Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidz_wróżbita

JASNOWIDZ I WRÓZBITA ...jakieś pytania?

Polecane posty

Gość kamilla.........
Jasnowidzu:D, skoro jesteś, to pozwól, że Cię pomęczę i się przypomnę - wpis z 18:53 A podszywki przegonimy, a jak.:P

Zmieniłem swój nick, teraz można będzie rozróżnić odpowiedzi moje jako autora forum od innych wróżbitów Nie mam dużo wiele wolnego czasu, więc ja nie zawsze będe mógł wam odpowiedzieć do insul : obecnie przebywam w poznaniu a moze mnie powiesz: nie czytałem wcześniejszych rozmów, w których uczestniczył inny jasnowidz. napisz ponownie pytanie, postaram sie

Gość a moze mnie odpowiesz
Jak widzisz dalej moja sytuacje milosna? Teraz jestem sama i wlasciwie cale zycie sama, a mam juz 28 lat. Czy kiedys skonczy sie moja samotnosc i znajde mezczyzne, z ktorym zaloze rodzine i bede szczesliwa?

ja poprosze:( ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

nie wiem czy jakies dane sa Ci potrzebne?

ja poprosze:( ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość D*O*R*R*O*T*K*A
Dorota: 01.09.70 on: 17.10.75 co nas razem czeka?

Gość plujek
jak bedzie wygladać ta nowa miłosć ten facet kiedy go spotkam 12 12 1982 kazdy wroz mówi co innego )

do a moze.... : tak! będziesz szczęśliwa bądź uczciwa wobec tego mężczyzny, ale otwieraj się przed nim stopniowo. nie wiem kto to. myśle że wcześniej związesz się z kimś ale bez pożądanego efektu prawdopodobniejsze jest że następny będzie tym właściwym Nie skreślaj jednak z góry tego który się teraz pojawi... czwartek może być dla Ciebie idealnym dniem (wbrew pozorą... odrzuć schematy, którymi do tej pory żyłaś, nie trzymaj się tego zbyt kurczowo Jeśli urodzona jesteś w czerwcu prawdopodobnie w tym roku odnajdziesz to szczęści Jeśli to nie czerwiec to pewnie wszystko przyjdzie wolniej, ale przyjdzie

jestem wdzieczna teraz jestem sama, jak juz pisalam, czy jesli podalabym date ur bylbys w stanie wiecej powiedziec na temat tego wlasciwego mezczyzny, z ktorym rozumiem, ze zaloze rodzine? ale jesli juz go poznam to chcialabym wiedziec, ze to on

urodzilam sie w kwietniu :(

jesli chodzi o czwartek, czy tu masz namysli dzien tygodnia, czy ten konkretny dzien, przyszly czwartek? przepraszam, ze postawilam Cie w ogniu pytan, juz nie bede :(

moje drogie: podstawowa sprawa - mówie co myśle i co widze Ale nie moge wam powiedzieć że jest to zupełnie poważne To zbyt wielka odpowiedzialność, a ja nie mam prawa ingerować w niczyje życie Prosze wysłuchajcie mnie, ale nie ufajcie ślepo temo co mówie. Choć obserwujcei i starajcie się zrozumieć. Wszystko jest w ruchu a każdy nowy dzień rodzi się po śmierci poprzedniego.

Gość jhggf
ja 24.07.84, on dokladnie nie wiem ale ryby, 81 rocznik. jest sens dalej to ciagnac?

Dlaczego tak trudno porozumieć się z człowiekiem, mimo, że mówimy tym samym językiem ? Niektórzy odczytują moje słowa niezgodnie z moją intencją. Dlaczego tak się dzieje ?

na wszelki wypadek ponawiam swoje pytanie :P :) co sie wydarzy w moim zyciu w przeciagu 6 najblizszych miesiecy?

