zawsze w cenie ;)

Gość jak jak jak
zostane przy tej sodzie i mięcie , z palcami to zbyt ryzykowne nie chce miec znow oczu jak krolik a co do podszywacza- naawet nie wiem co to ejst scat i womit, moze mi objasnisz

Gość to może posól
kochana ale ja nie wiem jak się łączy mięta z sodą bo może powstaje coś co hmmm jak chcesz sodą to załatwić, to lepiej napij się na noc herbaty bo jak wyczyścisz żołądek, napijesz się mięty, to soki beda tylko pracowac, a po co ci to herbata sprawi, ze beda neutralne i spokojnie pojdziesz spać mam nadzieje

Gość jak jak jak
"to moze posul" dzieki masz racje ,jendak zostane tylko przy tej miecie bo z ta soda to jak mnie bedzie czyscic lub wymiotowac cala noc to aj dziekuje, chodzi mi o jednorazowy zryw a nie meczarnie, zaraz zaparze sobie miete i mam nadzieje ze mi ulzy, dziekuje za rady :*

Gość to może posól
napewno, nalej sobie do 2/3 szklanki, napij się i idz spać. a na metodzie z soda sie nie znam, moze to i jednorazowy zryw by byl, chodzilo mi, aby tej miety z sodą nie łączyć a jak masz krople żołądkowe to jeszcze lepsze niż mięta acha i kolendra też dobra

Gość podszyw cośtam
krople żołądkowe nic nie dają, możesz wypić całą butelkę, efekt będzie taki, że będziesz sikać na zielono:P Żadnej ulgi na bebechach, a już na pewno nie zwymiotujesz. Najlepiej wypij sobie kapke whisky

Gość to może posól
krople mi pomagaly nie raz i to szybko - po prostu wspomagaja trawienie, produkcje soku żołądkowego. dlatego mięta na pusty żołądek nie jest zbytnio wskazana

Gość my name is gosia
ja tez bym radzila krople albo miete zadnej sody czy picie wodki na chama(chyba ze 50ka z pieprzem) znam przezabawna historie z ta soda hehehe kiedys pieknego lipcowego wieczora moi znajomi robili grilla na dzialce , a moja sister ktora wiecznie byla na diecie nawtrynila sie pomidorowki najpierw a nastepnie zjadla kielbaski i karkowe z grilla i tez jej bylo ciezko wodka i piwo nie pomagalo wiec jak juz byla niezle wstawiona a zoladek dalej zle pracowal ktos z grillowiczow zaproponowal jej wypicie tej sody z wodą , skutek byl taki ze w nocy jak spala cala zawartosc jej zoladka czyli pomidorowka i grillowe przysmaki wyladowaly na jej mężu ona spala i nie czula ze rzyga, dlatego nie polecam takich metod wymuszania , jelsi organizm chce to sam sygnalizuje wczesniej a inne sztuczne metody moga sie zakonczyc tragicznie wyniszczeniem organizmu czy wymiotami lub biegunka w niepoządanych sytuacjach bo nigdy nie wiecie jak zareauje zoladek i w ktorym momencie a juz nie chodzi o siare ale o to ze niszczy sie zoladek, watrobe i trzustke

Gość boosto5
Trzeba wypić wody z Wkry. Na następny dzień wymioty gwarantowane. Wcześniej będą nudności, biegunka, ból brzucha