Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidz_wróżbita

JASNOWIDZ I WRÓZBITA ...jakieś pytania?

Polecane posty

Gość Sara taka
prosze powiedz mi czy wyjade do Stanow, do ukochanego?

musze odejsc z fora na pewien czas ale musze odpowiedzieć: septemberin...... : czy nie poznałaś już takiego kogoś? rozejrzyj się, bądź rozglądaj się w ciągu kilku najbliższych dni paulina: powinno* się ułożyć, czyli że między wami będzie jak najbardziej pozytywnie, jednak emocje ciągle wam potowarzyszą (nie tylko te najbardziej pozytywne) Egzamin, tak w ogóle, zaliczysz na pewno

ło matko znowu dla mnie nic:(:( ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość paulinapytajaca
dziękuje. dam znac po 21 lutym jak exam poszedł.

Gość Sara taka
7_otworów_pustki ( odpowiedz prosze

chcialamym wiedziec: 1. kiedy poznam przyszlego męża i jak poznam ze to ten...a jesli nie męża to ogólnie kiedy poznam mężczyznę z ktorym spędzę reszte życia 2. kiedy wyjdę za mąż 3. czy bede szczęsliwa w tym związku 4. czy będę miala dzieci-jesli tak to ile?

justyna: te daty są dla mnie wielką zagadką (ale to może być bardzo dobry znak) dzieci widze na pewno (może to być 2011 rok) sara taka: wyjedziesz, jednak nie jest pewne że spędzisz(spędzicie) tam reszte życia muszę udać się na... przerwe pozdrowienia

Gość september in the rainnnnn
wlasnie nikogo takiego nie poznalam i dalej rozpaczam po poprzednim, rozumiem ze mam o nim zapomniec i sie rozgladac za innym? problem w tym ze nie wychodze z domu bo mam silna depresje, wiec w gre wchodzi tylko spacer krotki, ech...Jesli widzisz cos wiecej to napisz mi prosze, takie rzeczy daja nadzieje na cokolwiek. Czy nie widzisz aby poprzedni mial ochote wrocic?

Gość DORROTKA
Ja: 01.09.70 Moja mama: 25.01.48 - JAKIE WIDZISZ MOJE UKŁADY Z NIĄ I MOJĄ RODZINĄ? - CZY BĘDE MIEĆ DZIECKO /DZIECI/? - CZY ZNAJDĘ W KOŃCU SATYSFAKCJONUJĄCĄ MNIE PRACĘ?

september postaram się jeszcze kiedyś skupić na twojej osobie widze możliwość jego powrotu, nie chciałem Ci jednak tego mówić. Nie jest to pewne, a myśle że lepiej byś nie żyła wyłącznie nadzieją jego powrotu. Przywiązanie - słowo dla Ciebie Skup się na sobie, przeanalizuj i odsedź przywiązanie od prawdziwego czystego uczucia Chciałbym zapytać czy jesteś jedynaczką?

Gość NatkaNatalia
7_otworów_pustki ( W jakiego rodzaju prace powinnam wykonywac, zeby poczuc sie szczesliwa? ile dzieci bede miec?

Przypomnę się :] Co czeka mnie w życiu uczuciowym w najbliższych miesiącach, jakieś, nowe znajomości czy przeciwnie ? Czy hmm uda mi się poznać osobiście (bez żadnych podtekstów) muzyków jednego z mych ulubionych zespołów -30 Seconds To Mars, a zwłaszcza \'lidera\' (26.12.1971 Jeśli data jest ważna ),którego cenię za wszechstronność i charyzmę. Ja: 22.12.1989 10:50 Adrianna Natalia

tak, jestem jedynaczka. Dlaczego nie chciales mi tego mowic? To jedyna nadzieja dla mnie. Jesli chodzi o poznanie kogos nowego to ja bardzo chetnie, wiem ze ktos inny by mogl mnie uleczyc, taka juz jestem. To mam sie rozgladac w najblizszych dniach? Czy to cos bedzie powaznego jesli faktycznie kogos wypatrze? Bo krotki romans moze mnie powalic na nastepne miesiace:(

skupiam sie na sobie, przynajmniej sie staram. Powoli dochodze do siebie, ale uwierz mi ze to nie przywiazanie tylko. Jak realne sa szanse na powrot tamtego lub nowy staly zwiazek? Przepraszam ze tak mecze swoja osoba, ale....zreszta, moze przestane w koncu za wszystko przepraszac..

🌻🌻 Przypominam się 🌻🌻 Jak widzisz moją dalszą pracę - głównie chodzi mi o propozycję na którą czekam i nie mogę jakoś jej doczekać... będzie czy nie? Jeśli nie, lepiej zmienić pracę czy zostać? Chyba że ty nie doradzasz, tylko piszesz po prostu jak będzie... Jeśli tak, czy zmienię pracę do końca roku? Mógłbyś powiedzieć mi też coś o uczuciach? 🌻Dziękuję!🌻

Gość ciekawość mnie trapi
od kiedy stałeś się jasnowidzem i z czego wróżysz?

Gość
Jasnowidz_wróżbita CIEKAWECO MOZESZ MI TERAZ O MNIE POWIEDZIEC????

Gość
Jasnowidz_wróżbita DLACZEGO TO ROBISZ????

Widzę, że nareszcie się zaczerniłeś! Ale topik sie rozhulała! Masz wiele interesantek. Ciekawy nick wybrałeś, czemu 7 otworów, a nie 9? Trzeba przyznać, że Twoja porady rzeczywiście nie kłócą się z ideą Buddyzmu, czy Jogi czyli trzeba poddawać się losowi, iść tak jak rzeka- z jej nurtem. . .. Nic to, na razie zmykam, ale cierpliwie czekam pozdrawiam-Lorelai 🌼

Gość misia22wawaa
a o mnie zapomniałeś :( proszę o radę: kochamy się, ale on mnie non stop podejrzewa o zdradę, której faktycznie nie było... od wczoraj nie chce mnie więcej widzieć... jak to się wszystko skończy?

Gość Prosze zobacz co dalej
Prosze zobacz .Zostalam pominieta ,wiec jeszcze raz ponawiam prosbe Co dalej wydarzy sie w moim zyciu uczuciowym ,jest mi teraz tak zle

Gość moze tez sprobuje
moze tez sprobuje Jak widzisz moja przyszlosc ,czy skoncze bez problemu studia i co wydarzy sie w moim zyciu uczciowym 02.10.85

Gość Laliitaaaa
czy zdam tym razem egzamin na prawo jazdy?? czy dostane prace w departamencie rolnictwa i srodowiska?? czy zalicze sesje i skoncze wreszcie te studia normalnie?? czy wreszcie sie zakocham albo poznam kogos i kiedy?? i wogole co tam jeszcze widzisz?? pozdrawiam cie jasnowidzu :)

Gość natalianatalia
ja 12.05.79 on 23.04.74' co z nami będzie

Gość natalianatalia
ja 12.05.79 on 23.04.74' co z nami będzie

Gość katarzynka30+
Czy ułoże sobie zycie z meżczyzną, który mnie pokocha i ja jego? Moja data 07.03.1968 Acha i czy zdąże jeszcze urodzic chociaz jedno dziecko? Dziekuję.

Gość Dorosła blondyna
Jasnowidzu, powiedz proszę, czy już zawsze będę z Marcinem?

Gość irireuijcc
czy on mnie zdradza? czy jestem chora?

Gość klemansik_facio
29.3.1980 czy moj zwiazek przetrwa?????? czy ona zdoła mi zaufać????????????