Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedopanow

jak dlugo potraficie zabiegac o kobiete....

Polecane posty

Gość komiczne pusty
buraku nikt nie chce juz tego czytac debilu nie wylewaj swojego zalu do kobiet na nie

o,właśnie, znajomy się mnie zapytał, czy kobiety rzeczywiście tak lecą na tyłek, czy to tylko mit...ja akurat lecę na co innego, wiec nie mogłam sie wypowiedzieć :P

Gość jestes BEZ ZASAD
tylek, jestem za:-D

o przepraszam... zdarzyło mi się wylewać pewne płyny na kobiety, nawet faktycznie płyny będące uprzednio częścią mnie, ale nigdy nie był to żal :P:P

wow....aż mnie zatkało :D:D:D skąd wiedziałeś, że uwielbiam żelki? :D:D:D

Inteligencją i przenikliwością biesy przewyższam tak jak i urodą :classic_cool: tylko nie jestem tak wrażliwy jak komiczne :p

nefrytowa dziś tak trzeba;) żeluś:D:D ja uwilebiam je taak długo ssać aż zmiękną :P z początku taakie twarde a potem mięciutkie :D

chyba dzisiaj dzień lenia...nie dość, że sie nie chce pracować, to nawet nie chce sie kłócić na forum :D:D:D

Arabi... To interesujące. Kontynując, czy lubisz takie żelki z nadzieniem? :classic_cool: A tak poza tematem, co powiecie na taki samochodzik: http://prometheus.med.utah.edu/~bwjones/C1516441744/E20050830171054/Media/Black%20hot%20rod.jpg

no gdzie..przecież tylko o produktach spożywczych rozmawiamy...aha, i o stworzeniach latających też :D

samochodzik suuperrr lubie takie starocie mają swoją klasę i takie outsiderskie :D a to co to jest?? stary ford??

troche mało w tym samochodziku miejsca..."auto to nie jest miejsce do kochania...", a na pewno nie to auto :D:D