Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulaulaula333

znacie inne podobne do tego fora?

Polecane posty

Boli mnie serce... ale nie te biologiczne.. kupiłem za mało piw.. zbyt szybko wytrzeźwiałem.. i oto efekt.

uuuuuuuuuuuuuuuuu to faktycznie przykre... nic ci nie zostalo? ja mam piwo , wino, wodke , whisky, burbon..... moze ci cos zaproponowac moge :D

e tam do pracy ..... kto pracuje, ten zycie marnuje.... dlatego ja spedzam 8 godzin dziennie na kafe... a sam wiesz, ze na trzezwo to nie-bardzo-nie-bardzo

Chyba włącze sobie jakąs muzyczkę i poużalam sie nad soba... :D To jeste jedna z niewielu rzeczy, która dobrze mi wychodzi.. ;)

hymmmmm... to dobrze, ze choc tyle.... zaczynasz prace o 7 rano? strasznie wczesnie, ja na 9 mam problemy wstac :)

Nie... cos mi się pomyliło z tego wszystkiego.. w obliczeniach.. wychodze do pracy koło ósmej..

:) to moze ci potowarzysze chwile, skoro ty juz nie spisz a ja jeszcze nei spie... chyba, ze powaznie planujesz to uzalania, to nie bede przeszkadzac

Plany... cóż są po to by je zmieniać.. po za tym to bardziej był pomysł.. niż plan.. ;)

ja z jednej strony zmeczona jestem a z drugiej nie chce mis ie spac :D ale podziwiam ludzi, ktorzy potrafia wstac kilka godzin przed wyjsciem do pracy, zjesc sniadanie wykapac sie spokojnie , zrobic makijaz ... ja wszytsko zalatwiam w 15 minut, i zawsze jak dzwoni budzik to sobie mowi "jeszcze minutke"

:D Nie robię sobie makijażu.. jestem facetem.. a obudziłem się niechcący.. po prostu nie mogę zasnąc.

Podziwiasz... hmm... a mnie to zwyczajnie nie obchodzi.. :D Niech se wstają.. przecież robią to w jakimś celu..

wiesz, moze i masz racje, ale mnie czasem interesuja zachowania ludzkie, ktorych nie umiem sobie wytlumaczyc albo zastosowac :)

Aha... mnie czasem też... ale na pewno nie o piątej minut trzydzieści.. :D

z tego co pamietam o piatek minut trzydziesci grala pobudka.... kiedys mieszkalam kolo jednosti wojskowej, wiec nienajlepiej mi sie kojarzy :D

W jakim mieście ? Nie wszędzie pobudki były o tej godzinie.

w rzeszowie kazdy nagiety poborowy przechodzacy kolo mojego bloku wyl przepiekne slowa tej piesni

Mnie nie dane było powyć.. ech... do sługę miałem 30 dni. .. nie wypuścili mnie z moim poborem.

:) nie martw sie, zawsze mozesz pudawac... juz nie spisz, jest 5:30 zrob "przebiezke" po osiedlu , pospiewaj i po sprawie ....a noz dostaniesz pomidorem