Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedopanow

jak dlugo potraficie zabiegac o kobiete....

Polecane posty

Ale sam widok faceta nie wystarczy. Muszę czuc fascynację jego osobą, czyli muszę z nim zamienic,,,,słowo......... A o czym jak powyżej nie napisałem? jak nie o tym właśnie: szeroko pojęta fascynacja. Zatem w zasadzie się zgadzamy :)

ale nikt nie mowi o wskakiwaniu do łózka wyłącznie z powodu fascynacji fizycznej , która nie ma oparcia w fascynacji pozostałymi zaletami..

Gość ciekawe ciekawe
no i jak to się można ladnie dogadac:)

fuck... co to za jakaś zgoda na forum??? kłuje mnie to w oczy!!!! Tak więc - nie uważam, by fascynacja, nawet szeroko pojęta, była podstawą zainteresowania przedstawicielem odmiennej płci :P:P

Gość ciekawe ciekawe
pfhihihihihi:D:D:D:D:D:D

ojej...a ten jak zwykle...:D:D:D jak nie fascynacja, to co? tylko ma być mocno oburzające, bo faktycznie coś za spokojnie tu.:P

Gość jestes BEZ ZASAD
:-D

mężczyzne interesuje po prostu obiekt, kóry zapewni mu szybki i skuteczny wytrysk... do tego fascynacji nie potrzeba :P a kobiete - kobiecie fascynację wielokrotnie zastępują tzw zewnętrzne znamiona liksusu - samochód, ubiór, drogie precjoza oraz najzwyklejsze szastanie pieniędzmi :P

czyli w przypadku mężczyzny fascynacja kobiecym organem płciowym, a w przypadku kobiety fascynacja dobrami materialnymi? :P

pojechać, to ja dopiero zmaierzam :P:P uwazam, ze kobiety przez lata rozwoju cywilizacyjnego wykształciły sobie pewien zmysł, ktory pozwala im przewidziec jakie oceniany osobnik ma predyspozycje do zarobienia, chocby w przyszłosci - sporych pieniedzy.... dlatego czasem wiążą sie, z pozornie ubogimi facetami :P:P

No dobrze... Ważne jest aby kobieta miał dobrze wyprofilowaną pochwę, żeby ejakulat się nie rozbryzgiwał i to jest właśnie najistotniejsze :classic_cool:

frk - nie tyle chodzi o samą pochwe a raczej o czas, w jakim uda się ją spenetrować :P:P

nie można wszystkiego-albo prawie wszystkiego sprowadzać do kasy tylko i wyłącznie płytkie rozumowanie acz w dzisiejszych czasach staje sie ono norma ale jednak :P

Gość jestes BEZ ZASAD
i wreszcie znamy prawde:-D

Ja nie mam czasu na penetrację pochwy. Filatellistyka i akwarystyka pochłaniają mnie bez reszty :classic_cool:

komiczne: co świadczy tylko o bystrości...dostrzec potencjał, to sztuka, szkoda, że facetom nie chce sie dostrzegać potencjału pozornie nieatrakcyjnuch kobiet.

frk: nie mów, ze kobiety w tych czasach dalej się rwie na wspólne oglądanie znaczków :D:D:D

kyyrene: \"co świadczy tylko o bystrości...dostrzec potencjał, to sztuka, szkoda, że facetom nie chce sie dostrzegać potencjału pozornie nieatrakcyjnuch kobiet\" Jaki potencjał ? ? ? ? Kolejne przypisywanie facetom żeńskich cech ? ? ? (częste na tym portalu) Już coś dzisiaj pisałem, tu skopiuje część: - Natura podpowiada kobietom że zamożniejszy facet zapewni lepszy byt potomstwu. (to samo u tych co maja sznse na kariere) - A facetom natura podpowiada że ładna kobieta urodzi zdrowsze potomstwo, a ta kilka lat młodsza urodzi go wiecej.

frk : ptaka już pokazałeś publicznie...to co pokazujesz tym wybrankom?:D:D

frk pokazał ptaaaka?? ooo hmmm właśnie co jeszcze frk'us ma do zaoferowania?? baaardzo ciekawe