Gość yango
prosze o rade,28 7 73 co z moi m malzenstwem,prosze to wazne,jestem kobieta

Gość ivonnka23
czy jescze kiedyś zajde w ciaze i urodze zdrowe dziecko? jesli tak to kiedy?

pytaj, ale wybacz jeśli nie odpowiem Myśle o walentynkach Właśnie o to chodzi że niemożesz być pewna że to właśnie ten... nie od samego początku Nie możesz podchodzić do mężczyzny z analizą, czy może juz go poznałam (jesli tak to zdobywam go za wszelką cene, jeśli nie to przestaje się nim interesować) w ten sposób zatrzymasz bieg wydarzeń przez los narzucony. Poddaj się życiu Nie podawaj mi jeszcze daty, może pod koniec tygodnia podejdź do swojego "problemu" z mniejszym napięciem

Gość paulinapytajaca
Jasniwidzu prosze pomoz ostatni nic mi sie nie uklada i psuje. Nie mam juz sil. Narzeczony 04-03-1984 Ja 11-03-1986 Czy mimo kłótni bedziemy razem? Co nas czeka? Czy zdam poprawke egzaminu? Blagam pomoz mi.

ivonko23: ja widze chłopca:) zdrowego... choć urwiska, aaa.. jak to dzieci;) życze Ci miłości, zawsze i wszędzie. nie zapominaj o niej

Może ja ;) Co czeka mnie w życiu uczuciowym w najblizszych miesiącach, jakies, nowe znajomości czy przeciwnie ? Czy hmm uda mi się poznać osobiscie muzyków jednego z mych ulubionych zespołów -30 Seconds To Mars, a zwłaszcza \'lidera\' (26.12.1971 Jeśli data jest ważna:P),którego cenię za wszechstronność i charyzmę. (trochę śmieszne acz...;P) Ja: 22.12.1989 10:50 Adrianna Natalia Pozdrawiam 🌼

ojej a ja znowu pominieta:( ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość wróżb słuchająca...
czy cos sie dzisiaj stało???????? i co wydarzy sie jeszcze jutro?????? :(

Gość Prosze zobacz
Co dalej wydarzy sie w moim zyciu uczuciowym ,jest mi teraz tak zle

Gość wróżb słuchająca...
6.1.1975

Gość kamilla.........
Jasnowidzu 🌻, proszę Ciebie bardzo, powiedz mi, co widzisz odnośnie mojej przyszłości. Przepraszam, ze jestem natrętna:o Czy wreszcie się zmobilizuję i wezmę się za obowiązki i czy nie jest za późno? Czy będe miała z kim spędzać czas? I co w uczuciach? Co będzie z mężczyzną, o którym myślę, czy się zbliżymy do siebie? Czy jest coś, o czym powinnam jeszcze wiedzieć? Kamila, 20.10.1984

Jasnowidzu, dziękuje, zycze Ci wszystkiego naj, naj, naj! Sceptycznie podchodze do walentynek, bo raczej w tym roku nikt nie wyzna mi uczuc, a moze za bardzo tego chce. Masz racje, nie moge wszystkiego analizowac, to chyba moj najwiekszy blad. A czy widzisz u mnie w zyciu dzieci? juz nie bede Cie meczyc, bo sa inni w kolejce :)

Gość ivonnka23
uff jaka ulga , juz drugi raz przez poronienie nie chce przechodzic , a powiesz mi jeszcze kiedy to bedzie??dziekuje:*

do yango: kolejny raz powtórze -nie ufajcie ślepo temu co mówie boje się zabierać głos w poważnych kwestiach Twój związek: musisz wybrać, potrzebujesz skupienia i jasnego spojrzenia na sytuację. Musisz zrozumieć problem. Wtedy podejmiesz decyzje jak postąpić. w obecnej sytuacji sama możesz nadać bieg dalszym wydarzeniom. Banał, ale: Twoje losy są w twoich rękach. Będzie ból mimo wszystko, ale nie będzie trwał długo, nie przemieni się w "śmierć" twego ducha. Entuzjazm!